psikolojik coguuuuMerhaba Sevgili arkadaşlar;
Şuan reglime 3-5 gün var fakat göğüslerim inanılmaz derecede büyüdü , hassaslaştı ve acıyor. Bu acı Adetime 15 gün kala başladı. Normalde reglime 1 hafta kala hafif şişlik ve acı olurdu. Sizce bu kadar olması gebelik belirtisi olabilirmi? Gögüslerim şiş ve etrafında yeşil damarlar belirmeye başladı. Bunun dışında sabahları uyanma sorunu ve genel yorgunluk yaşıyorum. Dün bir test yaptım belki çıkar diye fakat negatif çıktı.
Hamileliğin erken belirtilerini yaşayan hanımlar deneyimlerini paylaşabilirmi ?
bu ay aynı belirtileri yaşadım gebelik vardı ama aynı belirtileri yaşayıp gebelik olmadığı zamanlarda oldu..Merhaba Sevgili arkadaşlar;
Şuan reglime 3-5 gün var fakat göğüslerim inanılmaz derecede büyüdü , hassaslaştı ve acıyor. Bu acı Adetime 15 gün kala başladı. Normalde reglime 1 hafta kala hafif şişlik ve acı olurdu. Sizce bu kadar olması gebelik belirtisi olabilirmi? Gögüslerim şiş ve etrafında yeşil damarlar belirmeye başladı. Bunun dışında sabahları uyanma sorunu ve genel yorgunluk yaşıyorum. Dün bir test yaptım belki çıkar diye fakat negatif çıktı.
Hayırlı olsun canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.Kasık ağrın adet ağrısı gibimiydi yoksa elini kasığına batırırsın ya onun gibimiydiBenim adetime daha 20 gün varken hatta daha fazla vardı göğüslerim inanılmaz agriyodu. (Ben 45 günde bir adet oluyorum.)
Uzanıyorum veya uykudan uyanıyorum ya. Dik durup doğrulunca ağrısından acisindan aglayacak gibi oluyodum. Yumurtalıklarım ağrımaya başladı. Adet ağrısı gibi. Nolduğuni anlayamadim. Eşim bebek varsa belki ondan olur diye bana şaka misali takıldı. İstediğimiz için takıldı. Yoksa bunun şakasıni yapmaz. Dayanilmaz hâl aldı. Bir gün cuma günüydü, dedim ki idrar testi yapıyım belki eşim doğru diyodur. Pozitif çıkmasın mı. Sonra eşime söyledim. Pazartesi günü sağlık ocağına git kan testi yaptır dedi. Bi heyecan yaptı. Sonra kan testi yaptım ki gebeyim. Şuan 12. Haftamizdayiz. Göğüs ağrım halaa var ama ilk ağrı kadar değil biraz dindi. Yumurtalıklarım da nadir , arada hir ağrıyor. Bende böyle oldu kızlar. Bulantım pek yok. Arada bir hafif hafif uğruyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Amiin Allah herkese nasip etsin. Adet ağrısı gibiydi canım. Adet olacam sandım ama daha cookk vardı. Onun için şüpelendim.Hayırlı olsun canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.Kasık ağrın adet ağrısı gibimiydi yoksa elini kasığına batırırsın ya onun gibimiydi
Anladım canım saolasınAmiin Allah herkese nasip etsin. Adet ağrısı gibiydi canım. Adet olacam sandım ama daha cookk vardı. Onun için şüpelendim.
Bunun üzerine gebe oldugunu öğrendin mi peki canım..Merhaba Sevgili arkadaşlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?