- 16 Mayıs 2012
- 324
- 237
- 103
Bneim de bat 3 haziran ve 3. Çocuğu istiyorumHerkese merhaba. Ben de bu ay hamilelik haberi bekleyenlerdenim. Bat 3 haziran ama o kadar merak ediyorumki. Adete bir hafta kala kan versem mi acaba diyorum. Bu arada 3. Cocugu isteyenlerdenim. Adetten once kan verip de hamileligini ogrenen var mi aranizda caba
Benim de ilk denemem. Acaba bir tek ben miyim 3. Cocugu dusunen diyordum sizleri gorunce daha bi cesaretlendim. Ben de 31 mayisa kadar bekleyeyim diyorum ama dedigim gibi sanki ilk hamilelik gibi icimde bir heyecan ve merak var. Allah insaallah bekleyen isteyen herkese nasip etsinBneim de bat 3 haziran ve 3. Çocuğu istiyoruminşallah güzel haberler alırız ilk denemem bu ay birden içime çocuk yapma sevdası düştü hiç düşünmezken ben adet günümü bekleyeceğim sonra acabalar kafa karışıklığı oluyor
Belirtilerimiz de o kadar benzerki acaba bu mesaji ben mi yazdim diye kontrol etmedim degilReglime 8 - 9 gün var vücudumu dinlemek istemiyorum ama bazı şeyler ben dinlemesemde kendini gösteriyor ben de acaba mı diyorum yumurtlama zamanı olan akıntı bolca ıslaklık bi kaç gün kesilmişti 2 gündür tekrar başladı beyaz kremsi, göğüslerimde hiç hassasiyet yok 2 gebeliğimde de olmamıştı zaten, sadece bazen uçları sanki azcık koyulaşmış ve damarlarım yeşil yeşil belli oluyor, dün roka yıkadım kenara koydum işime devam ettim bir koku geldi burnuma keskin ne oluyı dedim rokanın kokusu suyun içinden öyle bi geldi ki burnuma acaba kokulara hassasiyet mi başladı dedim, belimde sızı var, kasıklarımda ara ara sızı iğne batması gibi kramplar, alt karnımda dolgunluk hissi var, bugünde sağ elim ve kolumda eklemlerim ağrıyo, saçma gelsede gözbebeklerim özellikle sağdaki bazen kocaman oluyo ben de durumlar böyle ama aekadaşlar insan arayınca bir sürü belirti buluyor ve çoğu da adet dönemiyle alakalı olabilir çok fazla kafaya takıp takip etmemek lazım
Bir de şunu sormak istiyorum arkadaşlar ateş ölçme olayı nasıl yani ovulasyondan önce bi kere 35.8 e düştü sonra 36 2 36.3 gibi devam ediyo ama benim ateş ölçer alından ölçen aletler var ya onlardan onlar güvenilir değil sanırım klasik ateş ölçerle koltuk altından mı yapmamız gerekir ya da her hamile kalanın ateşi yüksek mi olması gerekir
belirtilerimiz de o kadar benzer ki acaba bu mesaji ben mi yazdim diye kontrol etmedim degilReglime 8 - 9 gün var vücudumu dinlemek istemiyorum ama bazı şeyler ben dinlemesemde kendini gösteriyor ben de acaba mı diyorum yumurtlama zamanı olan akıntı bolca ıslaklık bi kaç gün kesilmişti 2 gündür tekrar başladı beyaz kremsi, göğüslerimde hiç hassasiyet yok 2 gebeliğimde de olmamıştı zaten, sadece bazen uçları sanki azcık koyulaşmış ve damarlarım yeşil yeşil belli oluyor, dün roka yıkadım kenara koydum işime devam ettim bir koku geldi burnuma keskin ne oluyı dedim rokanın kokusu suyun içinden öyle bi geldi ki burnuma acaba kokulara hassasiyet mi başladı dedim, belimde sızı var, kasıklarımda ara ara sızı iğne batması gibi kramplar, alt karnımda dolgunluk hissi var, bugünde sağ elim ve kolumda eklemlerim ağrıyo, saçma gelsede gözbebeklerim özellikle sağdaki bazen kocaman oluyo ben de durumlar böyle ama aekadaşlar insan arayınca bir sürü belirti buluyor ve çoğu da adet dönemiyle alakalı olabilir çok fazla kafaya takıp takip etmemek lazım
Bir de şunu sormak istiyorum arkadaşlar ateş ölçme olayı nasıl yani ovulasyondan önce bi kere 35.8 e düştü sonra 36 2 36.3 gibi devam ediyo ama benim ateş ölçer alından ölçen aletler var ya onlardan onlar güvenilir değil sanırım klasik ateş ölçerle koltuk altından mı yapmamız gerekir ya da her hamile kalanın ateşi yüksek mi olması gerekir
İnşallah canımmKan tahlilinde net bir sekilde cikar. Bence testin pozitif insaallah guzel haberi kan testiyle de kesinlestirirsin canim
İnşallah cnm yaa ama Düşük diyosun sen benimki çok yüksek çıktı olabilirmiki yine, tansiyonumu bugün evde kendim ölçtüm koldan ölçüm aletiyle büyük tansiyon171,küçük 120 çıktı tehlikeli derecede yüksek dedi( alet konuşuyonlardan) :) anlamadım ,çok fena haldeyim. Bu az geldi dediğim kanamam dünde bugünde hiç gelmedi, 2gün sürmüş oldu, bugün 4.cü gün ve ben 5.günde lekenip tamamlanırdı adet. Yani 4gün yoğun görürdümCanım bende hamile olduğumu öğrenmeden önce tansiyonum düşüktü çalıştığım yerdeki Dr şaşırmıştı neden bu kadar düşük diye inşallah gönlündekine kavuşursun
Evet aynı belirtiler devam bendede, ama yukarda yazdıklarım var ben kanama yaşadım hafif oyüzden dahada belirsizlik var acabalar,,,Ben de heyecandan meraktan duramiramiyorum. Dedigin gibi sanki ilk hamilelikmis de hicbisey bilmiyomusum gibi hissediyorum. Dunden beri kasiklarimda cok agrim var hafif de bel agrisi. Umarim adet belirtisi degildir. Senin cocuklarin kac yasinda benim 8 yasinda oglum 5 yasinda kizim var.
