Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yok canım baktrmadım son adetten sonra sogan kürü uygulamıstım o mu geciktrdı haftaya kadar bekleyip doktora gıdıcem ya kist falan mı oldu diye korkuyorum
Insallah kötü bisey cikmaz iyi düsün iyi olsun :) Bende uygulamistim sogan kürü bende geciktirme yapmadi hic. Belki bünyeden bünyeye farlilik gösteriyodur

Insallah kötü bisey cikmaz iyi düsün iyi olsun :) Bende uygulamistim sogan kürü bende geciktirme yapmadi hic. Belki bünyeden bünyeye farlilik gösteriyodur
Insallah forumda sordum da bazı arkadaslar da gecikme yapmıs. Bende ıdrar testi yaptıgımda hamilelik olsa sılıkte olsa cıkması gerekirdi ama cıkmadı bilemedim

Çok sevindim İnan ki yüzümde tebessüm oluşturdu mesajın çok sağol.. Yaşadığın şeylere göre yorumlarsak beni en iyi sen anlarsın şuan.. keşke söylediğin yöntemle bende hamile kalabilseydim :/ korunup bırakarakta denedim bir kaç ay, etkisi olmadı maalesef herhangi bir sorunumuz da yok ama sanırım kendime çok yükleniyorum psikolojik olarak ve eşimede etki ediyor :/ kürü denediğimi yazmıştım ve Kasık agrılarım şu anda geçmiş bulunmakta :) 3-4 gün kadar sürdü ve sonrasında geçti bat a 4 gün var kısmet bakalım Allahtan umut kesilmez.. İyi dileklerin için sağol canım güzel kalbinle ettiğin duaların için kocaman AMİN Rabbim evladını sana bağışlasın ve doğacak bebeğinide kucağına almayı nasip etsin inşallah Dayanamadım bende uzun yazdım hakkını helal et

Gönülden amiiinn canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bende hep böyle dua ediyorum. Rabbim seninde dualarını kabul etsin inşallah hepimiz için en hayırlısını, en hayırlı zamanda nasip etsin.. Ben sizin destekleriniz sayesinde artık eminim sende umudunu yitirme zor ulaşılan şeyler her zaman değerli olur, kıymetli olur ve mucizem diye anılır..Mucizelerimize kavuşucaz hayırlısıyla

Ben de iki kutu bitirdim yumurtlama olunca bıraktım inşallah işe yaramıştır
Merabalar.inofolic combiyi doktor vermeden kullanmakta sakınca olurmu acaba.açılmış konu var diye tekrar konu açmadım.6 aydır deniyoruz.yumurtlama testini hep degerlendirdim.ama yok olmuyor.takvime kaydetmisim.adetten tam 14 gün oncesi ilişki olmuş 6 ay boyunca ama yok olmuyor.bu arada iki gebelik gecirdim.düşük yaptim geçen yıl.o gebelilklerde hemen hamile kaldim ama bunda olmuyor.acaba inofolic kombiyi bende mi denesem dedim

Kizlar esim gazi hastanesine gitti sperim testi ultrsyon ve kan istemislerdi verdik yanliz pehriz olmadan dusuk cikti dediler bi ay sonra bi kez daha istediler nys bugun baska bi hastaneye gitti ve sonuclarinida gosterdi durumunuda anlatti pehriz olmadan dusuk cikar demisler kan ve ultraaynu almislar normal kan degerleriniz bi sorun yok yanliz gaziye gitmeyin diyip baska bi hastane tavsiye etmisler simdi biri iyi dio biri kotu neye inancaz biz bu durumda olan varmi sizce ne yapmaliyiz

Doğru sperm vermeden en az 3 gün yada 2 gün geçmesi gerekir diye biliyorum ilişkinin üstünden . Eşiminde 3 defa saydırdık ordan hatırlıyorum .

Doğru sperm vermeden en az 3 gün yada 2 gün geçmesi gerekir diye biliyorum ilişkinin üstünden . Eşiminde 3 defa saydırdık ordan hatırlıyorum .
Peki bu ay alindi test oldu gircegimiz ay istiolar neden bu ay bi daha degilde gircegimiz ay bi anlami bi seymi var ayda bi kez verilio ve kanda bi anormallik gorunurmuydu spermle hormon alakalimi bilgim yok k.bkmayin oyuzden bole cok soruorum

İnofolic bende kullanmaya başladım pembe kutulu bende de yumurta tembelliği vardı günde iki tane toz gibi zaten suyun içinde eritip aç karnına içiyoruz hamile kalmaya yardımcı oluyor dedi doktorum 3 ay kullan dedi ama kutuda 20 tane çıkıyor ve 60 TL aldım biraz pahalı

Kizlar bugun reglimin ilk gunu olmasi gerekiyordu fakat gelen giden yok. Uc gundur mide bulantisi ve kendimde uyusukluk hissediyorum bugun hele sanki icmis gibi bi halsizlikvar kalkamiyorum uykum var. Gebelikten supheleniyorum ama belimde karnimda agri da var sizce bukadar erken donemde bu belirtiler olurmu yasayan var mi?

canım test yapsan çıkabilir aslında

Peki bu ay alindi test oldu gircegimiz ay istiolar neden bu ay bi daha degilde gircegimiz ay bi anlami bi seymi var ayda bi kez verilio ve kanda bi anormallik gorunurmuydu spermle hormon alakalimi bilgim yok k.bkmayin oyuzden bole cok soruorum
Testosteronla hormonu ile sperm sayısı alakalı olabilir tabi ki . AMA bu ay tekrar sperm verebilir sorun olmaz ama ilişkiden 3 gün sonra olması gerekiyormuş

Testosteronla hormonu ile sperm sayısı alakalı olabilir tabi ki . AMA bu ay tekrar sperm verebilir sorun olmaz ama ilişkiden 3 gün sonra olması gerekiyormuş
Anladim ts ederm cnm cok saol dengem cok bozuldu bi ihtimal diorum bkliorum bugun adet gunum henuz tık yok moralimi alt ust etti bu sperm testi umarim hakkimizda hayirlisi olur rabbim kimsenin ellerini bosa cevirmez insallah guzel hberimi bnde bir gun yazarim cook ts ederm tekrar allah ragzi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…