- 27 Temmuz 2023
- 29
- 5
- 20
Hayır ya. Megersem 10. Ayda çıkacakmış çok sinirliyim. Doktor meme ultrasonu da istedi muayene tarihimden bi ay sonrasına verdi. Şaka gibi sistem ya iki saniyede çekilecek şey sonuçta.Smear belli oldumu??
Adetin gecikmesine çok şey sebep oluyor kist polip stres hava değişimi kansızlık gebelik vs. İnşallah bu sefer gebeliktir seninki :)Selam kızlar. Yaklaşık 5 6 aydır çocuk istiyoruz. Son iki aydır adetim 4 5 gün geç geliyor, bu ayda 3 gün geçti hala gelmedi.Herhangi bir hormon sorunum yok,normalde 28 ve ya 29 gündür döngüm,iki aydır ovulasyon testi yapıyorum 18.gün yumurtlamayı görüyorum. Adetimin gecikmesinin sebebi ne olabilir,geç gelmesi normal mi ?
merhaba, yazdıklarını kendime göre hesaplayarak baktım o aradaki günlerde 2 gün arka arkaya 1 gün ara verip sonra 1 gün daha denemişim yani 3 gün denemişim inşallah tutmuşturOlabilir yerleşme kanaması reglden önce görülüyor. İnşallah gönlünüzce olurBen ilk aylar ovulasyon testi yaptım hiç pik görmedim. Doktorum reglden itibaren 10 gün ve diğer reglye son 10 gün kala verimsiz olur dedi. O taktiği uyguladım. Aradaki günleri değerlendirdik hiç ovülasyon yapmadım beklemiyordum ama o ay tuttu.
Gün aşırı yeterli diye biliyorum zaten 1 veya 2 gün aralıkla. Bu arada ben iphonedaki sağlık uygulamasını kullanıyorum. Yumurtlama tarihi konusunda çok başarılı buldum. Benim döngüm 35 gün yani günü gününe hiç olmaz zaten. Polikistik over hastasıyım. Ona rağmen doğru tespit ediyor. Normalde günü gününe değerlendirirdik o dönemi. Hamile kaldığım ay o aralıkta sadece 2 kere beraber olduk eşim yurt dışına çıktı sonra.Yani beraberlikten 3 gün sonra tutmuş gibi ultrasonda. Nasipse gerçekten oluyor.İnşallah güzel haberlerinizi alırızmerhaba, yazdıklarını kendime göre hesaplayarak baktım o aradaki günlerde 2 gün arka arkaya 1 gün ara verip sonra 1 gün daha denemişim yani 3 gün denemişim inşallah tutmuştur
amin şu mübarek günde inşallahGün aşırı yeterli diye biliyorum zaten 1 veya 2 gün aralıkla. Bu arada ben iphonedaki sağlık uygulamasını kullanıyorum. Yumurtlama tarihi konusunda çok başarılı buldum. Benim döngüm 35 gün yani günü gününe hiç olmaz zaten. Polikistik over hastasıyım. Ona rağmen doğru tespit ediyor. Normalde günü gününe değerlendirirdik o dönemi. Hamile kaldığım ay o aralıkta sadece 2 kere beraber olduk eşim yurt dışına çıktı sonra.Yani beraberlikten 3 gün sonra tutmuş gibi ultrasonda. Nasipse gerçekten oluyor.İnşallah güzel haberlerinizi alırız
Merhaba benim de şuan adetime 8 gün kaldı adete olacağıma dair herhangi bir belirtim yok önceden göğüslerim ağrırdı ama şuan hiç birşey yok akıntım hiç yok sizde de öyle miydi ?Ben de nasıl anladığımı söyleyeyim hamileliğimi. Normalde reglden 1 hafta önce kasık ağrım başlardı, göğüslerim acırdı ve mutlaka bir iki büyük sivilcem çıkardı. Fakat öğrendiğim ay hiçbir belirtim olmadı ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyeti. Ben de belirti olmamasından şüphelenip test yapmıştım.
