- 26 Mayıs 2019
- 47
- 20
- 3
- 34
Insallah kötü bisey cikmaz iyi düsün iyi olsun :) Bende uygulamistim sogan kürü bende geciktirme yapmadi hic. Belki bünyeden bünyeye farlilik gösteriyodurYok canım baktrmadım son adetten sonra sogan kürü uygulamıstım o mu geciktrdı haftaya kadar bekleyip doktora gıdıcem ya kist falan mı oldu diye korkuyorum
Insallah forumda sordum da bazı arkadaslar da gecikme yapmıs. Bende ıdrar testi yaptıgımda hamilelik olsa sılıkte olsa cıkması gerekirdi ama cıkmadı bilemedimInsallah kötü bisey cikmaz iyi düsün iyi olsun :) Bende uygulamistim sogan kürü bende geciktirme yapmadi hic. Belki bünyeden bünyeye farlilik gösteriyodur
Cok stresde geciktiriyor adeti. Insallah iyi sonuclar alirsin. Allah gönlüne göre versin canimInsallah forumda sordum da bazı arkadaslar da gecikme yapmıs. Bende ıdrar testi yaptıgımda hamilelik olsa sılıkte olsa cıkması gerekirdi ama cıkmadı bilemedim
Tesekkur ederm cümlemizin ınsallah :))Cok stresde geciktiriyor adeti. Insallah iyi sonuclar alirsin. Allah gönlüne göre versin canim
Canim biraz olmuş yazali ama okurken denk geldim o kadar icten güzel duygularini yazmışsın ki duadan baska elden birsey gelmiyor nasip diyorsun isyan etmek istemiyorsun bu süreç cok zor bende 11 senelik evliyim yaşım 26 ama bir çocuğum var cok sabirla oluyo gidiyorum hastanelere birseyin yok diyolar ama neden olmuyo deyip cok agladim eve kapandim cocuklari sevemedim 6 seneden sonra bi kizim oldu cok şükür ben kendi kendime sorunumu çözdüm aslinda korunup birakinca ertesi ay hamile kalabiliyorum diyeceğim şu cok ağrım var demissin bundan 1 hafta once aşırı agrilarim vardi kasık bel catliyordu yerimden zor kalkıyordum bide orucum 3 gun once gittim muayane edildim ve dr kese gördü 5 haftalık suandada gebeyim ve hala sevinemiyorum çünkü kalp atışı duymadan rahat edemem sende umudunu kaybetme bol dua et sabret biliyorum zor ama Isallah olur o ağrılar isallah bebek habercisidir Allahim herkeze nasip etsin hakkını helal et baya uzun yazdim arkadaşım saglicakla hayırlı haberlerle kal işallah
Allah sabır versin kuzum. İnşallah en yakın zamanda Rabbim sana hayırlı sağlıklı gebelikler evlatlar nasip eder. Ben de bekliyorum. Bizim de sorunumuz yok. Ama olmuyor işte. Bu ay adetim 10 gün gecikti ama hala umudum yok. Âdet olmayı bekliyorum. Geçen ay 15 gün gecikmişti. Her namazımda dua ediyorum. Rabbim inşallah kabul edecek.
Kuzenim 8 sene anne olmayı bekledi. Belli bir sorunları yoktu. Aşılamalar tutmadı. En son tüp bebek denediler ve anne oldu. 11 ay sonra normal yolla yine gebe kaldı. Şuan normal yolla 3. kızına hamileAllah zamanını biliyor. Bize sabretmek düşüyor. Rabbim her anne olmak isteyip de olamayan kadına sabır versin. Zor ama geçecek emin ol.
