- 26 Mayıs 2019
- 47
- 20
- 3
- 34
Bizdede arkadasin dedigi gibi 3 gün vardi arada öyle dedilerdi. Üzülme canim artik herseyin bi caresi var. Allah neyi nasip ettiyse o olur. Insallah bi an önce herseyiniz yoluna girer. Tabiki beklemek cok zor ama yapicak bisey yok. Insallah kimsenin kucagi bos kalmazAnladim ts ederm cnm cok saol dengem cok bozuldu bi ihtimal diorum bkliorum bugun adet gunum henuz tık yok moralimi alt ust etti bu sperm testi umarim hakkimizda hayirlisi olur rabbim kimsenin ellerini bosa cevirmez insallah guzel hberimi bnde bir gun yazarim cook ts ederm tekrar allah ragzi olsun
Canım sıkma canını zamanı gelince herşey olur inşallah bende 1 yıldır olsun diye bekliyorum stres yapıyorum ama bu ay saldım artıkAnladim ts ederm cnm cok saol dengem cok bozuldu bi ihtimal diorum bkliorum bugun adet gunum henuz tık yok moralimi alt ust etti bu sperm testi umarim hakkimizda hayirlisi olur rabbim kimsenin ellerini bosa cevirmez insallah guzel hberimi bnde bir gun yazarim cook ts ederm tekrar allah ragzi olsun
Maalesef hayalet cizgi bile yok canimaslında çıkar ama sen eğer garanti olur dersen sabah yap
ya da oruç tutuyorsan sahurda kalktığında yap
inşallah güzel haberler alırsın canım bizi de haberdar et
Bnde saldim acikcasi da ister istemez stres yapiorum yaCanım sıkma canını zamanı gelince herşey olur inşallah bende 1 yıldır olsun diye bekliyorum stres yapıyorum ama bu ay saldım artık
Walla uzulucek o kadar sey varki her ay oldu die sewinip herkezi sewindirmem mi sonuclarin kotu cikmasimi hep biseyler icip yiyip sonuc husran olusumu insanlarin hala bklemeesimi bilmiorum ama ts ederm moral verio burasi insana herkez ayni dertte olunca birbirlerini anlio allah ragzi olsunBizdede arkadasin dedigi gibi 3 gün vardi arada öyle dedilerdi. Üzülme canim artik herseyin bi caresi var. Allah neyi nasip ettiyse o olur. Insallah bi an önce herseyiniz yoluna girer. Tabiki beklemek cok zor ama yapicak bisey yok. Insallah kimsenin kucagi bos kalmaz
Burasi banada cok iyi geliyor. Cok uzu süredir takip ediyordum sonunda üye olmaya karar verdim, en azindan burda beni anlicak insanlar oldugunu düsündügüm icin :) Biz 2 yildir deniyoruz emin ol bende biktim usandim artik yap bi cocuk, nezaman yapiyosun, neyi bekliyorsun, herkes dogurdu bi sen kaldin böyle fazlasiyla sözler inan artik ne diyecegimi bile bilmiyorum. Aslinda cevremiz umutsuzluga sürüklüyor bizi daha cok. Bu sene sonuna kadar olmassa tüp bebege gidicez biz artik.. bende saldim herseyi artik :) ama yinede insan olur belki diye beklemeden edemiyor. Her ay bu merakin icindeyimWalla uzulucek o kadar sey varki her ay oldu die sewinip herkezi sewindirmem mi sonuclarin kotu cikmasimi hep biseyler icip yiyip sonuc husran olusumu insanlarin hala bklemeesimi bilmiorum ama ts ederm moral verio burasi insana herkez ayni dertte olunca birbirlerini anlio allah ragzi olsun
Burasi banada cok iyi geliyor. Cok uzu süredir takip ediyordum sonunda üye olmaya karar verdim, en azindan burda beni anlicak insanlar oldugunu düsündügüm icin :) Biz 2 yildir deniyoruz emin ol bende biktim usandim artik yap bi cocuk, nezaman yapiyosun, neyi bekliyorsun, herkes dogurdu bi sen kaldin böyle fazlasiyla sözler inan artik ne diyecegimi bile bilmiyorum. Aslinda cevremiz umutsuzluga sürüklüyor bizi daha cok. Bu sene sonuna kadar olmassa tüp bebege gidicez biz artik.. bende saldim herseyi artik :) ama yinede insan olur belki diye beklemeden edemiyor. Her ay bu merakin icindeyim
Bos insanlar bos konusyolar ancak canim..valla benim psikolojimi hep cevrediki insanlar bozuyo. Tam kafadan attim diyorum densizin biri geliyor yine. Amin canim amin insallah en kisa zamanda hepimiz güzel haberler alirizCanım benim zaten o çevre insanı deli ediyor. Ne zaman beni görseler daha merhaba demeden bebek var mı diyorlar. Vallahi dövesim geliyor. Hiç utanmıyorlar her yerde soruyorlar. Bir de hesaplama yapıyorlar: sen ne zamandır evlisin?... sanane be sananeee diye bağırasım geliyor. Ya sabır diyorum ama ben de bıkıyorum.
