Bn iki ay önce gittim asiri sancim vardi 10 gun den fazla gecikmistim umarsamiolar acil durum degil diolar tabi hastaneden hastaneye fark vardir belki ki kimyasal gecirdim o ay.sAcile de gidersen adetim 1 hafta geçti gebelik şüphem var de canım
iftardan sonra hemen acile gitcem kuzumIhtimale birakma bnce bi doktora git ne olur ne olmaz su an ne yapsanda hamile isen allah korusun bisey fln olur bi kan baktir bi idrar ver zaten solerler
Walla bnm hic bebegim olmadigi icin bilmiorum ama umarim vardir ve cabuk gecer bu enfeksyonun .hber bekliorum.iftardan sonra hemen acile gitcem kuzum
dediğin gibi heleki gebelik şüphesi olduğum durumda ertelememem lazım
daha bata 9 var zaten baya yeni umarım bişey olmaz yerleşme bile olmamıştır belki varsa da
Sirkeylemi o nasil oluo ve mantari nasil anliosunuzBende hamilelik hayali kurarken inanılmaz mantar enfeksiyonu oldum ne güzel 3 aydır olmuyordum . Şimdi gebelik var mıdır diye ilaç kullanmıyorum sirkeyle geçiştirmeye uğraşıyorum ama inşallah vardır da çektiklerimize değer
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunWalla bnm hic bebegim olmadigi icin bilmiorum ama umarim vardir ve cabuk gecer bu enfeksyonun .hber bekliorum.
Peynir kesini gibi akıntım oluyor daha öncede olmuştu ordan anladımSirkeylemi o nasil oluo ve mantari nasil anliosunuz
Anliorum cnm bnm iyi dusun iyi olsun insallah bi sorun cikmazÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Haber edeceğim mutlaka
İnsan tam ya vardır diyip hayal kurunca bunlar moralini bozuyor
Bebeğe illaki zararı var ilaçların moralim çok bozuluyor
Anladim gecmis olsun cnmPeynir kesini gibi akıntım oluyor daha öncede olmuştu ordan anladım
Sağol canım inşallah bebiş haberlerinide alırız yakındaAnladim gecmis olsun cnm
Ben cok cektim mantardanBende hamilelik hayali kurarken inanılmaz mantar enfeksiyonu oldum ne güzel 3 aydır olmuyordum . Şimdi gebelik var mıdır diye ilaç kullanmıyorum sirkeyle geçiştirmeye uğraşıyorum ama inşallah vardır da çektiklerimize değer
Bendede hic belirti yok bat yarin insallah gelmezEwt dun olmam gerekiodu iki aydir 28 de oluodum bu ay bi gun gecikti hic bacak sizlamam karim agrim yok normalde 3 gun önce basladi hissederdim olucagimi bi goguslerim cok acio sislio o kadar .
Insallah ya gebe oluruz hepimizBendede hic belirti yok bat yarin insallah gelmez
Amin insallahhh.Insallah ya gebe oluruz hepimiz
Canım bende en az 5 ay çektim sonra sirkeli suyla temizlemeye başladım rahatlamıştım ama şimdi yine tekrarladıBen cok cektim mantardansuan masallahi var 5 aydir ses seda yok. Insallah tekrarlamaz bide inanilmaz kasinti oluyodu bende
Evet canim sirkeli su cok faydali valla ben her dogal yöntemi denedim cünkü doktorun verdigi antibiyotikler fitiller daha beter yapiyorCanım bende en az 5 ay çektim sonra sirkeli suyla temizlemeye başladım rahatlamıştım ama şimdi yine tekrarladı
Canım hastaneye geldim kan idrar alındı hem kanda hem idrarda iltihap enfeksiyon çıktı doktora söyledim şüphem olduğunu ona göre ilaç yazacak kuzumAnliorum cnm bnm iyi dusun iyi olsun insallah bi sorun cikmaz
Hamilelikte sadece bunu veriyorlar antibiyotik olarak Can'ımAgumentin verdi kızlar sanırım zararı yokmuş
Gecmis olsun insallah kisa zamanda gecer dikkatli olCanım hastaneye geldim kan idrar alındı hem kanda hem idrarda iltihap enfeksiyon çıktı doktora söyledim şüphem olduğunu ona göre ilaç yazacak kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?