Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kuzum çok haklısın. Ama hep hayal kırıklığı yaşadığım için artık gebe olmak bana çok uzakmış gibi geliyor. Psikolojik bir durum. Hâlâ âdet olmadım. Hafta sonuna kadar olmazsam hafta sonu test yapacağım.

Allah razı olsun canım benim amin inşallah.
Hakkında hayırlısı canım benim İnan bende öyleyim ve bizim gibi bir çok kişi var Allah ol derse olur gerisi boş üzülme olumlu veya olumsuz haberlerini bekliyorum :)

Beta değerin kaç oldu Can'ım keseyi görmeye gideceksin? Bende salı günü gidecem
Guzel canim bende bian korktum ki doktor umidi kesti die oxaman duyarsin haftaya insallah
Sıkıntı yok o zaman canım üzme kendini. Insallah duyarsın haftaya da icini rahat tut. Ben de pazarı bekliyorum nobetciymis doktorum. Ins duyarız
İnşallah Can'ım, 7 .haftada bence daha iyi duyuluyor gibi.ama embriyoyu gördüm 😍 Minik yıldız gibiydi ...resmen mucize 💕 Allahım hepinize hayırlısıyla nasip etsin Prensesler kraliçe olsun 🤗🌸

İnşallah Can'ım, 7 .haftada bence daha iyi duyuluyor gibi.ama embriyoyu gördüm 😍 Minik yıldız gibiydi ...resmen mucize 💕 Allahım hepinize hayırlısıyla nasip etsin Prensesler kraliçe olsun 🤗🌸
Canım için ferah olsun bende çok zor duymuştum kalbinin attığını çok belli olmuyordu ama kalbinin attığı belli oluyordu 6 hafta 3 günlüktü

İdrar testlerine güvenim yok geçen ayki testim kanda 0.100 çıktı idrar testini doktora gösterdim o zaman durum şüpheli belki makşneden yalnış sonuç oldu 1 hafta sonra yine kan yapalım dedi gitmedim yumrtlama günümde yaklaşmıştı ben de bir daha denedim bakalım şimdş ne olacak acaba gitsemiydim belki de hamileyim şu an haberim yok 😂😂

Eklentiler

• pixiz-23-05-2019-22_07_32.jpg
    pixiz-23-05-2019-22_07_32.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20190518_000351.jpg
    IMG_20190518_000351.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 67
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. 3 ay önce anomali teşhisinden dolayı tıbbi düşük geçirdim. 16 haftalık suni sancı ile doğum oldu. İki aydır korunmuyoruz. Önceki ay reglim 8 Nisan tarihinde başlayıp altı gün sürdü. 24 Nisan ve 2 Mayıs tarihinde denedik. Bu ay da reglim 9 Mayısta başlayıp 16 Mayısta bitti. Yumurtlama günlerini takip ettik gün aşırı. Dün gece de birliktelikten sonra ve bugün gün boyu az derece kahverengi lekelenmem oldu. Ayakta duramayacak kadar sırt ve bel ağrım var. Sizce gebelik var mı? Reglime daha 13 gün var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Insallah canim ben de kalp atışını duysam rahatlayacagim biraz. Ara sira cok az kanamam oluyor tedirginim biraz. Bu arada aşırı mide bulantılarım oluyor. Su bile içemiyorum. Ilaca basladim. Sen de durumlar nasil

canım bazen e nabızda sonuçları çok geç gösteriyor
ama sen yine ara ara kontol et
inşallah gönlündeki gibi olur :KK200:
aslında yumurtlama gününde yani pik gününde önemli olduğu kadar silikleşince de önemli diyolar inşallah öyledir
birde kusura bakmazsan gebe pozisyonu nasıl oluyor dahamı etkiliymiş
Az önce kontrol edeyim dedim evet sisteme düşmüş, anlamadım valla referans aralığı 0-0 değerim 0.4 kansızlığıma baktım hgb ama 13.1gayet iyi neden bukadar bitkinim ben ayakta duracak halim yok bugün hep yattım ya :KK43: yarın dra gidip sebebini sorucam birsürü test istemiş bikaç düşük değerim görünüyo diğerleri iyi görünüyor, bakalım neymiş derdim :/
Pozisyon dediğim şey yastığı belime koyup öyle yapıyoruz biz cnm, ve aynı anda boşalma yaşanınca daha etkili diye okumuştum ilk gebeliğimdede öyle yapmıştık,sonrada ayaklarımı yatağın başlığına dayayıp yarım saat kalkmıyorum, ve kendime telkin vermiştim sperm şimdi yoluna koyuldu yumurtaya doğru ilerliyor evet yaklaştı ve girmeye çalışıyor vs, bunuda bi uzman kitabında okumuştum ilk gebeliğimde bunu gerçekten işe yaramıştı yaa ne güzeldi hayal ediceksin sadece sessizce konuşucaksın işte:KK66:
Screenshot_20190524-010512.jpeg
Sizce ben gıtmıyım mi doktora. Bakmaz diye boşunada gıtmek ıstemıyorum dha 3 ay oldu cunku. Bıldıgım kadarıylada bı sorunum yok adetlerımde düzenlidir. Yarın gıdıp gitmeme konusunda cok kararsız kaldım. İlk ay eşim yoktu bıle yanımda yanı 2 aydır istiyoruz cocuk. Daha cok erken biliyorum
Git cnm yine için rahat etsin ama, Dr bence erken olduğunu söyliycek eminim.ama muayene eder belki yinede sorun var yok söyler bellimi olur, benimki bakmamıltı 1sene dolsun öyle bakarız demişti