Merabalar.inofolic combiyi doktor vermeden kullanmakta sakınca olurmu acaba.açılmış konu var diye tekrar konu açmadım.6 aydır deniyoruz.yumurtlama testini hep degerlendirdim.ama yok olmuyor.takvime kaydetmisim.adetten tam 14 gün oncesi ilişki olmuş 6 ay boyunca ama yok olmuyor.bu arada iki gebelik gecirdim.düşük yaptim geçen yıl.o gebelilklerde hemen hamile kaldim ama bunda olmuyor.acaba inofolic kombiyi bende mi denesem dedimBen de iki kutu bitirdim yumurtlama olunca bıraktım inşallah işe yaramıştır
Doğru sperm vermeden en az 3 gün yada 2 gün geçmesi gerekir diye biliyorum ilişkinin üstünden . Eşiminde 3 defa saydırdık ordan hatırlıyorum .Kizlar esim gazi hastanesine gitti sperim testi ultrsyon ve kan istemislerdi verdik yanliz pehriz olmadan dusuk cikti dediler bi ay sonra bi kez daha istediler nys bugun baska bi hastaneye gitti ve sonuclarinida gosterdi durumunuda anlatti pehriz olmadan dusuk cikar demisler kan ve ultraaynu almislar normal kan degerleriniz bi sorun yok yanliz gaziye gitmeyin diyip baska bi hastane tavsiye etmisler simdi biri iyi dio biri kotu neye inancaz biz bu durumda olan varmi sizce ne yapmaliyiz
Peki bu ay alindi test oldu gircegimiz ay istiolar neden bu ay bi daha degilde gircegimiz ay bi anlami bi seymi var ayda bi kez verilio ve kanda bi anormallik gorunurmuydu spermle hormon alakalimi bilgim yok k.bkmayin oyuzden bole cok soruorumDoğru sperm vermeden en az 3 gün yada 2 gün geçmesi gerekir diye biliyorum ilişkinin üstünden . Eşiminde 3 defa saydırdık ordan hatırlıyorum .
İnofolic bende kullanmaya başladım pembe kutulu bende de yumurta tembelliği vardı günde iki tane toz gibi zaten suyun içinde eritip aç karnına içiyoruz hamile kalmaya yardımcı oluyor dedi doktorum 3 ay kullan dedi ama kutuda 20 tane çıkıyor ve 60 TL aldım biraz pahalıMerabalar.inofolic combiyi doktor vermeden kullanmakta sakınca olurmu acaba.açılmış konu var diye tekrar konu açmadım.6 aydır deniyoruz.yumurtlama testini hep degerlendirdim.ama yok olmuyor.takvime kaydetmisim.adetten tam 14 gün oncesi ilişki olmuş 6 ay boyunca ama yok olmuyor.bu arada iki gebelik gecirdim.düşük yaptim geçen yıl.o gebelilklerde hemen hamile kaldim ama bunda olmuyor.acaba inofolic kombiyi bende mi denesem dedim
canım test yapsan çıkabilir aslındaKizlar bugun reglimin ilk gunu olmasi gerekiyordu fakat gelen giden yok. Uc gundur mide bulantisi ve kendimde uyusukluk hissediyorum bugun hele sanki icmis gibi bi halsizlikvar kalkamiyorum uykum var. Gebelikten supheleniyorum ama belimde karnimda agri da var sizce bukadar erken donemde bu belirtiler olurmu yasayan var mi?
Esim alicak canim bu saatlerde yapsam cikar mi kicanım test yapsan çıkabilir aslında
aslında çıkar ama sen eğer garanti olur dersen sabah yapEsim alicak canim bu saatlerde yapsam cikar mi ki
Testosteronla hormonu ile sperm sayısı alakalı olabilir tabi ki . AMA bu ay tekrar sperm verebilir sorun olmaz ama ilişkiden 3 gün sonra olması gerekiyormuşPeki bu ay alindi test oldu gircegimiz ay istiolar neden bu ay bi daha degilde gircegimiz ay bi anlami bi seymi var ayda bi kez verilio ve kanda bi anormallik gorunurmuydu spermle hormon alakalimi bilgim yok k.bkmayin oyuzden bole cok soruorum
Anladim ts ederm cnm cok saol dengem cok bozuldu bi ihtimal diorum bkliorum bugun adet gunum henuz tık yok moralimi alt ust etti bu sperm testi umarim hakkimizda hayirlisi olur rabbim kimsenin ellerini bosa cevirmez insallah guzel hberimi bnde bir gun yazarim cook ts ederm tekrar allah ragzi olsunTestosteronla hormonu ile sperm sayısı alakalı olabilir tabi ki . AMA bu ay tekrar sperm verebilir sorun olmaz ama ilişkiden 3 gün sonra olması gerekiyormuş
Bakalim canim iftardan sonra karar vericem yazarim size de mutlakaaslında çıkar ama sen eğer garanti olur dersen sabah yap
ya da oruç tutuyorsan sahurda kalktığında yap
inşallah güzel haberler alırsın canım bizi de haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?