Merhaba cnm, hakkında hayırlısı olsun öncelikle, bende 3cüyü istiyorum kısmetse :))Herkese merhaba. Ben de bu ay hamilelik haberi bekleyenlerdenim. Bat 3 haziran ama o kadar merak ediyorumki. Adete bir hafta kala kan versem mi acaba diyorum. Bu arada 3. Cocugu isteyenlerdenim. Adetten once kan verip de hamileligini ogrenen var mi aranizda caba
CanımmÇıkmıştı negatifti canım moralin bozuktu biraz giremedim buralara
Adete 4 kala öğrendim. 18 di değerim.Herkese merhaba. Ben de bu ay hamilelik haberi bekleyenlerdenim. Bat 3 haziran ama o kadar merak ediyorumki. Adete bir hafta kala kan versem mi acaba diyorum. Bu arada 3. Cocugu isteyenlerdenim. Adetten once kan verip de hamileligini ogrenen var mi aranizda caba
Var canim görünüyor. Hayırlı olsun insallah. Tekrarlarsın koyulasma varsa garanti olurKızlar ikinci çizgi varmııı
Amin inşallah canım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahVar canim görünüyor. Hayırlı olsun insallah. Tekrarlarsın koyulasma varsa garanti olur
Canım adet tarihine göre hesaplamadı ultrasonda bakıp söylediTıp ta sat gününü baz aldıkları için öyle çıkması normal. Ama sen kendi hesabını doğru hatırlayıp hesaplarsan Doğum tarihini tahminen bulacaksındır.
Canım ultrasonda bakıp söyledi ne kadar olduğunu benim hesabıma göre daha 10+3 falan ama drun hesabına göre 11+1 ayın 31 inde gel ense kalınlığında bakalım dedi 13 yaşında kızım var onda hiç böyle olmamıştım cahilmişim diyorum kendi kendime sanki hiç hamile olmamış gibiyim insan her evladında ayrı tedirginlik yaşıyormuş onu öğrendim rabbim bu mübarek günlerde nerede isteyen varsa kucaklarını boş bırakmasın inşallahGebelik haftası hesaplarken son adetin ilk günü olarak hesaplanır bildiğim 3.günü olarak gozukuyosa 3 gün geride oluyo sonra büyüdükçe fark kapaniyo
Canım bende hamile olduğumu öğrenmeden önce tansiyonum düşüktü çalıştığım yerdeki Dr şaşırmıştı neden bu kadar düşük diye inşallah gönlündekine kavuşursunDiğer konuya yazmıştım burayada aynısını ekliyim bari yazamıycam tekrar
Bende bu ay gebelikte tüm belirtileri yaşadım, geçen yumurtlama günlerinide değerlendirmiştik, 3cüyü istiyoruz nasipse, daha önce hiç olmamıştı böyle, adetlerim yoğun olur ama buaefer çok az ve 2günse kesildi açık pembeydi bugün 3cu günüm kahverengi lekelenmem var sadece,
sat 26nisandı
Bat 21mayıs
Adet döngüm 25tir,
20sinde kahverengi akıntım oldu ertesi gün açıkpembe kanama çok azdı, 2ci gün gece şak diye kesilmiş. Bugünde kahverengi lekelenmem var
Dün kan vermiştim tansiyon falan ölçülmüştü, aşağıda resim ekledim.
Bugün gittim tansiyonumun yüksek olduğunu söyledi 14/8di dün ölçülen,
Bidaha ölçül dedi ölçüldüm16/10 çıktı
Dr dahada çıkmış nasıl ayakta duruyosun sen dedi, duramıyorumki 2haftadır böyleyim hep yatıyorum kafa kalkmıyo başım dönüyo dedim:)), gebelik düşünüyodum sonuç olarak yok sanırım dedim. Hani %100yoksa ilaç alayım, vardır diye başağrım için ilaçta içemedim birhaftadır dedim.
