Bn gittim kist varmi die baktilar kanda hormona baktilar git bisey olmaz kontrol edilirsin hemBen daha 3 aylık evlıyım. Doktora gıtsem bakarları.bi seneden önce doktora gitmeyın dıyolar ama
Hakkında hayırlısı canım benim İnan bende öyleyim ve bizim gibi bir çok kişi var Allah ol derse olur gerisi boş üzülme olumlu veya olumsuz haberlerini bekliyorum :)Kuzum çok haklısın. Ama hep hayal kırıklığı yaşadığım için artık gebe olmak bana çok uzakmış gibi geliyor. Psikolojik bir durum. Hâlâ âdet olmadım. Hafta sonuna kadar olmazsam hafta sonu test yapacağım.
Allah razı olsun canım benim amin inşallah.
Beta değerin kaç oldu Can'ım keseyi görmeye gideceksin? Bende salı günü gidecem
Guzel canim bende bian korktum ki doktor umidi kesti die oxaman duyarsin haftaya insallah
İnşallah Can'ım, 7 .haftada bence daha iyi duyuluyor gibi.ama embriyoyu gördümSıkıntı yok o zaman canım üzme kendini. Insallah duyarsın haftaya da icini rahat tut. Ben de pazarı bekliyorum nobetciymis doktorum. Ins duyarız
Canım için ferah olsun bende çok zor duymuştum kalbinin attığını çok belli olmuyordu ama kalbinin attığı belli oluyordu 6 hafta 3 günlüktüİnşallah Can'ım, 7 .haftada bence daha iyi duyuluyor gibi.ama embriyoyu gördümMinik yıldız gibiydi ...resmen mucize Allahım hepinize hayırlısıyla nasip etsin Prensesler kraliçe olsun
Insallah canim ben de kalp atışını duysam rahatlayacagim biraz. Ara sira cok az kanamam oluyor tedirginim biraz. Bu arada aşırı mide bulantılarım oluyor. Su bile içemiyorum. Ilaca basladim. Sen de durumlar nasilİnşallah Can'ım, 7 .haftada bence daha iyi duyuluyor gibi.ama embriyoyu gördümMinik yıldız gibiydi ...resmen mucize Allahım hepinize hayırlısıyla nasip etsin Prensesler kraliçe olsun
Az önce kontrol edeyim dedim evet sisteme düşmüş, anlamadım valla referans aralığı 0-0 değerim 0.4 kansızlığıma baktım hgb ama 13.1gayet iyi neden bukadar bitkinim ben ayakta duracak halim yok bugün hep yattım yacanım bazen e nabızda sonuçları çok geç gösteriyor
ama sen yine ara ara kontol et
inşallah gönlündeki gibi olur
aslında yumurtlama gününde yani pik gününde önemli olduğu kadar silikleşince de önemli diyolar inşallah öyledir
birde kusura bakmazsan gebe pozisyonu nasıl oluyor dahamı etkiliymiş
Git cnm yine için rahat etsin ama, Dr bence erken olduğunu söyliycek eminim.ama muayene eder belki yinede sorun var yok söyler bellimi olur, benimki bakmamıltı 1sene dolsun öyle bakarız demiştiSizce ben gıtmıyım mi doktora. Bakmaz diye boşunada gıtmek ıstemıyorum dha 3 ay oldu cunku. Bıldıgım kadarıylada bı sorunum yok adetlerımde düzenlidir. Yarın gıdıp gitmeme konusunda cok kararsız kaldım. İlk ay eşim yoktu bıle yanımda yanı 2 aydır istiyoruz cocuk. Daha cok erken biliyorum
Canım seni üzmek gibi bir niyetim yok yanlış anlama lütfen. Ama ben gebeliğimi ovülasyon testi ile öğrendim ki bat günümden 1 gün önce yapmama rağmen. Senin gecikmen geç döllenme olabilir inşallah hamişsndirben oldum kuzum