Birebir aynı belirtiler bendede mevcut artık ne düşünücemi bilmiyorum, testlerde tek çizgi kanda 0.4 ,ama bu belirtiler neden geçmedi, geç döllenmeyi kafaya taktım şimdide, şu tansiyonumun çıkma sebebini bir bilseydim, ayağa kalkamıyorum korkuyorum çok yüksek, pazartesiye ölmezde sağ kalırsam dra gidicem bakalım:)Reglime 8 - 9 gün var vücudumu dinlemek istemiyorum ama bazı şeyler ben dinlemesemde kendini gösteriyor ben de acaba mı diyorum yumurtlama zamanı olan akıntı bolca ıslaklık bi kaç gün kesilmişti 2 gündür tekrar başladı beyaz kremsi, göğüslerimde hiç hassasiyet yok 2 gebeliğimde de olmamıştı zaten, sadece bazen uçları sanki azcık koyulaşmış ve damarlarım yeşil yeşil belli oluyor, dün roka yıkadım kenara koydum işime devam ettim bir koku geldi burnuma keskin ne oluyı dedim rokanın kokusu suyun içinden öyle bi geldi ki burnuma acaba kokulara hassasiyet mi başladı dedim, belimde sızı var, kasıklarımda ara ara sızı iğne batması gibi kramplar, alt karnımda dolgunluk hissi var, bugünde sağ elim ve kolumda eklemlerim ağrıyo, saçma gelsede gözbebeklerim özellikle sağdaki bazen kocaman oluyo ben de durumlar böyle ama aekadaşlar insan arayınca bir sürü belirti buluyor ve çoğu da adet dönemiyle alakalı olabilir çok fazla kafaya takıp takip etmemek lazım
Bugün de olsun benceKızlar selam ovulasyon testlerime bi bakarmısınız
Bütün yolladığım günlerde ilişki oldu
Bugün de hem sabah , hem öğleden sonra test yaptım onu da yolluyorum
Sanırım silinmeye başladı öğleden sonra silik çıktı
Bugün de değerlendirmelimiyim kızlar
Bugün dışında diğer tüm günler değerlendirdim
Allah korusun canm kötüyü düşünme bende 4 haftalıkken kahve rengi lekelenme yaşadım herkesin belirtileri bir olmuyo ve her hamilelik aynı değil benimde 13 yaşında Bi kızım varİnşallah cnm yaa ama Düşük diyosun sen benimki çok yüksek çıktı olabilirmiki yine, tansiyonumu bugün evde kendim ölçtüm koldan ölçüm aletiyle büyük tansiyon171,küçük 120 çıktı tehlikeli derecede yüksek dedi( alet konuşuyonlardan) :) anlamadım ,çok fena haldeyim. Bu az geldi dediğim kanamam dünde bugünde hiç gelmedi, 2gün sürmüş oldu, bugün 4.cü gün ve ben 5.günde lekenip tamamlanırdı adet. Yani 4gün yoğun görürdüm
Bide az önce wcde peçeteye kahverengi leke geldi akıntı olarak ip gibi uzayan kılcal diyim off kasığımdaki batma, karnımdaki şişlik geçmedi. Hala ilaç almıyorum pazartesi dahiliyeye gidicem,gitmişken kadın doğuma randevu almalıyım. Belirsizlik çok kötü
Evet aynı belirtiler devam bendede, ama yukarda yazdıklarım var ben kanama yaşadım hafif oyüzden dahada belirsizlik var acabalar,,,
Benimde 10yaşında oğlum, 9yaşında kızım cnm:)
Birebir aynı belirtiler bendede mevcut artık ne düşünücemi bilmiyorum, testlerde tek çizgi kanda 0.4 ,ama bu belirtiler neden geçmedi, geç döllenmeyi kafaya taktım şimdide, şu tansiyonumun çıkma sebebini bir bilseydim, ayağa kalkamıyorum korkuyorum çok yüksek, pazartesiye ölmezde sağ kalırsam dra gidicem bakalım:)
14 gün çok uzun süre bu süre içinde hiç test yapmadınız mı varsa mutlaka çıkması lazımKızlar benim adetim 14 gün gecikti şu an kahverengi akıntım var acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Adet olmadan önce göğüslerimde hassasiyet oluyo bu sefer hiç yok çok az bel ağrım var neler oluyo anlamadm
10gün önce yapmıstım negatifti idrar testi bende akışına bıraktım kafaya takmamak için stres yapıncada gecikiyo çünkü14 gün çok uzun süre bu süre içinde hiç test yapmadınız mı varsa mutlaka çıkması lazım
