Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar gecen ay 5 gun adet gordum ama kesinlikle normal adetlerim gibi degildi ilk gun cok az pembe geldi tek ped doldurmaz bile ikinci gun normal acik renkli kanamam oldu tum gun tek ped anca doldu sonrakj gunler ise kan kesildi leke tarzinda kahverengi kanamam oldu mukusla karisik ozur dilerim yazmaliyim aynen boyleydi😁bu ay ise bir gun gecti ama asiri kasik agrisi uykusuzluk bide yumurta aki kivaminda akintim var bunu yasayip hamile olan varmi

Canım yakıyı denediniz mi.ben ilk gebeliğimde 8 ay kalamadım hamile.yakı vurduk belime.1 ay sonra kaldım.belimizde boşluk olurmuş.hamile kalmamızı engelliyomuş o boşluk.yakıyla belimiz sıkılaşırmış.denemek istersen tarif ederim😊 inşallah pozitifleri görürsün de gerek kalmaz.
Nasıl yaptın canım biz de bebeğimiz olsun çok istiyoruz 1,5 yıldır ama olmadı hafif belirtilerim var ama adet günümü bekliyorum. Tarif eder misin nasıl yaptınız?

Nasıl yaptın canım biz de bebeğimiz olsun çok istiyoruz 1,5 yıldır ama olmadı hafif belirtilerim var ama adet günümü bekliyorum. Tarif eder misin nasıl yaptınız?
Canımm adetinin 12.günü(bitmiş bile olsa saymaya devam) yakıyı belinin alt orta kısmına yapıştıracaksın.2 gün belinde kalacak.14.gün yani yumurtlama gününde yakıyı çıkartıp ilişki olacak.1 gün ara verilip 16.günde bi daha ilişki olacak😊

Canımm adetinin 12.günü(bitmiş bile olsa saymaya devam) yakıyı belinin alt orta kısmına yapıştıracaksın.2 gün belinde kalacak.14.gün yani yumurtlama gününde yakıyı çıkartıp ilişki olacak.1 gün ara verilip 16.günde bi daha ilişki olacak😊
Sen yakıyla mı oldun canım normal bildiğimiz bir yeri ağrıyınca takılan yakı dimi canım

Kızlar doktor kontrolüm vardı bugun 5 gün klomen ve inofolic kullandım sagda biri 14 diğeri 17 mm yumurta solda da 19 mm yumurta var dedi bu gece çatlatma yaptırcem farklı bir iğne verdi fotosunu atayım image.jpg

Tabi ki en garanti kan sonucu olur. İçini ferahlatmak için bence de kan ver. Ben artık idrar testi yapıycam hep hüsran 😞 bata 7 gün var kasık ağrım baya arttı bakalım bekliyorum.. sen de kan ver sonucunu bildir canım
Kahvrengı lekelenmem var.adette olabılırım. Doktora genel bı muayene için ne zaman gıdılmelı? Adetten sonra gıtsem.yda adetlıyken mi

Sen yakıyla mı oldun canım normal bildiğimiz bir yeri ağrıyınca takılan yakı dimi canım
Evet evet canım yakıyla kaldım ilk gebeliğimde.hatta şu mübarek günler asla yalan söylemiyorum tarif ettiğim bi çok arkadaşım da bu şekilde hamile kaldı.vesile olmak güzeldir.inşallah vesileniz olurum.hiç bir sıkıntınız yok da normal olarak gebe kalmıyosanız bi deneyin denirim.

Evet evet canım yakıyla kaldım ilk gebeliğimde.hatta şu mübarek günler asla yalan söylemiyorum tarif ettiğim bi çok arkadaşım da bu şekilde hamile kaldı.vesile olmak güzeldir.inşallah vesileniz olurum.hiç bir sıkıntınız yok da normal olarak gebe kalmıyosanız bi deneyin denirim.
Ne zaman yapmam lazım peki canım

Hayırlısı olsun canım benim.inşallah bu sefer sonuç alırsın.benim en erken belirtim midem bulantısı oldu.1 hafta kala baya baya bulantım oldu.kasığımda bıçak batması gibi ağrı da oldu hala oluyo.akıntı rutin oluyodu ama süt kıvamlı değildi.hamilelikte süt gibi oldu.1 haftadır falanda göğüslerim ağrıyo.halsizlik yorgunluk.ilk gebeliğimde 8.haftada sadece bulantı yaşamıştım.ikinci gebeliğim çok erken belirtilerle başladı.demekki her bebek ayrı bi belirtiyle geliyo.ben adetime 4 gün kala test yaptım çıktı.en erken 4 gün kala yap sende bence.inşallah çıkar inşallah❤
Ya o kadar cok test yaptimki yanlis sonuc veren ve cok agladim esim yasakladi gizlide yapamiom izinli 7 24 yanmda saolsun 😂 sadece bu belirtiler ve gogusumden sut gelmesi , alttan muayene de degisik olmasi fln bni cok etkiledi umarim vardir sabirli olcam bide bulanti bnde 10 gunu gecik var salgin varya ishal öleyim yeni yeni gecio bugun kaynanam soledi hersey burnuna kokuyo biz alamioz o kokuyu die oda hosuma gitti merakliyim ama bklicm yine uzulmk istemiorum kaptirmadan bklicem

