Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım her iki durumda söz konusu olabilir. Bat günü yaklaştıkça benzerlikler artış gösteriyor.
Emin olmak için bat gününü beklemen en doğrusu çünkü bayanlarda küçük kist oluşumu gayet normal kişiden kişiye farklılık gösteriyor sadece kimi ağrılı atar regl döneminde kimi de ağrısız.
Çok sabırsızlanıyorum ve kafama çok takiyorum sanirim 1 hafta sabredecem artık inşallah

O markaya kesinlikle ve kesinlikle güvenme. Pozitif gösterip yanıltıyor
Ya bnde acaba bi banami denk geldi belki bozuk deng gelmistir dedim ama bu etimesgutta baska marka satmiolar hangi eczaneye baktiysam al bi var sabh 3 tane aldim .s napsamki simdi bilemedim.

Ya bnde acaba bi banami denk geldi belki bozuk deng gelmistir dedim ama bu etimesgutta baska marka satmiolar hangi eczaneye baktiysam al bi var sabh 3 tane aldim .s napsamki simdi bilemedim.
Canım başka marka bulamıyorsan internet üzerinden Laboquik markasını TEM’in edebilirsin. Ben sipariş geçtiğimde ertesi günü sabahı elime ulaştı.
Gebelik testi elimde kalmadığı için
Ki onun ovülasyon testini kullanarak hamile kaldığımı öğrendim

Günaydın kızlar hala adet olmadım hafta ici doktora gidecem ama elle test yaptım eldiven giyip daha önce hamile olmadigim aylarda hep tahmin aşağıda olurdu elim değerdi bu sefer boşluk oluştu rahim yukarıdaysa gebelik oluyomuş duyan yapan varmı eskiden ebeler öle yaparmış eline bisey değerse adet olacak demekmiş sonsuz boşluk varsa rahim yukarda ve hamile demekmiş
Evet canım biliyorum o testi eskiden öyle yaparmış ebeler ve doğru olduğunu düşünüyorum ben de denedim dış gebelik geçirdiğim ay boşluk vardı elime hiç birşey değmiyordu korunduğum ay baktım rahmim aşağıdaydı.

Hanımlar benimde size Bi sorum olcak 15 mayısta kontrolüm vardı Dr 9+5 dedi eğer o kadarsa ben adetin üçüncü günü hamile kalmış oluyorum yani 8 marta denk geliyo acaba üstüne görme olmuş olabilirmi

Hanımlar benimde size Bi sorum olcak 15 mayısta kontrolüm vardı Dr 9+5 dedi eğer o kadarsa ben adetin üçüncü günü hamile kalmış oluyorum yani 8 marta denk geliyo acaba üstüne görme olmuş olabilirmi
Tıp ta sat gününü baz aldıkları için öyle çıkması normal. Ama sen kendi hesabını doğru hatırlayıp hesaplarsan Doğum tarihini tahminen bulacaksındır.

Gebelik haftası hesaplarken son adetin ilk günü olarak hesaplanır bildiğim 3.günü olarak gozukuyosa 3 gün geride oluyo sonra büyüdükçe fark kapaniyo

Merhabalar geçen ay şiddetli ağrı nedeniyle doktora gitmiştim kist olduğunu ve prolaktin hormonumum yüksek olduğunu öğrendim 1 ay ilaç kullandım ve en son adet donemimde kistin eridiğini öğrendim. Doktor kullanmam için tarlusal verdi ancak ben ramazan dolayısı ile başladım.suan adetime 1 hafta var yine şiddetli kasik agrim bel agrım var sizce gebe olabilir miyim yoksa kist mi yenilemiştir bu kadar hızlı gelişirmi herşey
Gebelik varsa tarlusal kullanmaman gerekir doktor bana öyle demişti

Canım seni üzmek gibi bir niyetim yok yanlış anlama lütfen. Ama ben gebeliğimi ovülasyon testi ile öğrendim ki bat günümden 1 gün önce yapmama rağmen. Senin gecikmen geç döllenme olabilir inşallah hamişsndir
canım ben adet oldum ondan sonra :(
ama inşallah bu ay güzel haberler alırız :KK200:

Diğer konuya yazmıştım burayada aynısını ekliyim bari yazamıycam tekrar :D

Bende bu ay gebelikte tüm belirtileri yaşadım, geçen yumurtlama günlerinide değerlendirmiştik, 3cüyü istiyoruz nasipse, daha önce hiç olmamıştı böyle, adetlerim yoğun olur ama buaefer çok az ve 2günse kesildi açık pembeydi bugün 3cu günüm kahverengi lekelenmem var sadece,
sat 26nisandı
Bat 21mayıs
Adet döngüm 25tir,
20sinde kahverengi akıntım oldu ertesi gün açıkpembe kanama çok azdı, 2ci gün gece şak diye kesilmiş. Bugünde kahverengi lekelenmem var

Dün kan vermiştim tansiyon falan ölçülmüştü, aşağıda resim ekledim.

