Canımm çok teşekkür ederim içime su serpildi çok tedirgindimHamilelikte sadece bunu veriyorlar antibiyotik olarak Can'ım
Helal olsun hakkım sonuna kadar bu ay isallah iyi haber alırsın Allahtan umut kesilmez derler isallah dualarim seninle cok iyi anliyirum seni haklısın Rabbim kucagini bos koymasin kimsenin guzel dileklerin dualarin icinde cok teşekkür ederimÇok sevindim İnan ki yüzümde tebessüm oluşturdu mesajın çok sağol.. Yaşadığın şeylere göre yorumlarsak beni en iyi sen anlarsın şuan.. keşke söylediğin yöntemle bende hamile kalabilseydim :/ korunup bırakarakta denedim bir kaç ay, etkisi olmadı maalesef herhangi bir sorunumuz da yok ama sanırım kendime çok yükleniyorum psikolojik olarak ve eşimede etki ediyor :/ kürü denediğimi yazmıştım ve Kasık agrılarım şu anda geçmiş bulunmakta :) 3-4 gün kadar sürdü ve sonrasında geçti bat a 4 gün var kısmet bakalım Allahtan umut kesilmez.. İyi dileklerin için sağol canım güzel kalbinle ettiğin duaların için kocaman AMİNRabbim evladını sana bağışlasın ve doğacak bebeğinide kucağına almayı nasip etsin inşallah Dayanamadım bende uzun yazdım hakkını helal et
İçini ferah tut canım :) ben hamileyken eşimin çok güvendiğimiz doktor bir arkadaşın sormuştuk biz de ben de ordan biliyorum onu rahatlıkla kullanabilir demişti hamilelikte en iyisi oymuş :)Canımm çok teşekkür ederim içime su serpildi çok tedirgindim
Ben orada bir cizgi goruyorum canim bana gore bu test pozitif. Bence bir de kan ver kanda cok daha net belli olur. Benim adetime de 4 gun var dun test yaptim negatifti. Ben bu markayi eczanelerde bulamiyorum bu markanin yorumlari genelde cok iyiMrb kizlar size bisey danişacam adetime uc gun kaldi bu sabah test yaptim pozitifmi bide kullandigim marka laboquickEki Görüntüle 2274315
Insallah canim zaten ilk 2 dkada cikti ikinci cizgi ama insallah gebeliktir yarında testi tekrarlacam ona gore kan verecemBen orada bir cizgi goruyorum canim bana gore bu test pozitif. Bence bir de kan ver kanda cok daha net belli olur. Benim adetime de 4 gun var dun test yaptim negatifti. Ben bu markayi eczanelerde bulamiyorum bu markanin yorumlari genelde cok iyi
Hadi insaallah yarina daha da koyulasir canim. Ben de yarin tekrar test yapacagim 3 gun kala ama cok umutsuzum nedenseInsallah canim zaten ilk 2 dkada cikti ikinci cizgi ama insallah gebeliktir yarında testi tekrarlacam ona gore kan verecem
Bnde goruorum ikinci cizgiyi git kan ver insallah vardirMrb kizlar size bisey danişacam adetime uc gun kaldi bu sabah test yaptim pozitifmi bide kullandigim marka laboquickEki Görüntüle 2274315
Ben bu cizgiyi gormeme ragmen bende umutsuzum canim ama hakimizda hayirlisiHadi insaallah yarina daha da koyulasir canim. Ben de yarin tekrar test yapacagim 3 gun kala ama cok umutsuzum nedense
Saol canim ama kanda erken degilmi biraz daha beklesem testi tekrarlasam daha iyi olur esime süpriz yapmak istiyorumBnde goruorum ikinci cizgiyi git kan ver insallah vardir
Hayirli olsun insallah. Hemen kan testi yaptir bende görüyorum 2nci cizgiyiMrb kizlar size bisey danişacam adetime uc gun kaldi bu sabah test yaptim pozitifmi bide kullandigim marka laboquickEki Görüntüle 2274315
Canim okuduklarim kadariyla önce kana sonra idrara geciomus gebelik oldugunda hormon beta da cikiomus herkez öle dio bnce git ver kani insallah cikar yada adet gununu bekleSaol canim ama kanda erken degilmi biraz daha beklesem testi tekrarlasam daha iyi olur esime süpriz yapmak istiyorum
Ayyy insallah okadar cok istiyorum ki ilk gebeligim dusuk du 6 haftalikken ondan sonra 6 ay uzerinden geçti bakalim insallah vardirHayirli olsun insallah. Hemen kan testi yaptir bende görüyorum 2nci cizgiyi
Nezman cikicakmis kan sonucu?? Bende olmadim insallah olmam. Yarin idrar testi yapicam olmassam insallah. Burda kan yapmiyolar hamilelik icinKizlar ben hala olmadim 28 de olcaktim kan verdim goguslerim cok acio sizlio baska bisey yok dua edin bnm icin bu ay olsun guzel haber vereyim bnde cok stres oldum kani verdigimden beri uykusuzlukdan öluorum uyku tutmuo gozum dusunmekden cok zormus bklemek .s
Gecmis olsun canim. Allah herkese en güzelini versin insallah. Ama idrarda böyle ciktiysa kanda kesin cikarAyyy insallah okadar cok istiyorum ki ilk gebeligim dusuk du 6 haftalikken ondan sonra 6 ay uzerinden geçti bakalim insallah vardir
Gecmis olsun canim. Allah herkese en güzelini versin insallah. Ama idrarda böyle ciktiysa kanda kesin cikar
Saol canim ama simdi kan vermek istemiyorum esim bilse kizar bana onada bayramda soylemek istiyorum cuma gunu kan verecemGecmis olsun canim. Allah herkese en güzelini versin insallah. Ama idrarda böyle ciktiysa kanda kesin cikar
Gec olsun güc olmasin canim insallah iyi sonuclar paylasirsin bize. Benim esimde test almayi yasakladiSaol canim ama simdi kan vermek istemiyorum esim bilse kizar bana onada bayramda soylemek istiyorum cuma gunu kan verecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?