Canım yakıyı denediniz mi.ben ilk gebeliğimde 8 ay kalamadım hamile.yakı vurduk belime.1 ay sonra kaldım.belimizde boşluk olurmuş.hamile kalmamızı engelliyomuş o boşluk.yakıyla belimiz sıkılaşırmış.denemek istersen tarif ederim😊 inşallah pozitifleri görürsün de gerek kalmaz.
Wallla bu ay cörek otunu denedim 1 hafta herkez tavsiye edio ama denerim onuda zarari yok nasilsa herseyi denicez artik napalim bn hastaneye gittim alttan muayene haric herseyi yaptilar sorun yok dedi bugun esim icin sperm testi yaptirdik insallah bi sorun cikmaz ve rabbim yuzume gulerde tedawi olmadan bu ay mujdemi alirim kuzum ama cok ts ederm rabbim bebrgini sag salim hayirlisiyla kucagina nasip etsin dogumun kolay olsun insallah

[/QUOTE
Canım sağol verdiğin bilgi için bi denemek lazım yakının bir zararı olmaz sonuçta.. inşallah bizler de gebe kalır bebişlerimizi kucağımıza alırız 🥰

Yine beeen,dün az olan ve açık renk kanamamın 2.ci günüydü ve gece son wcye gittiğimde bi baktım kanama kesilmiş peçeteye hiç gelmiyor, benim kanamam çok yoğun olurdu bu ay çok çok değişik oldu, malum 3.cüyü planladık demiştim değerlendirmiştik ,ve dün farkettimki benim döndüm 25günmüş :D takvimde 28gün ayarlıydı haliyle yumurtlama gününü ona göre ayarlıyor bizde öğünlerde 2kere yapmıştık, dün takvimi 25güne ayarladım bide ne göreyim yumurtlama günüm ileri saptı, yani biz yumurtlama bittikten 1gün sonra şey yapmışım:D biraz stresim gitti görünce sevindim neyalan söyliyim, çünkü yumurtlama gününde tamda gebe pozisyonunda tüm kurallara uyarak yaptığımız halde niye hamile kalamadım diye üzüntüden helak olmuştum,

Neyse bugün dayanamadım sağlık ocağına kan verdim, dra herşeyi anlattım tüm belirtilerimi ve hala yaşamakta olduğumu reglimin normalden az ve açık oluşunu, gebelik testi istedim çok yorgun halsizim başım ağrıyo ilaç bile alamıyorum varsa diye dedim. Tam kansayımı da istedim, benim kansızlığım vardı bikaçay evvel hapla yükseltmiştik iyiydi halsizlik kalmamıştı kaçaydır, ama buay yine başladıya belkide kansızlığım başladı yine diye tam kan istedimki başka eksik değerlerim varsa düzeltelim dedim.

Saat 3te gel dedi ama ben enabızdan bakarım dedim bugün gelemezsem yarın gelirim. Ama saat kaç oldu hala değerler 0 görünüyor, sanırım sisteme düşmemiş sonuçlar :( dahada stres oldum keşke 3te gitseydim dedim. Neyse yarın görünür umarım nabızda sonuçlar çok merak ediyorum neyim var,,,

Ben daha 3 aylık evlıyım. Doktora gıtsem bakarları.bi seneden önce doktora gitmeyın dıyolar ama
Bende 10yıl evvel evlenir evlenmez çocuk için çalışmaya başlamıştık bir iki üç ay olmadı derken dra gittik çok istiyordum çünkü, ama Dr malesef bakmadı bile 1sene beklemeniz gerekiyor acele etmeyin dedi bir sene sonra olmazsa ozaman sorun vardır ozaman gelirsiniz dedi. Ve ben heray denedim denedim hüsran çok kafayı takıyordum ağlıyordum aklımdan çıkmıyordu, 9.cu ayımda adetim bitmişti banyo yaptım temizlendim falan ogece ilişki oldu(annem adet bulaşığına çabuk kalırsın demişti adet bitince yapın demişti)ne biliyim denemekten bişey olmaz diye denemiştik, ve oay bidaha ilişki olmadı, ve ümidimde yoktu aman düşünmiycem olursa olsun olmazsa olmasın demiştim.ilişki olmadı eminim çünkü ev değiştiriyorduk oay, bide aklıma bile gelmemişti hamilelikle ilgili düşünce işten güçten, adetim 2gün geçmiş annem arıyor hastalandınmı noldu senin iş dedi. Takvime baktım 2gün geçmiş aaaa dedim. Ertesi sabah test yaptım pozitifti 2.ci çizgi çok silikti ertesi bidaha yaptık anında belirdi ikiside.

