Şu yaşıma kadar hiç enfeksiyon yaşamadım bula bula tam bu zamanı bulduysa hayattaki şansıma da gülerim artık yaCanım 6 ay kadar ama hiç yumurta takibi vs yapmadık yeni yeni ogreniyorum ben de. Ne olur ne olmaz diye muayene gittim zaten regl düzensizliği de vardı. Doktor 1 cm polip gördü aldır belki düzensizliğe hamileliğe vs engel olabilir dedi smear de aldı yarın çıkacak korka korka onu bekliyorum. Bu ay ilişkimizi yumurtlamaya göre yaşadık o yüzden daha umutluyum. Allah bekletmesin valla zor iş. Polip için de bazı durumlarda regl ile birlikte atılabiliyormus o zaman tehlikesiz sanırım diğer ay hamile kalmazsam soğan kürü yapacağım. Seninki enfeksiyondan dolayı olabilir bak
Yemin ederim duygularımın tercümanısınŞu yaşıma kadar hiç enfeksiyon yaşamadım bula bula tam bu zamanı bulduysa hayattaki şansıma da gülerim artık yabeklemek çok zor sinir bozucu. Bakalım regli olana kadar umut var derler hep. Bende bu ay olmazsa bi doktora görünmeyi düşünüyorum farklı bir önerisi yada detaylı kontrolü gerekir belki
En son ne zaman gittin doktora? Ayarlayabiliyorsan adetin ikinci günü git hormona bakıyorlar. Bir de soğan kürünü arastirmani tavsiye ederim yumurta kalitesini artiriyormus ve bir sürü başka yararları varŞu yaşıma kadar hiç enfeksiyon yaşamadım bula bula tam bu zamanı bulduysa hayattaki şansıma da gülerim artık yabeklemek çok zor sinir bozucu. Bakalım regli olana kadar umut var derler hep. Bende bu ay olmazsa bi doktora görünmeyi düşünüyorum farklı bir önerisi yada detaylı kontrolü gerekir belki
Ben Mart ayında gitmiştim o zaman gebelik planım yoktu genel kontrol için gitmiştim hormon testleri yapıldı adetin son günleriydi hatırladığım kadarıyla bişey çıkmamıştı. Sonra haziranda gittim gebeliğe karar verince hormon bakılmadı ama ultrasonla sorun olmadığını söyledi. Bu ay da ovülasyonla takip ettim ayın 3ü pik oldu 4ü çatladı.baya heveslenmiştim bu ay da. Soğan kürünü duydum daha önce de umarım ihtiyacımız kalmaz ama kalırsa araştırırım mutlaka :))En son ne zaman gittin doktora? Ayarlayabiliyorsan adetin ikinci günü git hormona bakıyorlar. Bir de soğan kürünü arastirmani tavsiye ederim yumurta kalitesini artiriyormus ve bir sürü başka yararları var
Ya düzensiz regli ile bu süreç çok zordur. Benim hiç şaşmaz düzenlidir çok şükür. Her gecikmeyi bebişe yorardım valla işin çok zor Allah yardım etsin inşallah. Zaten psikolojik olarak belirtiler oluşuyor bence her ayYemin ederim duygularımın tercümanısınben hayatım boyunca mide bulantısı baş dönmesi vs yaşamamış insanım ya delircem. Üzerine bi de regl dongum düzenli olmadığı için her geciktigimde acaba sorusu. Şu kısacık zamanda kaç kere test yaptım Allah bilir
En son ne zaman gittin doktora? Ayarlayabiliyorsan adetin ikinci günü git hormona bakıyorlar. Bir de soğan kürünü arastirmani tavsiye ederim yumurta kalitesini artiriyormus ve bir sürü başka yararları barŞu yaşıma kadar hiç enfeksiyon yaşamadım bula bula tam bu zamanı bulduysa hayattaki şansıma da gülerim artık yabeklemek çok zor sinir bozucu. Bakalım regli olana kadar umut var derler hep. Bende bu ay olmazsa bi doktora görünmeyi düşünüyorum farklı bir önerisi yada detaylı kontrolü gerekir belki
İnşallah ikimizin de bebişi tutunma evresindedirYa düzensiz regli ile bu süreç çok zordur. Benim hiç şaşmaz düzenlidir çok şükür. Her gecikmeyi bebişe yorardım valla işin çok zor Allah yardım etsin inşallah. Zaten psikolojik olarak belirtiler oluşuyor bence her ay
