Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Selam kızlar. Yaklaşık 5 6 aydır çocuk istiyoruz. Son iki aydır adetim 4 5 gün geç geliyor, bu ayda 3 gün geçti hala gelmedi.Herhangi bir hormon sorunum yok,normalde 28 ve ya 29 gündür döngüm,iki aydır ovulasyon testi yapıyorum 18.gün yumurtlamayı görüyorum. Adetimin gecikmesinin sebebi ne olabilir,geç gelmesi normal mi ?

Adetin gecikmesine çok şey sebep oluyor kist polip stres hava değişimi kansızlık gebelik vs. İnşallah bu sefer gebeliktir seninki :)

Mart ayında kontrole gittim hem ultrason hem kan bakıldı herhangi bir sorun yok dedi doktor. hafif sancım var bakalım

merhaba, yazdıklarını kendime göre hesaplayarak baktım o aradaki günlerde 2 gün arka arkaya 1 gün ara verip sonra 1 gün daha denemişim yani 3 gün denemişim inşallah tutmuştur

merhaba, yazdıklarını kendime göre hesaplayarak baktım o aradaki günlerde 2 gün arka arkaya 1 gün ara verip sonra 1 gün daha denemişim yani 3 gün denemişim inşallah tutmuştur
Gün aşırı yeterli diye biliyorum zaten 1 veya 2 gün aralıkla. Bu arada ben iphonedaki sağlık uygulamasını kullanıyorum. Yumurtlama tarihi konusunda çok başarılı buldum. Benim döngüm 35 gün yani günü gününe hiç olmaz zaten. Polikistik over hastasıyım. Ona rağmen doğru tespit ediyor. Normalde günü gününe değerlendirirdik o dönemi. Hamile kaldığım ay o aralıkta sadece 2 kere beraber olduk eşim yurt dışına çıktı sonra.Yani beraberlikten 3 gün sonra tutmuş gibi ultrasonda. Nasipse gerçekten oluyor.İnşallah güzel haberlerinizi alırız

amin şu mübarek günde inşallah

Merhaba benim de şuan adetime 8 gün kaldı adete olacağıma dair herhangi bir belirtim yok önceden göğüslerim ağrırdı ama şuan hiç birşey yok akıntım hiç yok sizde de öyle miydi ?

Merhaba benim de şuan adetime 8 gün kaldı adete olacağıma dair herhangi bir belirtim yok önceden göğüslerim ağrırdı ama şuan hiç birşey yok akıntım hiç yok sizde de öyle miydi ?
Evet hiçbir belirtim olmadı öyle anladım. Ne akıntı ne kasık ağrısı. Reglden 4-5 gün önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı.

Merhaba acaba hangi uygulama o rica etsem yazarmisiniz

Evet hiçbir belirtim olmadı öyle anladım. Ne akıntı ne kasık ağrısı. Reglden 4-5 gün önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıkt
Çok sevindim allah analı babalı büyütsün bende korkuyorum hamileliğe dair hiç bir belirtim yok diye sadece aşırı midemde şişkinlik ve gaz var o beni şüphelendiriyor sizde de oluyormuydu ?

benimde 8 gün var bugün itibariyle göğüslerim şiş ama öyle ağrı sızı yok, regl dönemindede ağrımaz sadece şişer, böbreklerimde ara ara ağrı gibi sızı gibi bişeyler oluyor birde kasıklarımda değilde daha yukarda sancı gibi batma gibi hafif şeyler oluyor, biz ilk kez geçen ay denedik ve çok sancı yaşadım ara ara ama regl oldum birde geçen ay yumurtlama dönemini değerlendirememiştik ondan önceki günleri değerlendirmiştik, ama bu sefer yumurtlama öncesi ve sonrasında 1 gün oldu bakalım ne olacak

Anladım hayırlısı olur inşallah teşekkürler cevabınız için

Durumlar birebir aynı. Dehset bir agri ile savasiyorum kist mi olusuyor nedir diye gittim tertemiz igne filan yapildi agridan yuruyemez halde idim. 8 gun var. Oglumu 5 gun kala erken gebelik testiyle ogrenmistim

Merhaba hamile oldgumu yeni ogrendim taze bilgilerden vereyim hemen kesinlikle benim evet anlarsn boyle olursa dedigim tek belirtim göğüs ağrısı ve hassasiyetiydi normalde adetime 1 hafta kala goguslerim agrir ve 2 gun kala gecerdi bu sefer iliskiden 4 gun sonra agrimaya basladi ve gecmedi en net keskin belirtim bu onun dışında pek o an anlamayacagim şeyler oldu mide yanmasi gibi sindirirmim durmus gibiydi resmen sıcak basmasi yasadim, yasadigim yer cok sicak degil gece kalkip birden sicak basıyordu ilginc bir deneyimdi aa birde bu onemli bence iliskiden 10 gun sonra uzaniyordum birden karnima agri saplandi 10 saniye falan surdu ama degisik bi şeydi nefesimi kesti o an anladim suphem daha cok artti biri iceriden beni ısırdı gibi ondan 4 gun sonrada hamile oldgumu ogrendim adet olcagim gun cok azicik kahvemsi hatta sari gibi bir zarımsı tabaka geldi aşırı küçük bir parcaydi biraz sancim oldu ben adet oldum sandim sonraki gun hic sancim felan yoktu aklma kurt dustu test yaptm pozitif daha cok yeni dedgim gibi insallah devami gelir pazrtesi kan vercem radyoloji teknikeriyim erken ogrenmek benim icin cok önemliydi şükür ogrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…