Yine beeen,dün az olan ve açık renk kanamamın 2.ci günüydü ve gece son wcye gittiğimde bi baktım kanama kesilmiş peçeteye hiç gelmiyor, benim kanamam çok yoğun olurdu bu ay çok çok değişik oldu, malum 3.cüyü planladık demiştim değerlendirmiştik ,ve dün farkettimki benim döndüm 25günmüş :KK70: takvimde 28gün ayarlıydı haliyle yumurtlama gününü ona göre ayarlıyor bizde öğünlerde 2kere yapmıştık, dün takvimi 25güne ayarladım bide ne göreyim yumurtlama günüm ileri saptı, yani biz yumurtlama bittikten 1gün sonra şey yapmışım:KK70: biraz stresim gitti görünce sevindim neyalan söyliyim, çünkü yumurtlama gününde tamda gebe pozisyonunda tüm kurallara uyarak yaptığımız halde niye hamile kalamadım diye üzüntüden helak olmuştum,

Neyse bugün dayanamadım sağlık ocağına kan verdim, dra herşeyi anlattım tüm belirtilerimi ve hala yaşamakta olduğumu reglimin normalden az ve açık oluşunu, gebelik testi istedim çok yorgun halsizim başım ağrıyo ilaç bile alamıyorum varsa diye dedim. Tam kansayımı da istedim, benim kansızlığım vardı bikaçay evvel hapla yükseltmiştik iyiydi halsizlik kalmamıştı kaçaydır, ama buay yine başladıya belkide kansızlığım başladı yine diye tam kan istedimki başka eksik değerlerim varsa düzeltelim dedim.

Saat 3te gel dedi ama ben enabızdan bakarım dedim bugün gelemezsem yarın gelirim. Ama saat kaç oldu hala değerler 0 görünüyor, sanırım sisteme düşmemiş sonuçlar :KK43: dahada stres oldum keşke 3te gitseydim dedim. Neyse yarın görünür umarım nabızda sonuçlar çok merak ediyorum neyim var,,,

canım bazen e nabızda sonuçları çok geç gösteriyor
ama sen yine ara ara kontol et
inşallah gönlündeki gibi olur :KK200:
aslında yumurtlama gününde yani pik gününde önemli olduğu kadar silikleşince de önemli diyolar inşallah öyledir
birde kusura bakmazsan gebe pozisyonu nasıl oluyor dahamı etkiliymiş

Bende 10yıl evvel evlenir evlenmez çocuk için çalışmaya başlamıştık bir iki üç ay olmadı derken dra gittik çok istiyordum çünkü, ama Dr malesef bakmadı bile 1sene beklemeniz gerekiyor acele etmeyin dedi bir sene sonra olmazsa ozaman sorun vardır ozaman gelirsiniz dedi. Ve ben heray denedim denedim hüsran çok kafayı takıyordum ağlıyordum aklımdan çıkmıyordu, 9.cu ayımda adetim bitmişti banyo yaptım temizlendim falan ogece ilişki oldu(annem adet bulaşığına çabuk kalırsın demişti adet bitince yapın demişti)ne biliyim denemekten bişey olmaz diye denemiştik, ve oay bidaha ilişki olmadı, ve ümidimde yoktu aman düşünmiycem olursa olsun olmazsa olmasın demiştim.ilişki olmadı eminim çünkü ev değiştiriyorduk oay, bide aklıma bile gelmemişti hamilelikle ilgili düşünce işten güçten, adetim 2gün geçmiş annem arıyor hastalandınmı noldu senin iş dedi. Takvime baktım 2gün geçmiş aaaa dedim. Ertesi sabah test yaptım pozitifti 2.ci çizgi çok silikti ertesi bidaha yaptık anında belirdi ikiside.
Sizce ben gıtmıyım mi doktora. Bakmaz diye boşunada gıtmek ıstemıyorum dha 3 ay oldu cunku. Bıldıgım kadarıylada bı sorunum yok adetlerımde düzenlidir. Yarın gıdıp gitmeme konusunda cok kararsız kaldım. İlk ay eşim yoktu bıle yanımda yanı 2 aydır istiyoruz cocuk. Daha cok erken biliyorum

Back