Canım eğer cesaret edebilirsen idrar testi ya da en garantisi olan kan testi yaptırsan?Bna yardım edermsnız
Yapmadim eczaneden aldigim daha önce yaniltti buyuzden yapmadim bu sefer
Canım bi idrar testi yapsan çıkabilirSlm kızlr bende adet öncesi pembe lekelenme oldu üstünden 3 gün geçti regl olmadım hala yerleşme kanaması olabilirmi belirti olarak yorgunluk uyku basması var birde idrarda koyuluk bşkada bir belirtm yok bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenn varmı lütfen paylşın benimle
Insallah canim bu ramazan ayin hurmetine isteyen herkeze nasip olsunTebrikler canım darısı bize
Allah korusun kist olabilir cnm yada hormonsal bi durum bi doktora git derimAy da 2 kez adet görmek ne demk oluyor yardm edin
Kan verdim ya zaten guatir ilacim bitiodu vermem gerekiodu bayramda kalmocakti en iyisi kan yoksa aklimdan gecti bide burda bi al bi denilem marka var oda bni yaniltti oyuzden almadim yarina kadar nasil dayanirim bilmiorum .Aslında laboquick olan en iyisi ama sen bilirsin kuzum
Valla ben senden çok merak ettim inşallah hamilesindirKan verdim ya zaten guatir ilacim bitiodu vermem gerekiodu bayramda kalmocakti en iyisi kan yoksa aklimdan gecti bide burda bi al bi denilem marka var oda bni yaniltti oyuzden almadim yarina kadar nasil dayanirim bilmiorum .
2 hafta geçti cnmCanım bi idrar testi yapsan çıkabilir
Ne kadar geçti yumurtlama zamanından?
Akıntıyı nasıl anladin anlatır misinOvu testi denemedin canim akintiyla degerlendirdim
Canım 10.günden sonra çıkıyor diye biliyorum kan2 hafta geçti cnm
Canim akinti yumurta aki gibi uzayan akintidiydi ordan anladinAkıntıyı nasıl anladin anlatır misin
Yumurtlama günlerinde hergünmü ilişki oldu canımCanim akinti yumurta aki gibi uzayan akintidiydi ordan anladin
Bnde catliorum bide burdakileri okuyup durdukca iyice icimde heycan birikio insallah cnm bnm ruyamda gordum hamileydim insallah bu isarettir bnaValla ben senden çok merak ettim inşallah hamilesindir
Evet hergun oldu canimYumurtlama günlerinde hergünmü ilişki oldu canım
İnşlh cnm bakalımCanım 10.günden sonra çıkıyor diye biliyorum kan
İdrarda yapsan belki silik çizgi yakalayabilirsin
Kaç gün arayla oluyorsun cnmAy da 2 kez adet görmek ne demk oluyor yardm edin
Bişey sorucam peki o tuhaf adetin bittikten sonra dra koku var vs dediğin gün hcg test yapılmışmıydı acaba merak ettim cnmHayırlı akşamlar hanımlar bugün kontrole gittim Dr 12+2 dedi çok şükür kalp atışını duydumşöyle bişey oldu Drun ultrasonda bakıp söylediği haftaya göre ben üstüne görme yaşamış oluyorum çünkü son adetim 6 mart ve hamile kaldığım tarih 4 mart oluyo zaten son adetim beni şüphelendirmişti ama hamilelik aklıma bile gelmemişti ben tamamen rahim hastalığı var diye korkmuştum hamilelik düşünen herkesin her adetini kontrol etmesi gerekiyor bence kızıma hamile kaldım ne üstüne görme ne lekelenme yaşamadım sonra Bi daha kalmıştım onda da olmamıştı bu san hamileliğim de üstüne görmeyide lekelnmeyide yaşadım açıkçası ve adetim bitince hemen dra gittim çok koku var bende diye önemli bişey görünmüyo bazen spermler ki Ku yapabilir dedi ilaç verdi antibiyotik ve fitil Bi kaç tane kullandım tansiyonum düşmeye başladı sonra bıraktım Bi hafta sonrasında hamile olduğumu öğrendim Dra sordum ilaç kullandım diye henüz çok küçük olduğu için zarar vermezmiş öyle demişti uzun oldu hakkınızı helal edin biraz yardımcı olmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?