ben oldum kuzum
çok hafif gölge gibi çizgi vardı ama ben görememiştim burdaki arkadaşlar görmüştü birkaçı
sonra bir umutla kan vermeye gittim ve sıfır :KK43:
kimsayal mı oldu yoksa testmi yanılttı bilmiyorum
ovulasyon testi de çok koyu çıkmıştı çünkü
hiç gecikmezdi adetim
6 gün gecikmeyle gitmiştim kan vermeye
ama bundan sonra adet günü gelmeden yapmaya başlıcam testleri :rolleyes:
Canım seni üzmek gibi bir niyetim yok yanlış anlama lütfen. Ama ben gebeliğimi ovülasyon testi ile öğrendim ki bat günümden 1 gün önce yapmama rağmen. Senin gecikmen geç döllenme olabilir inşallah hamişsndir

Merhaba bayanlar idrar testleri silik çizgiler kafam karışık geçen ay adete 10 gün kala tek ilşki oldu yumurtlama değil diye bişey olmaz dedim 3 gün önce olarak 7 mayıs regli oldum 3 gün sürdü 3 günde kahve akıntı devam etti mide bulantım mide yannam oldu bi test alayım dedim bazen üstüne görme oluyo diye testim silik çıktı ama vardı 2.kızımda da çok silikti çünkü kan testi 25 çıkıp geç döllenmeydi sonra kan verdim 1.8 çıktı bie daha test yaptım o da silik çıktı bi daga kan verdim 0.100 çıktı aile hekimine ama idrarda var dedim o zaman sonuç şüpheli belki makinede bozukluk oldu dedi 1 hafta sonra kan ver dedi bir testim daha vardı onu yaptım ertesi sabah çıkmadı çizgi kanda vermedim ovulasyon testi aldım yunurtlamama az kalmıştı takip etmek istedim bu ay ekte silik testleri ekliyorum hemeb umutlanmayın arkadaşlar üzülmemek için erken de yapmayın
Benim neden o idrar testi silikte olsa çıktı anlamadım ama sevinmiştim sonra üzüldüm
Canım çok geçmiş olsun.
Bende aynı durumu daha evvel yaşadım bunun nedeni düşük yapman geç döllenme olmuş ve akabinde aktif hareketli biri isen yerleşme sağlarken de düşmüş. 3 günlük kanamanın sebebi bu

Günaydın kızlar hala adet olmadım hafta ici doktora gidecem ama elle test yaptım eldiven giyip daha önce hamile olmadigim aylarda hep tahmin aşağıda olurdu elim değerdi bu sefer boşluk oluştu rahim yukarıdaysa gebelik oluyomuş duyan yapan varmı eskiden ebeler öle yaparmış eline bisey değerse adet olacak demekmiş sonsuz boşluk varsa rahim yukarda ve hamile demekmiş

Günaydın kızlar hala adet olmadım hafta ici doktora gidecem ama elle test yaptım eldiven giyip daha önce hamile olmadigim aylarda hep tahmin aşağıda olurdu elim değerdi bu sefer boşluk oluştu rahim yukarıdaysa gebelik oluyomuş duyan yapan varmı eskiden ebeler öle yaparmış eline bisey değerse adet olacak demekmiş sonsuz boşluk varsa rahim yukarda ve hamile demekmiş
Bunu ilk defa duydum nasıl yaptın yani nasıl bir fark var ?

Hakkında hayırlısı canım benim İnan bende öyleyim ve bizim gibi bir çok kişi var Allah ol derse olur gerisi boş üzülme olumlu veya olumsuz haberlerini bekliyorum :)

Sağol canım benim inşallah olumlu bir haber veririm ama olumsuz da olsa onu da söylerim 😊😊

Merhabalar geçen ay şiddetli ağrı nedeniyle doktora gitmiştim kist olduğunu ve prolaktin hormonumum yüksek olduğunu öğrendim 1 ay ilaç kullandım ve en son adet donemimde kistin eridiğini öğrendim. Doktor kullanmam için tarlusal verdi ancak ben ramazan dolayısı ile başladım.suan adetime 1 hafta var yine şiddetli kasik agrim bel agrım var sizce gebe olabilir miyim yoksa kist mi yenilemiştir bu kadar hızlı gelişirmi herşey

Merhabalar geçen ay şiddetli ağrı nedeniyle doktora gitmiştim kist olduğunu ve prolaktin hormonumum yüksek olduğunu öğrendim 1 ay ilaç kullandım ve en son adet donemimde kistin eridiğini öğrendim. Doktor kullanmam için tarlusal verdi ancak ben ramazan dolayısı ile başladım.suan adetime 1 hafta var yine şiddetli kasik agrim bel agrım var sizce gebe olabilir miyim yoksa kist mi yenilemiştir bu kadar hızlı gelişirmi herşey
Canım her iki durumda söz konusu olabilir. Bat günü yaklaştıkça benzerlikler artış gösteriyor.
Emin olmak için bat gününü beklemen en doğrusu çünkü bayanlarda küçük kist oluşumu gayet normal kişiden kişiye farklılık gösteriyor sadece kimi ağrılı atar regl döneminde kimi de ağrısız.

Back