Diğer konuya yazmıştım burayada aynısını ekliyim bari yazamıycam tekrar
Bende bu ay gebelikte tüm belirtileri yaşadım, geçen yumurtlama günlerinide değerlendirmiştik, 3cüyü istiyoruz nasipse, daha önce hiç olmamıştı böyle, adetlerim yoğun olur ama buaefer çok az ve 2günse kesildi açık pembeydi bugün 3cu günüm kahverengi lekelenmem var sadece,
sat 26nisandı
Bat 21mayıs
Adet döngüm 25tir,
20sinde kahverengi akıntım oldu ertesi gün açıkpembe kanama çok azdı, 2ci gün gece şak diye kesilmiş. Bugünde kahverengi lekelenmem var
Dün kan vermiştim tansiyon falan ölçülmüştü, aşağıda resim ekledim.
Bugün gittim tansiyonumun yüksek olduğunu söyledi 14/8di dün ölçülen,
Bidaha ölçül dedi ölçüldüm16/10 çıktı
Dr dahada çıkmış nasıl ayakta duruyosun sen dedi, duramıyorumki 2haftadır böyleyim hep yatıyorum kafa kalkmıyo başım dönüyo dedim:)), gebelik düşünüyodum sonuç olarak yok sanırım dedim. Hani %100yoksa ilaç alayım, vardır diye başağrım için ilaçta içemedim birhaftadır dedim.
Dr dediki hiç yok diyemeyiz değerin 0.4 çıkmış yani sınırda bi değer bu eğer şüphen devam ederse bikaçgün sonra yine gel bakalım dedi.
Kasığımdaki batma hiç geçmedi dedim psikolojikmi bilmiyorum ama çok ümitliydim buaydan dedim. Dil altı hapı verdiler yarım saat sonra tekrar ölçtüler 14/9 olmuş. Neyse tansiyon takibi yapalım günlük dedi. Dahiliyeye sevketti bakılsın sana dedi. Bide kadın hastalıklarınada görün dedi. Bakalım pazartesiye sıra aldım gidip öğrenelim bana neler oluyo böyle:) gerçekten ayakta duracak halim yok devamlı uyku modundayım
Eki Görüntüle 2272443