Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba hayırlı uğurlu olsun, Allah bağışlasın inşallah :) 22.günde yaptığınız erken gebelik testiniz pozitif çıktı mı acaba?

Iki gebelik yaşadım. İlki boş gebelik olduğu için 9.haftada kürtaj oldum. Şimdi 16 haftalık hamileyim.
Gebelik belirtisi olarak adetten 5 gün falan önce başlar. Bel ağrısı, gögüslerde hassasiyet çok hafif mide bulantisi şeklinde. Ama özellikle her ikisinde de yaşadığım bariz belirti bel ağrısı. Adet zamanlarımda olanlardan daha fazla bir ağrı. Kendini belli eden türden.

Kesinlikle...yururken yoruluyorum bel agrisindan dolayi..

Güncelin nedir sonuç neymiş?

Benimde bir sorum var 14 ağustosta regl oldum normalde reglm 5 gün sürer ama bu seferki 8 gün sürdü ama ilk 4 gün her zamankinden az geldi kanamam sonraki 4 günde kahverengi akıntım geldi.Regl olmadan 2 gün önce test yapmıştım ama negatif çıkmıştı.Akıntım durdu ama alt karnım şiş, arada da bel ağrım oluyor göğüslerimin uçlarında da beyaz noktalar var hamile olma ihtimalim nedir sizce

Kızlar merhabaa ! Bu ay yumurtlama günlerimi baz alarak korunmasız ilişki yaşadım.Şuan adetime 3 gün var. 12-13 gün önceden göğüs agrım başladı ilginç olan sızlama şeklinde değil donuk bir ağrı her ikisinde de özellikle koltuk altına dogru alt bölgeler arada cok hafif göğüs ucumda acıma oluyor sabahları yatakdan kalkarken göğüslerimi tutarak kalkıyorum o derece bi ağrı bir de sağ yumurtalığımda ara ara baskı oluyor agrı şeklinde sancı yok hiç normalde olurdu adetıme yakın ve halsizlikden mahvoldum aksamlaru biraz kendime geliyorum ama gündüzleri takatim yok hiç . Böyle bir durum yaşayan var mı hamileliğinde ? Acaba ben de hamilemiyimdir ? Kusurabakmayın yazıyı uzun tutmak zorunda kaldım .Şimdiden teşekkür ederim

hanımlar bende size danışmak istiyorum, reglim 32 günde 1 oluyor, 21'İ yum tarihi 22'si cat oldu.. Biz 18 ve 19'unda değerlendirdik. yani 2 gün öncesine kadar. Şimdi regli olacağım tarihi bekliyorum sonuç öğrenmek için. Yalnız benim yumurtlamadan beri geçmeyen göğüs hassasiyetim ve alt karın bölgemde şişlik hissi ve kasıklarımda kalçama kadar vuran bi ip çekilmesi gibi his var... daha önce sorduğumda arkadaşlar bu kadar erken gebelik belirtisi olmaz dedi ama yumurtlamadan itibaren belirti yaşayıp hamilelik öğrenenler de varmış sizce bende de bu belirtiler hamilelik olabilir mi?

Güncelin nedir sonuç neymiş?
Hamileymişim canım ama her hamilelikte belirti ayrı oluyor göğüs ağrısı bende bu hamilelikte oldu kromozom anomalisi vardı düşük yaptım 3 ay sonra yine hamile kaldım bunda göğüs ağrısı yaşamadım regl olacam sandım. Bende hamilelik belirtileri çok sonra çıktı 6. Haftada bulantı kusma yaşadım mesrla çok şükür 21 haftalık olduk

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Bende reglin 3 gün öncesinde bi lekelenme olmuştu, ve kasık ağrısı, göğüs ağrısı ile sanki regl olacakmışım gibi bir his vardı. Lekelenme dışındakiler regl öncesinde de olduğu için 2 gün bekleyip test yapmıştım

Bende 2 gün gecikti adet sancısı gibi kasik ve ara ara karnıma ağrı giriyor ama ne göğüs ağrısı ne uyku falan yok bende koku hassasiyetim eskiden de vardı şimdi de nasıl ayirt edecem ben ve 5 gün sonra şehir dışına çıkmam lazım yardımcı olurmusunuz lütfen

Gecikme varsa test yapabilirsin hemen

Hanımlar öncelikle merhaba çoğumuz aynı sebepten buradayız dilerim Allah hepimizin gönlüne göre verir bende forum açtım fakat hiç yazan yok lütfen bi bakar mısınız

Merhaba hanımlar :) bende kasık ağrısını takip eden gögüs ağrısı ve bacak ağrısı başladı gögüslerim de ki damarlar belirlinleşti hamile olabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…