çok hafif gölge gibi çizgi vardı ama ben görememiştim burdaki arkadaşlar görmüştü birkaçı
sonra bir umutla kan vermeye gittim ve sıfır
kimsayal mı oldu yoksa testmi yanılttı bilmiyorum
ovulasyon testi de çok koyu çıkmıştı çünkü
hiç gecikmezdi adetim
6 gün gecikmeyle gitmiştim kan vermeye
ama bundan sonra adet günü gelmeden yapmaya başlıcam testleri
Canım çok geçmiş olsun.Merhaba bayanlar idrar testleri silik çizgiler kafam karışık geçen ay adete 10 gün kala tek ilşki oldu yumurtlama değil diye bişey olmaz dedim 3 gün önce olarak 7 mayıs regli oldum 3 gün sürdü 3 günde kahve akıntı devam etti mide bulantım mide yannam oldu bi test alayım dedim bazen üstüne görme oluyo diye testim silik çıktı ama vardı 2.kızımda da çok silikti çünkü kan testi 25 çıkıp geç döllenmeydi sonra kan verdim 1.8 çıktı bie daha test yaptım o da silik çıktı bi daga kan verdim 0.100 çıktı aile hekimine ama idrarda var dedim o zaman sonuç şüpheli belki makinede bozukluk oldu dedi 1 hafta sonra kan ver dedi bir testim daha vardı onu yaptım ertesi sabah çıkmadı çizgi kanda vermedim ovulasyon testi aldım yunurtlamama az kalmıştı takip etmek istedim bu ay ekte silik testleri ekliyorum hemeb umutlanmayın arkadaşlar üzülmemek için erken de yapmayın
Benim neden o idrar testi silikte olsa çıktı anlamadım ama sevinmiştim sonra üzüldüm
Haklısın canım laboquik şahane üstelik ovü testiyle hamile olduğumu öğrendimLaboquik in üstüne tanımam ya. 1 seneye yakin hem ovu hem hcg lerini kullandim onlarca... 1 tanr bile bozuk çıkmadı
Aynen kizlar laboquik cok iyi. Ben de ovu testi ile öğrendim hem de adeten4 gun varken. Hassasiyeti süperHaklısın canım laboquik şahane üstelik ovü testiyle hamile olduğumu öğrendim
Bunu ilk defa duydum nasıl yaptın yani nasıl bir fark var ?Günaydın kızlar hala adet olmadım hafta ici doktora gidecem ama elle test yaptım eldiven giyip daha önce hamile olmadigim aylarda hep tahmin aşağıda olurdu elim değerdi bu sefer boşluk oluştu rahim yukarıdaysa gebelik oluyomuş duyan yapan varmı eskiden ebeler öle yaparmış eline bisey değerse adet olacak demekmiş sonsuz boşluk varsa rahim yukarda ve hamile demekmiş
Hakkında hayırlısı canım benim İnan bende öyleyim ve bizim gibi bir çok kişi var Allah ol derse olur gerisi boş üzülme olumlu veya olumsuz haberlerini bekliyorum :)
O markaya kesinlikle ve kesinlikle güvenme. Pozitif gösterip yanıltıyorAl bi gebelik testi markayi bilen varmi ?
Guvenilirmi
Canım her iki durumda söz konusu olabilir. Bat günü yaklaştıkça benzerlikler artış gösteriyor.Merhabalar geçen ay şiddetli ağrı nedeniyle doktora gitmiştim kist olduğunu ve prolaktin hormonumum yüksek olduğunu öğrendim 1 ay ilaç kullandım ve en son adet donemimde kistin eridiğini öğrendim. Doktor kullanmam için tarlusal verdi ancak ben ramazan dolayısı ile başladım.suan adetime 1 hafta var yine şiddetli kasik agrim bel agrım var sizce gebe olabilir miyim yoksa kist mi yenilemiştir bu kadar hızlı gelişirmi herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?