Merhaba ben göremedim ama umarım hamilesinizdir her şey gönlünüzce olsun:) tekrarlarsaniz yazın merak ettim ben deEki Görüntüle 3294433 Arkadaşlar merhaba bu çizgi yanında silik var görsele dikkatle bakarsanız sizce nedir durum merak ettim
Merhaba canım sağol senin de hayırlı olsun inşallah, ben uzun süre ne olur ne olmaz diye alttan baktırmadım bence dayan karından baksın 7. hafta bebek de kalp atışı da görülür ben geçten geç 21. haftada mantarım çok artınca ve biraz akıntım olunca alttan baktırdım çok şükür bir şey olmadıGebeliğin hayırlı olsun kuzum bende 5 haftalık hamileyim birsey sormak istiyorum ilk muayenen de alttanmı yoksa ultrasonlamı yaptı doktor ben daha gitmedim de
Bende 6 haftalık oldum ama sanırım sağdan soldan duyduklarımızla beynimizi bulandırmamalıyız sonuçta doktor sa vitamin desteği verebilir yada farklı bir durum haftaya gitmeyi düşünüyorum merak ediyorum.Merhaba canım sağol senin de hayırlı olsun inşallah, ben uzun süre ne olur ne olmaz diye alttan baktırmadım bence dayan karından baksın 7. hafta bebek de kalp atışı da görülür ben geçten geç 21. haftada mantarım çok artınca ve biraz akıntım olunca alttan baktırdım çok şükür bir şey olmadı
erken benceKızlar ilişkiden 6/7 gün sonra belirti olur mu ya ? Baş ağrısı ve karın ağrısı huzur vermedi bir türlü .. bata da çok var
Kişiden kişiye değişir bu durum bir müddet daha bekleyin derimKızlar ilişkiden 6/7 gün sonra belirti olur mu ya ? Baş ağrısı ve karın ağrısı huzur vermedi bir türlü .. bata da çok var
Bir kaç gün daha bekleyip öyle yap sabah erken saatlerde benim de sabah 6 da yaptığım testle 2 saat sonra yaptığım test arasında çok fark vardı bir anda yükselebilir.Merhaba yumurtlamadan sonra 9uncu günümdeyim. 7.gün merak etmiştim test yaptım silik çıktı ama çok geç bakmıştım kuruma çizgisidir diye önemsemedim. Dün sabah kan tahlili verecektim erkendi ama vermişken betaya da baktırayım dedim 1.00 çıktı. Tamam dedim olmamış. Ama bariz kasık ağrım var. Öksürürken bile batıyor gibi. Şimdi de emin olamayıp test yaptım böyle silik çıktı. Böyle bir şey yaşayan var mı? Dün sabahtan şimdiye yükselmiş olabilir mi?Eki Görüntüle 3295309
Vallaha benimde belim adetten önce 1 gün agirirrdi ama şuan efsane ağrım var adete 10 gün yumurtlama geçeli 5 günKızlar merhabalar benimde takvime göre yumurtlamadan beri göğüs ağrım var bazı günler çok artıyor bazı günler hafif normalde adetten önce olurdu ama bu sefer çok erken başladı ve daha da şiddetli ağrıyor bazen dokunamoyorum bile adetime 6 gün var daha bir yandan diyorum bu kadar erken başlamaz ama beklemek çok zor
Bir kaç gün daha bekleyip öyle yap sabah erken saatlerde benim de sabah 6 da yaptığım testle 2 saat sonra yaptığım test arasında çok fark vardı bir anda yükselebilir.
Çok sevindim hayırlı olsunBugün kan testi verdim pozitif çıktı canım sadece çok yeni iki hafta bekleyip kontrole gideceğim :)
çok teşekkür ederim. inşallah hayırlısı ile size de en kısa sürede sağlıkla nasip eder. size mesajınızı ilk okuduğumda dua ettim bol bol. yine edicem hep. allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin.İlk okuduğumda dedimki keşke gitmeseydin doktora biraz daha bekleseydin yada sağlık ocağına hamilelik testi verseydin ilk geçikmende ama şöyle bakalım Allah öyle olmasını istemiş hayırlısı inşallah beta çikmis olduğuna göre hamilesin hayırlısıylan bebeğini kucağına alırsın inşallah banada dua et Bende çok istiyorum inşallah bende hamile kalırım hayırlısıylan
Bebek oluşması gerekir çünkü ona göre bebek kaç haftalık belli olur diye biliyorum ama yanlış bilmiyorsam öyle daha erken haftalardasın ondan bebek görünmemistir bir iki hafta sonra doktor çağırmıştır seni korkma inşallah sağlıkla gelirkızlar benim hiçbir şey belli değil. yani kese göründü ama kaç haftalık falan bunları net söylemedi doktor. SAT-BAT ve bhcg de uyuşmuyor. ay napsam bilmiyorum. fikriniz var mı
tabiki hayır geçen yıl ovulasyondan 10 ğün sonra kanda bile çıkmamıştıKızlar ilişkiden 6/7 gün sonra belirti olur mu ya ? Baş ağrısı ve karın ağrısı huzur vermedi bir türlü .. bata da çok var