Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ihtimale birakma bnce bi doktora git ne olur ne olmaz su an ne yapsanda hamile isen allah korusun bisey fln olur bi kan baktir bi idrar ver zaten solerler
iftardan sonra hemen acile gitcem kuzum
dediğin gibi heleki gebelik şüphesi olduğum durumda ertelememem lazım
daha bata 9 var zaten baya yeni umarım bişey olmaz yerleşme bile olmamıştır belki varsa da

iftardan sonra hemen acile gitcem kuzum
dediğin gibi heleki gebelik şüphesi olduğum durumda ertelememem lazım
daha bata 9 var zaten baya yeni umarım bişey olmaz yerleşme bile olmamıştır belki varsa da
Walla bnm hic bebegim olmadigi icin bilmiorum ama umarim vardir ve cabuk gecer bu enfeksyonun .hber bekliorum.

Bende hamilelik hayali kurarken inanılmaz mantar enfeksiyonu oldum ne güzel 3 aydır olmuyordum . Şimdi gebelik var mıdır diye ilaç kullanmıyorum sirkeyle geçiştirmeye uğraşıyorum ama inşallah vardır da çektiklerimize değer

Sirkeylemi o nasil oluo ve mantari nasil anliosunuz

Walla bnm hic bebegim olmadigi icin bilmiorum ama umarim vardir ve cabuk gecer bu enfeksyonun .hber bekliorum.
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Haber edeceğim mutlaka
İnsan tam ya vardır diyip hayal kurunca bunlar moralini bozuyor
Bebeğe illaki zararı var ilaçların moralim çok bozuluyor

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Haber edeceğim mutlaka
İnsan tam ya vardır diyip hayal kurunca bunlar moralini bozuyor
Bebeğe illaki zararı var ilaçların moralim çok bozuluyor
Anliorum cnm bnm iyi dusun iyi olsun insallah bi sorun cikmaz

Ben cok cektim mantardan suan masallahi var 5 aydir ses seda yok. Insallah tekrarlamaz bide inanilmaz kasinti oluyodu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…