Rabbim isteyen her kadının rahmini bebişle doldursun. İnşallah en yakın zamanda hepimiz anne oluruz
Bende netten mavisinden siparis verdim bugün.doktor tavsiyesi olmadan kullanacagim.ilçedeyim.kadın doğum uzmani yok.çalışıyorum.anca yaz tatiline vakit bulabilecegimİnofolic bende kullanmaya başladım pembe kutulu bende de yumurta tembelliği vardı günde iki tane toz gibi zaten suyun içinde eritip aç karnına içiyoruz hamile kalmaya yardımcı oluyor dedi doktorum 3 ay kullan dedi ama kutuda 20 tane çıkıyor ve 60 TL aldım biraz pahalı
Canım buraya atsan bizde yorumlarızMaalesef hayalet cizgi bile yok canim
Bana pembe kutusunu önerdi canım adet düzensizliği falanda vardı bendeBende netten mavisinden siparis verdim bugün.doktor tavsiyesi olmadan kullanacagim.ilçedeyim.kadın doğum uzmani yok.çalışıyorum.anca yaz tatiline vakit bulabilecegim
Aynn anliyorum seni herkez bnada ayni kimse icindeki derdi bilmioki sabir diolar basitmis gibi ha ewet daha kotu durumda olanlarda var biz yine iyiyiz sukur olsun bi umudumuz var iste beklicez cabalicaz cnm bnm . Dua edicez baska cözum yok.Burasi banada cok iyi geliyor. Cok uzu süredir takip ediyordum sonunda üye olmaya karar verdim, en azindan burda beni anlicak insanlar oldugunu düsündügüm icin :) Biz 2 yildir deniyoruz emin ol bende biktim usandim artik yap bi cocuk, nezaman yapiyosun, neyi bekliyorsun, herkes dogurdu bi sen kaldin böyle fazlasiyla sözler inan artik ne diyecegimi bile bilmiyorum. Aslinda cevremiz umutsuzluga sürüklüyor bizi daha cok. Bu sene sonuna kadar olmassa tüp bebege gidicez biz artik.. bende saldim herseyi artik :) ama yinede insan olur belki diye beklemeden edemiyor. Her ay bu merakin icindeyim
Söylediğin zamanlar arasında genelde ara kanama dediğimiz ovulasyon kanaması oluyor canımKızlar ben dün öğlen 12 gibi kahverengi lekelenme yaşadım akşama doğru ara ara kesilip devam etti. Açık renkli devam ediyor adetime 10 11 gün var. Sonrasında bel ağrım da oluştu biraz. Böle olan oldu mu acaba. Düşüncelerinizi bekliorm
Insallah hepimize faydası dokunur.mavi kutusunu bi deneyecegim bu ayBana pembe kutusunu önerdi canım adet düzensizliği falanda vardı bende
PffSöylediğin zamanlar arasında genelde ara kanama dediğimiz ovulasyon kanaması oluyor canım
Bos insanlar bos konusyolar ancak canim..valla benim psikolojimi hep cevrediki insanlar bozuyo. Tam kafadan attim diyorum densizin biri geliyor yine. Amin canim amin insallah en kisa zamanda hepimiz güzel haberler aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?