Canim biraz olmuş yazali ama okurken denk geldim o kadar icten güzel duygularini yazmışsın ki duadan baska elden birsey gelmiyor nasip diyorsun isyan etmek istemiyorsun bu süreç cok zor bende 11 senelik evliyim yaşım 26 ama bir çocuğum var cok sabirla oluyo gidiyorum hastanelere birseyin yok diyolar ama neden olmuyo deyip cok agladim eve kapandim cocuklari sevemedim 6 seneden sonra bi kizim oldu cok şükür ben kendi kendime sorunumu çözdüm aslinda korunup birakinca ertesi ay hamile kalabiliyorum diyeceğim şu cok ağrım var demissin bundan 1 hafta once aşırı agrilarim vardi kasık bel catliyordu yerimden zor kalkıyordum bide orucum 3 gun once gittim muayane edildim ve dr kese gördü 5 haftalık suandada gebeyim ve hala sevinemiyorum çünkü kalp atışı duymadan rahat edemem sende umudunu kaybetme bol dua et sabret biliyorum zor ama Isallah olur o ağrılar isallah bebek habercisidir Allahim herkeze nasip etsin hakkını helal et baya uzun yazdim arkadaşım saglicakla hayırlı haberlerle kal işallahİlk başlarda bende böyle düşünüyordum. Çok istedim hep dua ediyordum her ay bir umut diyordum aynı zamanda da doktorlardan korkuyorum :/ 6 sene oldu evliyiz 5 senedir istiyoruz ama nedense 6 ay önce gittim sadece doktora oda eşimi kırmamak içindi ve 1 hafta sonrasında ameliyat oldum kistim varmış 6 cm alındı. Eşimin desteğiyle kolay atlattığım 1 haftalik süreç sonrasında kontrolde doktor kistin gebeliğe engel olmadığını, bizde herhangi bir sorun olmadığını ve çocuk için 3 ay beklememiz gerektiğini söyledi bekledim o dönemde normal yollarla korunduk fakat sonraki 3 ayı yine hüsran bu ay çörek otu bal tarçın denedim ki ben hiç inanmam böyle kürlere aşırı derecede agrılarım var ve yine pekte umudum yokhayırlısı demekten de dilimde tüy bitti
Suan test yaparsanız gec döllenme olsa bile cikmasi gerekir.10gün önce yapmıstım negatifti idrar testi bende akışına bıraktım kafaya takmamak için stres yapıncada gecikiyo çünkü
Devami geldimi kanamanizinKızlar benim adetim 14 gün gecikti şu an kahverengi akıntım var acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Adet olmadan önce göğüslerimde hassasiyet oluyo bu sefer hiç yok çok az bel ağrım var neler oluyo anlamadm
Cok sevindim. Rabbim sağlıkla huzurla kucağına almayı da nasip etsin insaallahKizlar bugün kalp atışını duydum cok şükür. Içim rahatladı artık insallah sağlıklıca devam eder. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İlk başlarda bende böyle düşünüyordum. Çok istedim hep dua ediyordum her ay bir umut diyordum aynı zamanda da doktorlardan korkuyorum :/ 6 sene oldu evliyiz 5 senedir istiyoruz ama nedense 6 ay önce gittim sadece doktora oda eşimi kırmamak içindi ve 1 hafta sonrasında ameliyat oldum kistim varmış 6 cm alındı. Eşimin desteğiyle kolay atlattığım 1 haftalik süreç sonrasında kontrolde doktor kistin gebeliğe engel olmadığını, bizde herhangi bir sorun olmadığını ve çocuk için 3 ay beklememiz gerektiğini söyledi bekledim o dönemde normal yollarla korunduk fakat sonraki 3 ayı yine hüsran bu ay çörek otu bal tarçın denedim ki ben hiç inanmam böyle kürlere aşırı derecede agrılarım var ve yine pekte umudum yokhayırlısı demekten de dilimde tüy bitti
Amiiin canim cok sevindim adina artik hamileligi profiline ekleseneKizlar bugün kalp atışını duydum cok şükür. Içim rahatladı artık insallah sağlıklıca devam eder. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?