Of inşallah inşallahh. Yarın Reglime 4 gün var test yapsam çıkar mı acaba diye başladım düşünmeye kesin kendimi tutamayıp yaparımEn son ne zaman gittin doktora? Ayarlayabiliyorsan adetin ikinci günü git hormona bakıyorlar. Bir de soğan kürünü arastirmani tavsiye ederim yumurta kalitesini artiriyormus ve bir sürü başka yararları bar
İnşallah ikimizin de bebişi tutunma evresindedir
Bence kendini tutmalisin ama bu tavsiyeyi verecek son kişiyim:)Of inşallah inşallahh. Yarın Reglime 4 gün var test yapsam çıkar mı acaba diye başladım düşünmeye kesin kendimi tutamayıp yaparım
Umarım güzel Güzel haberlerimizi veririz buradan birbirimizeBence kendini tutmalisin ama bu tavsiyeyi verecek son kişiyim:)
İnşallahUmarım güzel Güzel haberlerimizi veririz buradan birbirimize
Son adet tarihim 15 ağustos döngümün 13 günü yumurta çatlatma iğnesi oldum ve normalda 10 eylül de regl olmam gerekirdi bugün 13 eylül regl olmadım göğüsler de hassasiyet ve ağrı, bel ağrısı, mide bulantısı, şaşkınlık var sanırım hamileyim daha test yaptırmadımErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Benim de sat 16 ağustos bat 11eylüldü olmadım test yapmadım sizin gibiSon adet tarihim 15 ağustos döngümün 13 günü yumurta çatlatma iğnesi oldum ve normalda 10 eylül de regl olmam gerekirdi bugün 13 eylül regl olmadım göğüsler de hassasiyet ve ağrı, bel ağrısı, mide bulantısı, şaşkınlık var sanırım hamileyim daha test yaptırmadım
1500 ü geçince kese görünüyor diye biliyorum ilk gebeliğimde 2200 küsurlardaydı hatta ilk öğrendiğimde bir hafta sonra aynı gün kalp sesini duydumGebelik kesesi kaçıncı haftada görünür arkadaşlar değerim 1187.54 ama dün Dr keseyi göremedi
Olabilir yerleşme kanaması reglden önce görülüyor. İnşallah gönlünüzce olurMerhaba, beklenen adet günüme 3 gün var, yaklaşık 5 gündür kasık ağrılarım var, normalde adet öncesi sol tarafımda olmazdı ama şimdi ara ara sol kasık tarafımda da batmalar oluyor, idrarımda beyaz tortular var, bi de 3 gün önce ilişkiden sonraki gün akıntıyla birlikte pembelik geldi peçeteye. ovülasyon testini yapmayı bırakmadım yumurtlama gününden sonra ama pik göremedim henüz, acaba hamilelik olabilir mi?
İnşallah çok teşekkür ederim, test yapmaya cesaret edemiyorum, ben ovülasyon gününü kaçırırım diye korkuyorum o yüzden ovülasyon testi yapmayınca tedirgin oluyorum, bakalım hayırlısı inşallah bir kaç güne belli olur. Sizin de hayırlı olsunOlabilir yerleşme kanaması reglden önce görülüyor. İnşallah gönlünüzce olurBen ilk aylar ovulasyon testi yaptım hiç pik görmedim. Doktorum reglden itibaren 10 gün ve diğer reglye son 10 gün kala verimsiz olur dedi. O taktiği uyguladım. Aradaki günleri değerlendirdik hiç ovülasyon yapmadım beklemiyordum ama o ay tuttu.
Smear belli oldumu??Canım 6 ay kadar ama hiç yumurta takibi vs yapmadık yeni yeni ogreniyorum ben de. Ne olur ne olmaz diye muayene gittim zaten regl düzensizliği de vardı. Doktor 1 cm polip gördü aldır belki düzensizliğe hamileliğe vs engel olabilir dedi smear de aldı yarın çıkacak korka korka onu bekliyorum. Bu ay ilişkimizi yumurtlamaya göre yaşadık o yüzden daha umutluyum. Allah bekletmesin valla zor iş. Polip için de bazı durumlarda regl ile birlikte atılabiliyormus o zaman tehlikesiz sanırım diğer ay hamile kalmazsam soğan kürü yapacağım. Seninki enfeksiyondan dolayı olabilir bak