Evet hiçbir belirtim olmadı öyle anladım. Ne akıntı ne kasık ağrısı. Reglden 4-5 gün önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı.Merhaba benim de şuan adetime 8 gün kaldı adete olacağıma dair herhangi bir belirtim yok önceden göğüslerim ağrırdı ama şuan hiç birşey yok akıntım hiç yok sizde de öyle miydi ?
Merhaba acaba hangi uygulama o rica etsem yazarmisinizGün aşırı yeterli diye biliyorum zaten 1 veya 2 gün aralıkla. Bu arada ben iphonedaki sağlık uygulamasını kullanıyorum. Yumurtlama tarihi konusunda çok başarılı buldum. Benim döngüm 35 gün yani günü gününe hiç olmaz zaten. Polikistik over hastasıyım. Ona rağmen doğru tespit ediyor. Normalde günü gününe değerlendirirdik o dönemi. Hamile kaldığım ay o aralıkta sadece 2 kere beraber olduk eşim yurt dışına çıktı sonra.Yani beraberlikten 3 gün sonra tutmuş gibi ultrasonda. Nasipse gerçekten oluyor.İnşallah güzel haberlerinizi alırız
Çok sevindim allah analı babalı büyütsünEvet hiçbir belirtim olmadı öyle anladım. Ne akıntı ne kasık ağrısı. Reglden 4-5 gün önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıkt
Yüklemedim. Telefonda mevcut ‘Sağlık’ İphone’da var sadeceMerhaba acaba hangi uygulama o rica etsem yazarmisiniz
Amin inşallah sizin de gönlünüzce olsunÇok sevindim allah analı babalı büyütsünbende korkuyorum hamileliğe dair hiç bir belirtim yok diye sadece aşırı midemde şişkinlik ve gaz var o beni şüphelendiriyor sizde de oluyormuydu ?
Sağol canım teşekkürler bu arada bebeğini sağ salim kucağına al inşallah canımYüklemedim. Telefonda mevcut ‘Sağlık’ İphone’da var sadece
Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah.bende regli bekliyorum test için ama benim düzensiz reglim yumurtlamayı gördüm ben sonrasında 14 gün sonra olduğunu bildiğimden bekliyorum ama benim de karın ağrısı kasık ağrısı oluyor hatta yarım saat önce inanılmaz bir ağrı oldu sol kasığımda. Normalde adet olmadan önce hiç belirtilerim dahi olmazdı bu ay böyle oldu .inşallah psikolojik değildir de hayırlı haberi be de alırım
Merhaba,
Hamilelik haberimi yeni aldim ve unutmadan da belirtileri paylasmak istedim. Aslina bakarsaniz hic oyle anlatildigi gibi belirtiler yasamadim. Ne akinti, ne gogus agrisi, ne mide bulantisi ne de yorgunluk. 3 sey var belirti olarak kabul edebilecegim.
1) Kabiz oldum. yumurtlamanin akabinde kabiz oldum. Yani 2 gun tuvalete cikamadim ve oyle de devam etti hala daha da oyle.
2) Regli tarihime yakin asiri usume basladi. Normalde regli oncesi bana ates basar. Yani oyleki biri degse sinirlenirim. Asiri usume baslamisti regli gunume 5 gun kala. Uzun pijamalarla yattim. Soyluyorum ki ne kadar usudugumu anlatabileyim ama o da azaldi.
3) Bunu belirti olarak kabul etmiyorum ama regliden 2 gun once, regli oncesi baslayan agrilarim gibi agrilarim oldu.
Bu sebeple ve bir de doktor kontrolumde progesteron (yumurtlama sonrasi 8. gun 3ml) dusuk ciktigi icin ihtimal vermedim. Usumem devam edince suphelendim ve test yaptim. Yani usumek hastalik belirtisi de olabilirdi, hasta olmadigim icin artik test yapayim dedim.
