- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnn canimmmAmin kuzum.
Söylenenleri ne kadar kafama takmamaya çalışsam da yine de üzülüyorum. Ramazan dolayısıyla iftara misafir çağırıyorum. Sağolsun dua ediyorlar. Ama evleri bebekli olsun evde bebek sesi olsun dedikleri zaman içim burkuluyor. İyi niyetle söyleseler bile canım acıyor.
İnşallah en yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz hepimiz.
Ay hadi inşallah. Sonucunu buraya yazmyi unutmaBat a kaldi 4
Alt kasik agrilari devam ediyor (adet onceside hep olur)
Ve bel agrisi (oda adet onceside olur)
Dun sari lekelenmem oldu ama bariz sariydi o onceden oluyomuydu bilmiyorum
Bata 2 kala test yapicam
Hepimiz icin hayirlisi olsun
Ay hadi inşallah. Sonucunu buraya yazmyi unutma
Geç dollenmeyse çıkmaz valla benimde adete 5 kala erken gebelik yaptım çıkmadi 4 kala normal gebelik yaptım çok çok silik çizgi çıktı sonra 3 kala bir daha yaptım dahada koyulasmisti o gün akşam kan verdim değerim 40 çıkmıştıBiraz once denedim negatif bgn :) bakalim 4 var suan ama erken gebelik testiydi olsa cikardi buyuk ihtimal dusuk olasiliklara kaldik![]()
Geç dollenmeyse çıkmaz valla benimde adete 5 kala erken gebelik yaptım çıkmadi 4 kala normal gebelik yaptım çok çok silik çizgi çıktı sonra 3 kala bir daha yaptım dahada koyulasmisti o gün akşam kan verdim değerim 40 çıkmıştı
Ay bnde heycan yaptim bak baska belirtilerin varmi bn 28 de bat hala olmadim bekliom hic belirtim yok aslinda umudumda dusukde iste insan beklio ya goguslerim 4 gundur cok acio dururken bile bide karin altim acio arada bi bnde asiri krem gibi beyaz yogun akinti var biraz uzuyan bi akinti .s kan vercemde yarin artik saglik ocagindaki doktorlar bile umursamaz gozuyle dalga gecer gibi bakio cekiniom gitmeyeBat a kaldi 4
Alt kasik agrilari devam ediyor (adet onceside hep olur)
Ve bel agrisi (oda adet onceside olur)
Dun sari lekelenmem oldu ama bariz sariydi o onceden oluyomuydu bilmiyorum
Bata 2 kala test yapicam
Hepimiz icin hayirlisi olsun
Ay bnde heycan yaptim bak baska belirtilerin varmi bn 28 de bat hala olmadim bekliom hic belirtim yok aslinda umudumda dusukde iste insan beklio ya goguslerim 4 gundur cok acio dururken bile bide karin altim acio arada bi bnde asiri krem gibi beyaz yogun akinti var biraz uzuyan bi akinti .s kan vercemde yarin artik saglik ocagindaki doktorlar bile umursamaz gozuyle dalga gecer gibi bakio cekiniom gitmeye![]()
Sabirli ol bekle biraz daha bazi insanlarda gec cikabiliomus bazi insanlarda erken , insallah vardir cnm adet gecsin kan verirsin yada duramiosan git bi kan verBen biraz once denedim evde negatif cikti hala gorunen bisi yok demek ki :/
Sabirli ol bekle biraz daha bazi insanlarda gec cikabiliomus bazi insanlarda erken , insallah vardir cnm adet gecsin kan verirsin yada duramiosan git bi kan ver
Acil umursamaz saglik ocagina git hem beta ya hem hormonuna baktir ama bi gun sonra cikio acile gidip öle dersen kadin doguma git der yada kadin doguma git o gun öleden sonra cikarKan nasil veriliyor acile mi gidiyorsunuz bugun vermemde adetimin oldugu gun ya da 1 gun kala kan mi versem acaba direk. Beta hcg yaptirmak istiyorm desem direk yapuyorlar mi?
Acil umursamaz saglik ocagina git hem beta ya hem hormonuna baktir ama bi gun sonra cikio acile gidip öle dersen kadin doguma git der yada kadin doguma git o gun öleden sonra cikar
Bekle bakalim hayirli habern gelir insallah bnde yarin kesin vercem kani karar verdim insallah guzel hber aliriz.Hormonlarimin hepsine cocuk dusunuyorum
Diye gece ay baktirdim onden yaptirdim onlari tamamm o zaman cumayi bi bekliyim bakalim![]()
Bekle bakalim hayirli habern gelir insallah bnde yarin kesin vercem kani karar verdim insallah guzel hber aliriz.![]()
Cnm bn flo die bi uygulama kullaniorum tam gununu gosterio 15 de idi yumurtlama gunum nerdeyse 15 gun olcak iste ki bn hissettim hem akintidan hem elle muayeneden dolayi anlamistim neden sordun kiSen yumurtlamanin kacinci gunundesin biliyo msn takip etmis miydi ?
Cnm bn flo die bi uygulama kullaniorum tam gununu gosterio 15 de idi yumurtlama gunum nerdeyse 15 gun olcak iste ki bn hissettim hem akintidan hem elle muayeneden dolayi anlamistim neden sordun ki
Acile de gidersen adetim 1 hafta geçti gebelik şüphem var de canımKan nasil veriliyor acile mi gidiyorsunuz bugun vermemde adetimin oldugu gun ya da 1 gun kala kan mi versem acaba direk. Beta hcg yaptirmak istiyorm desem direk yapuyorlar mi?
Ewt dun olmam gerekiodu iki aydir 28 de oluodum bu ay bi gun gecikti hic bacak sizlamam karim agrim yok normalde 3 gun önce basladi hissederdim olucagimi bi goguslerim cok acio sislio o kadar .Bende takip ettimde yumurtlamayi henuz 10. Gunu benim birsey cikmadi testte o yuzden kiyaslamak adina sordum cnm ama 15. Gunse senin bgn adetin 1 gun gecikti mi? Yumurtlama adetten onceki 14 gun geri sayimina denk geliyor ya?
Ihtimale birakma bnce bi doktora git ne olur ne olmaz su an ne yapsanda hamile isen allah korusun bisey fln olur bi kan baktir bi idrar ver zaten solerlerkızlar selam
ben sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum
idrarımı yaparken çok yanıyor ve çok hafif kan da vardı
şimdi belki gebelik olur diye ilaç da kullanmak istemiyorum siz bana ne önerirsiniz
geçmesse gece doktora gideceğim mecburen