Nasil ekleyebilirim acaba bilmiyorumAmiiin canim cok sevindim adina artik hamileligi profiline eklesene
Eşin sperm için proxeed var toz ilaç çok etkisi doktorunuz uygun görürse kullanabilir benim eşim kullandı 5 kat sayı arttı ve hızları iyi olduMerhaba Arkdaslar aranizda yeniyim. 2 senedir bebis istiyorum. Ilk sene hic önemsemedik tutar tutmaz diye. Bende cok fazla sorun oldugu icin yumurtlama günlerinle pek ilgilenmedim. Kistim vardi ve genital mantar. Esiminde sperm sayisi cok düsüktü ama yavas yavas yükseliyor oda son 5 aydir cok dikkat ediyoruz bu konuya. Bat 30 Mayis hamilelige dair hic bi belirtim yok. Sadece karnim şiş oda önemli bi belirti degil diye düsünyorum. Insallah bu ay tutar :) preseed jel kullandim bakalim tutcakmi
Hesabina gir hesap detaylarina gir altta cocugunuzn tahmini dogum tarihi diyor ordanda tarihi girNasil ekleyebilirim acaba bilmiyorum
3 ay boyunca keci boynuzu kürü yaptik. Biz yurt disinda oldugmuz icin türkiyeden getirtirdim. Sayimiz 10 milyondan 80 milyona cikti. Daha sonra Proxeed plusu takviye olarakta getirdirdim. Burda yok ama icerigini doktora göstersik kullanabilir dedi. 2nci kutudayiz suanda. Insallah hayirli olur. Siz hamile kalabildinizmi proxeed den sonra?Eşin sperm için proxeed var toz ilaç çok etkisi doktorunuz uygun görürse kullanabilir benim eşim kullandı 5 kat sayı arttı ve hızları iyi oldu
Benim esminde 10 milyondu. Keci boynuzu kürü tavsiye ederim. 10milyondan 80 milyona cikti 3 ay icinde. Cok özen gösterdik ve düzenli kullandikCnm artik gerek yok cunku umudum sansim az esimin sprrimi cok dusun 15 milyon olmasi gereken 4 milyon yani zor bi anne olmak en azindan su iki ay .s
Yok bende pko çıktı o yüzden bu ay klomen kullandım yarın progestan başlayacağız bat 8 Haziran inşallah vardır3 ay boyunca keci boynuzu kürü yaptik. Biz yurt disinda oldugmuz icin türkiyeden getirtirdim. Sayimiz 10 milyondan 80 milyona cikti. Daha sonra Proxeed plusu takviye olarakta getirdirdim. Burda yok ama icerigini doktora göstersik kullanabilir dedi. 2nci kutudayiz suanda. Insallah hayirli olur. Siz hamile kalabildinizmi proxeed den sonra?
Ama eşimin sperm sayısı 360 milyon oldu proxeedten sonraYok bende pko çıktı o yüzden bu ay klomen kullandım yarın progestan başlayacağız bat 8 Haziran inşallah vardır
Bendede yumurtalik kistii vardi bi büyüdü bi kücüldü adetlerim cok düzensizdi. Sogan kürü uyguladim bütün bilgileri burdan aliyorumAma eşimin sperm sayısı 360 milyon oldu proxeedten sonra
Burda keci boynuzu yok ve hic duyulmamis bisey. Biz esim icin ilk gittigimizde kasım da doktor dediki imkansiz hamile kalamassin bu sonuclarla direk tüp bebek yapin. 3 gün aglamistim. Sonra bu kürü duydum. 3 ay bitiminde de proxeed plusu duydum. Simdi ikisini birden iciyor esimAma eşimin sperm sayısı 360 milyon oldu proxeedten sonra
İnşallah faydalı olur canımBurda keci boynuzu yok ve hic duyulmamis bisey. Biz esim icin ilk gittigimizde kasım da doktor dediki imkansiz hamile kalamassin bu sonuclarla direk tüp bebek yapin. 3 gün aglamistim. Sonra bu kürü duydum. 3 ay bitiminde de proxeed plusu duydum. Simdi ikisini birden iciyor esim
Insallah canim. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Bu ay icim cok fazla kipir kipir, ama bende heveslenmek istemiyorum biktim negativ test görmekten. Artik limon testi falan yapip kendimi tatmin ediyorum :)İnşallah faydalı olur canımBende bu ay ümitliyim ama fazla da heveslenmiyorum sonra çok üzülüyor insan
Limon testi nasıl oluyor ?Insallah canim. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Bu ay icim cok fazla kipir kipir, ama bende heveslenmek istemiyorum biktim negativ test görmekten. Artik limon testi falan yapip kendimi tatmin ediyorum :)
Temiz bi kaba idrarini yapiyorsun, ben plastik bardak kullaniyorum. Icine yarim limondan sıkıyorsun. Limonun Tortulari yukari cikyorsa hamile degilsin dibe cökerse hamilesin demekmis :) dogruluk payi varmi yokmu bilmiyorum. 3 aydir deniyorum, hep tortular yukari cikti simdiye kadar ama bugün ilk defa dibe cöktü bakalim dogru cikicakmi :)Limon testi nasıl oluyor ?
Temiz bi kaba idrarini yapiyorsun, ben plastik bardak kullaniyorum. Icine yarim limondan sıkıyorsun. Limonun Tortulari yukari cikyorsa hamile degilsin dibe cökerse hamilesin demekmis :) dogruluk payi varmi yokmu bilmiyorum. 3 aydir deniyorum, hep tortular yukari cikti simdiye kadar ama bugün ilk defa dibe cöktü bakalim dogru cikicakmi :)
Ben 1 hafta kala basliyorumAyy ilk defa duydum denerim bende ama daha 8hazirana var biraz yaklaşınca deneyeyim
Hala kahverengi geliyo sabah idrar testi yaptım negatifDevami geldimi kanamanizin
Kanda baktirdinmi canim?Merhabalar kızlar bisey soracaktım bat günü test yaptım ama cıkmadı ıkı gundur de adet olmadım normalde hıc gecıktıgı olmazdı gec dollenme ihtimali de yok son iliski in uzerınden 15 gun gecti gebelik olsa cıkardı degıl mi?
Yok canım baktrmadım son adetten sonra sogan kürü uygulamıstım o mu geciktrdı haftaya kadar bekleyip doktora gıdıcem ya kist falan mı oldu diye korkuyorumKanda baktirdinmi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?