Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bneim de bat 3 haziran ve 3. Çocuğu istiyorum inşallah güzel haberler alırız ilk denemem bu ay birden içime çocuk yapma sevdası düştü hiç düşünmezken ben adet günümü bekleyeceğim sonra acabalar kafa karışıklığı oluyor

Reglime 8 - 9 gün var vücudumu dinlemek istemiyorum ama bazı şeyler ben dinlemesemde kendini gösteriyor ben de acaba mı diyorum yumurtlama zamanı olan akıntı bolca ıslaklık bi kaç gün kesilmişti 2 gündür tekrar başladı beyaz kremsi, göğüslerimde hiç hassasiyet yok 2 gebeliğimde de olmamıştı zaten, sadece bazen uçları sanki azcık koyulaşmış ve damarlarım yeşil yeşil belli oluyor, dün roka yıkadım kenara koydum işime devam ettim bir koku geldi burnuma keskin ne oluyı dedim rokanın kokusu suyun içinden öyle bi geldi ki burnuma acaba kokulara hassasiyet mi başladı dedim, belimde sızı var, kasıklarımda ara ara sızı iğne batması gibi kramplar, alt karnımda dolgunluk hissi var, bugünde sağ elim ve kolumda eklemlerim ağrıyo, saçma gelsede gözbebeklerim özellikle sağdaki bazen kocaman oluyo ben de durumlar böyle ama aekadaşlar insan arayınca bir sürü belirti buluyor ve çoğu da adet dönemiyle alakalı olabilir çok fazla kafaya takıp takip etmemek lazım

Bir de şunu sormak istiyorum arkadaşlar ateş ölçme olayı nasıl yani ovulasyondan önce bi kere 35.8 e düştü sonra 36 2 36.3 gibi devam ediyo ama benim ateş ölçer alından ölçen aletler var ya onlardan onlar güvenilir değil sanırım klasik ateş ölçerle koltuk altından mı yapmamız gerekir ya da her hamile kalanın ateşi yüksek mi olması gerekir

İlk gebeliğimde hatırladığım çalışıyordum akşam 8 de uyuya kalıyordum eve gelince uyku hali halsizlik çoktu. 2 gündür de uykumu alamadan uykuya doyamadan yataktan kalkıyorum
2. Gebeliğimde akıntıdan hissetmiştim hatırladığım en belirgin belirtiydi beyaz yğun kremsi akıntı.. Adete doğru hep devam etti adet oldum diye wc ye giderdim ama hep akıntı olurdu idrar testlerinde 1 hafta çıkmadı
Oysa ilk kızımda adete 5 gün kala idrar testinde silik çizgi çıkmıştı aldığım eczaneye koşup doğru mu diye herkese göstermiştim kanda 460 lı değer çıkmkştı.
2. De idrarda çıkmayınca 1 hafta kan verdim 25 çıktı geç döllenme demişlerdi sonra idrarda yaptım orda da çok çok silik çıkmkştı

Benim de ilk denemem. Acaba bir tek ben miyim 3. Cocugu dusunen diyordum sizleri gorunce daha bi cesaretlendim. Ben de 31 mayisa kadar bekleyeyim diyorum ama dedigim gibi sanki ilk hamilelik gibi icimde bir heyecan ve merak var. Allah insaallah bekleyen isteyen herkese nasip etsin

Belirtilerimiz de o kadar benzerki acaba bu mesaji ben mi yazdim diye kontrol etmedim degil dunden beri kasik ve bel agrim var. Akintim da oluyo ve uykuya doyamiyorum. İlk gebeligimi adet gunumde 2. Yi de 5 gun kala idrar testinde silik bir cizgi olarak gordum.
belirtilerimiz de o kadar benzer ki acaba bu mesaji ben mi yazdim diye kontrol etmedim degil ilk hamileligimj adet gununde 2. Yi adete 5 kala idrar testinde gormustum. Du den beri kasik ve bel agrim var ve karnimda sislik var. Tabi bunlar adet belirtilerine de cok benzerlik gosterdigi icin umutlanmak istemiyorum. Goguslerimde hassasiyet falan hic yok. Ama bir iki gundur akintim da oluyor. Allah insaallah cok bekletmeden saglikli evlatlar nasip eder hepimize

Kızlar selam ovulasyon testlerime bi bakarmısınız
Bütün yolladığım günlerde ilişki oldu
Bugün de hem sabah , hem öğleden sonra test yaptım onu da yolluyorum
Sanırım silinmeye başladı öğleden sonra silik çıktı
Bugün de değerlendirmelimiyim kızlar
Bugün dışında diğer tüm günler değerlendirdim