Bugün gittim tansiyonumun yüksek olduğunu söyledi 14/8di dün ölçülen,
Bidaha ölçül dedi ölçüldüm16/10 çıktı
Dr dahada çıkmış nasıl ayakta duruyosun sen dedi, duramıyorumki 2haftadır böyleyim hep yatıyorum kafa kalkmıyo başım dönüyo dedim:)), gebelik düşünüyodum sonuç olarak yok sanırım dedim. Hani %100yoksa ilaç alayım, vardır diye başağrım için ilaçta içemedim birhaftadır dedim.
Dr dediki hiç yok diyemeyiz değerin 0.4 çıkmış yani sınırda bi değer bu eğer şüphen devam ederse bikaçgün sonra yine gel bakalım dedi.
Kasığımdaki batma hiç geçmedi dedim psikolojikmi bilmiyorum ama çok ümitliydim buaydan dedim. Dil altı hapı verdiler yarım saat sonra tekrar ölçtüler 14/9 olmuş. Neyse tansiyon takibi yapalım günlük dedi. Dahiliyeye sevketti bakılsın sana dedi. Bide kadın hastalıklarınada görün dedi. Bakalım pazartesiye sıra aldım gidip öğrenelim bana neler oluyo böyle:) gerçekten ayakta duracak halim yok devamlı uyku modundayım:(
Screenshot_20190524-010512.jpeg

Bu anlattıkların hayra alamet :anneadayı::KK76:
Ah canım yaa keşke öyle olsa, ama nedense sonucuma göre hiç ümidim yok nedense, ama belirtiler devam ettikçe ilaç falan içemiycem ben, ultrasondan sonra rahatlarım inşallah, yoksada bidahaki aya çalışırız napalım :)

Ah canım yaa keşke öyle olsa, ama nedense sonucuma göre hiç ümidim yok nedense, ama belirtiler devam ettikçe ilaç falan içemiycem ben, ultrasondan sonra rahatlarım inşallah, yoksada bidahaki aya çalışırız napalım :)
Sakın ilaç alımında bulunma biraz daha bekle 3 gün sonra kan testi yaptır ben inanıyorum inşallah

Herşeyin hayırlısı canım Üzme kendini daha zamanı var demek sen ümitli ol yeterki. İnşallah tez zamanda güzel haberlerini alırım
13. Gün hala gelen giden yok kistten dolayı mıdır bilmiyorum ama hersey nasip tabi kuzum kafamı dağıtmaya çalışıyorum düşünmemeye çalışıcam artık 😐🙏🏻

Sakın ilaç alımında bulunma biraz daha bekle 3 gün sonra kan testi yaptır ben inanıyorum inşallah
Sağol cnm benim, yok almıycam zaten, dediğim gibi bi bugün dil altı hapı verdi dr orda onu orda yaptım, tansiyon düşürücüymüş. Bide demir depom baya boşalmış yine diye demir hapı yazmıştı onu aldım onu kullanocam sadece, gebeliğe zararı yoktu zaten bunun,okadar çok ağrım varki başım ayrı dert karnım ayrı,zaten ayakta duracak mecalim yoktu baygınlık geçiricem sandım ama alışverişe çıkmam lazımdı biraz yüklendim kendime ama almam lazımdı yiyecek. Zor geldim attım eve kendimi. Dahada ayaklanmam, herşeyin hayırlısı inşallah🙏

Sağol cnm benim, yok almıycam zaten, dediğim gibi bi bugün dil altı hapı verdi dr orda onu orda yaptım, tansiyon düşürücüymüş. Bide demir depom baya boşalmış yine diye demir hapı yazmıştı onu aldım onu kullanocam sadece, gebeliğe zararı yoktu zaten bunun,okadar çok ağrım varki başım ayrı dert karnım ayrı,zaten ayakta duracak mecalim yoktu baygınlık geçiricem sandım ama alışverişe çıkmam lazımdı biraz yüklendim kendime ama almam lazımdı yiyecek. Zor geldim attım eve kendimi. Dahada ayaklanmam, herşeyin hayırlısı inşallah🙏
Keşke kendine bukadar yüklenmeseydin. Daha dikkatli ol tansiyon şakaya gelmez.
Tekrar geçmiş olsun canım

Herkese merhaba. Ben de bu ay hamilelik haberi bekleyenlerdenim. Bat 3 haziran ama o kadar merak ediyorumki. Adete bir hafta kala kan versem mi acaba diyorum. Bu arada 3. Cocugu isteyenlerdenim. Adetten once kan verip de hamileligini ogrenen var mi aranizda caba

Back