Benim dongum 24 gun, erken gebelik testini 22. gunde yaptim. Ovulasyondan sonraki 9. gun. O gunden sonra yasadigim seyler, ciddi kasik agrilari. kesinlikle regli olacagim diye dusundum. Aksi gibi testten iki gun sonra lekelenmem oldu. Yani once lekelenme olur sonra HCG artar bir gerceklik olmayabilir. icerde kalan kanama gecte atilabilir. Ayrica migreni olan biriyim o da tetiklendi testten sonra. Gogus agrim ise daha cok yeni basladi 30. gunde. Umarim yardimci olur.
Elbetteki herkesin bedeni kendine ve farkli deneyimler yasanabilir. ama kesinlikle hamileyken erken doneme hamile oldugumu anlamiyorum. Ayrica stres yapmadigimiz, unuttugumuz ay olur hikayesi de yok bende. bir seyi beklerken stressiz olma ihtimalim yok. Gayatte stresliydim. :) 7 aydir deniyorduk. Demem o ki, hala neden bu ay oldu, oncekilerde olmadi, neyi dogru ve neyi yanlis yaptik gibi sorularin cevabi bende de yok. sadece oldu
benimde 8 gün var bugün itibariyle göğüslerim şiş ama öyle ağrı sızı yok, regl dönemindede ağrımaz sadece şişer, böbreklerimde ara ara ağrı gibi sızı gibi bişeyler oluyor birde kasıklarımda değilde daha yukarda sancı gibi batma gibi hafif şeyler oluyor, biz ilk kez geçen ay denedik ve çok sancı yaşadım ara ara ama regl oldum birde geçen ay yumurtlama dönemini değerlendirememiştik ondan önceki günleri değerlendirmiştik, ama bu sefer yumurtlama öncesi ve sonrasında 1 gün oldu bakalım ne olacakMerhaba benim de şuan adetime 8 gün kaldı adete olacağıma dair herhangi bir belirtim yok önceden göğüslerim ağrırdı ama şuan hiç birşey yok akıntım hiç yok sizde de öyle miydi ?
Anladım hayırlısı olur inşallah teşekkürler cevabınız içinbenimde 8 gün var bugün itibariyle göğüslerim şiş ama öyle ağrı sızı yok, regl dönemindede ağrımaz sadece şişer, böbreklerimde ara ara ağrı gibi sızı gibi bişeyler oluyor birde kasıklarımda değilde daha yukarda sancı gibi batma gibi hafif şeyler oluyor, biz ilk kez geçen ay denedik ve çok sancı yaşadım ara ara ama regl oldum birde geçen ay yumurtlama dönemini değerlendirememiştik ondan önceki günleri değerlendirmiştik, ama bu sefer yumurtlama öncesi ve sonrasında 1 gün oldu bakalım ne olacak
inşallah sizin içinde , hepimiz içinde hayırlısı olsunAnladım hayırlısı olur inşallah teşekkürler cevabınız için
Durumlar birebir aynı. Dehset bir agri ile savasiyorum kist mi olusuyor nedir diye gittim tertemiz igne filan yapildi agridan yuruyemez halde idim. 8 gun var. Oglumu 5 gun kala erken gebelik testiyle ogrenmistimbenimde 8 gün var bugün itibariyle göğüslerim şiş ama öyle ağrı sızı yok, regl dönemindede ağrımaz sadece şişer, böbreklerimde ara ara ağrı gibi sızı gibi bişeyler oluyor birde kasıklarımda değilde daha yukarda sancı gibi batma gibi hafif şeyler oluyor, biz ilk kez geçen ay denedik ve çok sancı yaşadım ara ara ama regl oldum birde geçen ay yumurtlama dönemini değerlendirememiştik ondan önceki günleri değerlendirmiştik, ama bu sefer yumurtlama öncesi ve sonrasında 1 gün oldu bakalım ne olacak