Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Haber var mı?

Merhaba, dün ve bu sabah gebelik testi yaptım ikisinin sonuçlrınıda ekliyorum şuan şuan, emin değilim silik çizgi var gibi, erken gebelik olan dün yaptığım, beyaz kaset testte bugün yaptığım

Eklentiler

• 1785C8CD-653C-4C04-B33C-79E3B2068BFA.jpeg
    125,9 KB · Görüntüleme: 163
  • E21D4977-20CC-4D71-9C4E-87A4AC6B0947.jpeg
    106,4 KB · Görüntüleme: 159
Bugündn önce 2 ay aşılama tedavisi gördm tutmadı Femara kullandım amh3.30a yükseldi şuan adetime 10 gün var ama adet oldm ilk kahveydi şuan kana döndü hafif ağrım oldu geçti sizce gebelik mi yoksa kist falan mı oldu da erken oldum çok şaşkınım ilk defa başıma geldi 2 gün erken olduğum oldu ama 10 gün erken hiç olmamıştım. 10 gün önce ve 3 gün önce ilişkiye girdik acaba mı dedm sizce?

Merhaba sogan kuruyle ilgili yazinizi okudum fikrimi paylasmak istedim bendede polikistik over vardi 2 ay sogan kuru yaptim sonraki aylarda hamile kaldim ama hamileligimin 6 ayi kanamam oldu bilimcsiz yapmayon lutfen hicbiseyi herseyi doktorunuza soyleyin muayme sonuclarnza gore yapin inanin hamileligmin 6 ayi kanamalarla aglayarak korkuyla gecti bilmeden sagligmizi bozuyorz iyo yapalim derken ayni seyi kuzenimde yasada sogan kuru yapti polikistik over di oda temizlensin hamile kalmak icin hamile kaldi doguma kadar kanamasi vardi erken dogum yapti sokan kuru adet sokturucu ve etkisi uzun surerse bu sureci zorlastryor

Merhabalar yeni üye oldum birsey sormak istiyorum. Geçen ay ayın 18nde adet gördüm iki ve ya üç gün fakat eşimle adet gününden sonra birlikdelik olmadı şehir dışına gitmesinden dolayı. Bu ayda gunum dört gün gecikti. 28gunde bir adet oluyorum. Acaba geçen ay hamile kalıp üstüne mi gördüm. Adet olcak gibi hissediyorum fakat olmadım. Çok istiyorum anne olmak, iki yıl olacak evliliğim. Yardımcı olursanız daha önce yaşayan varsa paylasabilirmi lütfen :)

Merhabalar yeni üye oldum birsey sormak istiyorum. Geçen ay ayın 18nde adet gördüm iki ve ya üç gün fakat eşimle adet gününden sonra birlikdelik olmadı şehir dışına gitmesinden dolayı. Bu ayda gunum dört gün gecikti. 28gunde bir adet oluyorum. Acaba geçen ay hamile kalıp üstüne mi gördüm. Adet olcak gibi hissediyorum fakat olmadım. Çok istiyorum anne olmak, iki yıl olacak evliliğim. Yardımcı olursanız daha önce yaşayan varsa paylasabilirmi lütfen :)

Çok sevindim hayırlı olsunn

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun ama bana soğan kurunden dolayı olmuş gibi gelmedi bu durum yine de doktoruma soracağım teşekkürler

O kadar psikolojim bozulduki artık olay storeden gebelik testi indirdim parmak izi olanı yani negatif çıktı dolandirilirsam şaşırmam parmak izimin
İlk aylar aşırı takip ettim ovülasyon vs. Doktorum bana takarsam ona odaklanırsam çocuk sahibi olamayacağımı söyledi. Hatta ilk çocukta insanlar strese giriyor uğraşıyor olacağı varsa da olmuyor ilk doğumu yaptıktan sonra ikinci çocukta zaten bir tane var rahatlığıyla daha kolay hamile kalıyorlar dedi.Ben de kendi kendimi telkin ettim. Dedim daha kilo vermem lazım şimdi olmaz,sigarayı bırakmadan olmaz vs derken beklemediğim anda oldu.

Ay çok sevindimm Allah analı babalı büyütsun İnşallah buarada dolandririlmam dimi böyle programlardan dolayı? Biraz takintiliyimda gerçi sildim ama

Nasıl öğrendin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…