Dr dediki hiç yok diyemeyiz değerin 0.4 çıkmış yani sınırda bi değer bu eğer şüphen devam ederse bikaçgün sonra yine gel bakalım dedi.
Kasığımdaki batma hiç geçmedi dedim psikolojikmi bilmiyorum ama çok ümitliydim buaydan dedim. Dil altı hapı verdiler yarım saat sonra tekrar ölçtüler 14/9 olmuş. Neyse tansiyon takibi yapalım günlük dedi. Dahiliyeye sevketti bakılsın sana dedi. Bide kadın hastalıklarınada görün dedi. Bakalım pazartesiye sıra aldım gidip öğrenelim bana neler oluyo böyle:) gerçekten ayakta duracak halim yok devamlı uyku modundayım
Eki Görüntüle 2272443
Yaptir canim tabi güzel haberler alırsın inşallahAmin inşallah canım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahKan testi yaptırıcam sevinemiyorum bile şuan
Amin inşallah canımYaptir canim tabi güzel haberler alırsın inşallah
Cnm artik gerek yok cunku umudum sansim az esimin sprrimi cok dusun 15 milyon olmasi gereken 4 milyon yani zor bi anne olmak en azindan su iki ay .sCanım başka marka bulamıyorsan internet üzerinden Laboquik markasını TEM’in edebilirsin. Ben sipariş geçtiğimde ertesi günü sabahı elime ulaştı.
Gebelik testi elimde kalmadığı için
Ki onun ovülasyon testini kullanarak hamile kaldığımı öğrendim
Çatlatma iğnesinden dolayı ovulasyon testi de, gebelik testi de pik yapar. O yüzden böyle çıkmış, Bir süre dikkate alma ovulasyon testlerini. Zaten önümüzdeki günler yaparsan yine bu şekilde çıkacağını görürsün. İlişkiye gün aşırı devam et tavsiyemKızlar son kontrolde 16 14 19 mm yumurtalarım vardı Perşembe gecesi 11 de çatlatma iğnesi yaptırdım dün akşam ilişki oldu demin lavaboya girerken ovulasyon testim vardı yapayım dedim yumurtlama olmuş testi atıcam şimdi doktor Cumartesi öğlen akşam pazar sabah ilişki demişti yumurtlamayı görünce ilişki oldu inşallah tutar bu ayEki Görüntüle 2272644
Ben de heyecandan meraktan duramiramiyorum. Dedigin gibi sanki ilk hamilelikmis de hicbisey bilmiyomusum gibi hissediyorum. Dunden beri kasiklarimda cok agrim var hafif de bel agrisi. Umarim adet belirtisi degildir. Senin cocuklarin kac yasinda benim 8 yasinda oglum 5 yasinda kizim var.Merhaba cnm, hakkında hayırlısı olsun öncelikle, bende 3cüyü istiyorum kısmetse :))
Sanki ilk defa hamile kalıcakmışım gibi nasıl bi stres nasıl bi heycan bu bizdeki anlam veremiyorum, unutmuşum bu duyguları, haliyle kendimi hergün araştırmakla okumakla buluyorum, senin sorunun cvbına gelince okuduklarıma göre adetten önce kanda elbette belli oluyor, ama henüz daha erken bence senin biraz daha sabretsen iyi olucak
Saglikla gelsin i saallah bebisin. O zaman ben biraz daha sabretsem iyi olacak. İlk bebegin miAdete 4 kala öğrendim. 18 di değerim.
Bence cizgi var canim. Testi adet gununde mi yaptin once miKızlar ikinci çizgi varmııı
2 gün varken yaptım ovulasyondan sonra 13. GünBence cizgi var canim. Testi adet gununde mi yaptin once mi
Kan tahlilinde net bir sekilde cikar. Bence testin pozitif insaallah guzel haberi kan testiyle de kesinlestirirsin canim2 gün varken yaptım ovulasyondan sonra 13. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?