Eklentiler

• 41F8DEFD-5689-47B7-8B71-66B54EDDE0C3.jpeg
    46,7 KB · Görüntüleme: 31
  • 26DDD02E-36B1-4C9F-9B57-E848F658AE33.jpeg
    120,4 KB · Görüntüleme: 31
  • 55565960-CC8B-4411-B468-C6D66DBB1865.jpeg
    87,1 KB · Görüntüleme: 30
  • 825DE400-2063-4EF1-A383-5AC30F69D842.png
    103,7 KB · Görüntüleme: 28
  • CA932EA6-E747-4CBF-B8C7-82866B0C8BF1.jpeg
    67,1 KB · Görüntüleme: 31
Canım bende hamile olduğumu öğrenmeden önce tansiyonum düşüktü çalıştığım yerdeki Dr şaşırmıştı neden bu kadar düşük diye inşallah gönlündekine kavuşursun
İnşallah cnm yaa ama Düşük diyosun sen benimki çok yüksek çıktı olabilirmiki yine, tansiyonumu bugün evde kendim ölçtüm koldan ölçüm aletiyle büyük tansiyon171,küçük 120 çıktı tehlikeli derecede yüksek dedi( alet konuşuyonlardan) :) anlamadım ,çok fena haldeyim. Bu az geldi dediğim kanamam dünde bugünde hiç gelmedi, 2gün sürmüş oldu, bugün 4.cü gün ve ben 5.günde lekenip tamamlanırdı adet. Yani 4gün yoğun görürdüm
Bide az önce wcde peçeteye kahverengi leke geldi akıntı olarak ip gibi uzayan kılcal diyim off kasığımdaki batma, karnımdaki şişlik geçmedi. Hala ilaç almıyorum pazartesi dahiliyeye gidicem,gitmişken kadın doğuma randevu almalıyım. Belirsizlik çok kötü
Evet aynı belirtiler devam bendede, ama yukarda yazdıklarım var ben kanama yaşadım hafif oyüzden dahada belirsizlik var acabalar,,,
Benimde 10yaşında oğlum, 9yaşında kızım cnm:)
Birebir aynı belirtiler bendede mevcut artık ne düşünücemi bilmiyorum, testlerde tek çizgi kanda 0.4 ,ama bu belirtiler neden geçmedi, geç döllenmeyi kafaya taktım şimdide, şu tansiyonumun çıkma sebebini bir bilseydim, ayağa kalkamıyorum korkuyorum çok yüksek, pazartesiye ölmezde sağ kalırsam dra gidicem bakalım:)

Bugün de olsun bence

Allah korusun canm kötüyü düşünme bende 4 haftalıkken kahve rengi lekelenme yaşadım herkesin belirtileri bir olmuyo ve her hamilelik aynı değil benimde 13 yaşında Bi kızım var onda yaşadığım hiç bir belirtiyi bu hamileliğim de yaşamadım aynı olan tek şey ikisinide hissettim

Kızlar benim adetim 14 gün gecikti şu an kahverengi akıntım var acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Adet olmadan önce göğüslerimde hassasiyet oluyo bu sefer hiç yok çok az bel ağrım var neler oluyo anlamadm

14 gün çok uzun süre bu süre içinde hiç test yapmadınız mı varsa mutlaka çıkması lazım

Canim biraz olmuş yazali ama okurken denk geldim o kadar icten güzel duygularini yazmışsın ki duadan baska elden birsey gelmiyor nasip diyorsun isyan etmek istemiyorsun bu süreç cok zor bende 11 senelik evliyim yaşım 26 ama bir çocuğum var cok sabirla oluyo gidiyorum hastanelere birseyin yok diyolar ama neden olmuyo deyip cok agladim eve kapandim cocuklari sevemedim 6 seneden sonra bi kizim oldu cok şükür ben kendi kendime sorunumu çözdüm aslinda korunup birakinca ertesi ay hamile kalabiliyorum diyeceğim şu cok ağrım var demissin bundan 1 hafta once aşırı agrilarim vardi kasık bel catliyordu yerimden zor kalkıyordum bide orucum 3 gun once gittim muayane edildim ve dr kese gördü 5 haftalık suandada gebeyim ve hala sevinemiyorum çünkü kalp atışı duymadan rahat edemem sende umudunu kaybetme bol dua et sabret biliyorum zor ama Isallah olur o ağrılar isallah bebek habercisidir Allahim herkeze nasip etsin hakkını helal et baya uzun yazdim arkadaşım saglicakla hayırlı haberlerle kal işallah

Devami geldimi kanamanizin

Allah sabır versin kuzum. İnşallah en yakın zamanda Rabbim sana hayırlı sağlıklı gebelikler evlatlar nasip eder. Ben de bekliyorum. Bizim de sorunumuz yok. Ama olmuyor işte. Bu ay adetim 10 gün gecikti ama hala umudum yok. Âdet olmayı bekliyorum. Geçen ay 15 gün gecikmişti. Her namazımda dua ediyorum. Rabbim inşallah kabul edecek.

Kuzenim 8 sene anne olmayı bekledi. Belli bir sorunları yoktu. Aşılamalar tutmadı. En son tüp bebek denediler ve anne oldu. 11 ay sonra normal yolla yine gebe kaldı. Şuan normal yolla 3. kızına hamile Allah zamanını biliyor. Bize sabretmek düşüyor. Rabbim her anne olmak isteyip de olamayan kadına sabır versin. Zor ama geçecek emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…