Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba kızlar, gebelik planlamıyoruz aslında ama kendimi çok yorgun hissediyorum , ve afedersiniz gaz ve geğirme var geçmeyen. Ve alt karnım çok ağrıyor . Reglime 8 gün var . Olabilir mi acaba ?

Merhaba kızlar, gebelik planlamıyoruz aslında ama kendimi çok yorgun hissediyorum , ve afedersiniz gaz ve geğirme var geçmeyen. Ve alt karnım çok ağrıyor . Reglime 8 gün var . Olabilir mi acaba ?
Merhaba belirtilerin aynısı bende de var 3 gün önce test yaptım negatifti bugün yaptım pozitif yani hamile miyim değil miyim emin değilim ama biz planlıyoruz. Gebelik planlamıyorsanız muhtemelen başka sebeplerden belirti görüyorsunuzdur .

İnşallah bebiştir sizinki kaç gün var reglinize?

Merhaba arkadaslar reglime 9 gun var yumurtlama donemimden beri karnim adet olckmisim gibi agriyo hatta bazen adet olcm saniorm kasikta hafif cok nadir agrim oluor mide bulantm hep olan biriyim oyuzden ayirt edemiorm fazla göğüslerim de hafif agriyo oda olabilen birsey
Ama ozellikle 2 gundur karnm cok fazla agriyo heleki yoruldugumda hamilelik belirtisi olabilir mi

İnşallah başına gelmez seni de korkutmak istemem ama geçen ay aynısı yaşadım reglime 3 gün kala kistim patladı meğerse kistten oluyormuş. Gebelik bu kadar erken belirti vermez diye biliyorum. Rabbim gönlüne göre versin

Daha once ust kere gebelik yasadm aslinda ama boyle bir agrim olmamisti. Yumrtlaklarmda cok agriyor hele 20. Gunumde uyuyamadm agridan, oyuzden kistten daha cok supheleniorm zten surekli kistim cikiyor cok sukur hic patlama yaşamadım sanirim veya yasadmda anlamadm da olablr cnku yillardir kistle yasamaya alistm oluyor gecior surekli. Amin tsk ederm

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Merhaba canım ben 2 aylık hamileyim henüz ilk kızımda adetimin geciktigi ertesi gün hemen midem bulanmaya başladı ve 9 ay boyunca hep istifra ettim hicbisiy yiyemedim ama bunda hicbir belirtim yok adet gecikmem bile olmadı ama testim pozitif çıktı

Patlasaydı kesin hatırlardınız emin olun ağrıdan bayıldım yani ben acillik oldum sabaha kadar uğraştım ve günlerce ağrısı sürdü. Rabbim şifa versin inşallah

Kızlar ya geçen ay 29.gün adet olmuştum şuan döngümün 34.günündeyim ve hala adet olmadım dün erken test yaptım negatif çıktı. Bugün hala adet olmadım günlerdir aşırı gazım var karın ağrısı ama göğüslerimde bişey yok koku hassasiyetim ve iştahsızlığım var. Bu gece kan testi vereyim mi sizce? Hastanedeyim gece 4te vereyim diyorum

Merhaba bi sorum var sizlere, benim normalde reglm 5 gün sürer ama bu ay 9 gün sürdü bugün 9.günüm, ama son 3 gündür sadece kahverengi akıntım geliyor alt karnımda aşırı şiş sebebi nedir

Merhaba bi sorum var sizlere, benim normalde reglm 5 gün sürer ama bu ay 9 gün sürdü bugün 9.günüm, ama son 3 gündür sadece kahverengi akıntım geliyor alt karnımda aşırı şiş sebebi nedir
Doktora görünmen en iyisi ben pkos luyum ve ilaçla adet oluyordum genelde. Senin dediğini her ay yaşıyordum 40 gün 45 gün bazen aylarca adet olamıyordum Belki stresten hava değişiminden falan olmuştur kesin doktora git ihmal etme

Kan verdiniz mii

Gunaydin guzel kadinlar,
Hamilelik haberimi aldim ve sicagi sicagina hemen belirtileri yazmak istedim belki yardimci olur size diye.
Ovulasyon uyguladim ben.30 temmuz sat idi ve 9 agustos yumurta catladi.8 i gecesi ve 10 u sabahi degerlendirmistim ben.benim dongum karisik dogum kontrolu biraktigimdan beri ilk aylar 26 gundu 24 e ve ordan 22 ye dustu.son 2 ay 22 idi ama asil 24 benim.oda bat 23 agustos yani bugun yapiyordu.

İlk belirtim tam 7. Gun basladi yumurtlamadan
Bel agrim oldu spordan sandim belimi incittim sandim.boyle baya agir birsey tasimisim gibiydim.birde ani ates basmasi ve baş agrim vardi.klima vurdu sandim:)
3 gun kadar devam etti ve 10. Gun sirt agrisina kasik agrisi eklendi.regl olcam saniyorum ama birsey yok.gece defalarca tuvalete kalktim.gunduzde oyle.surekli wcye gittim ama azcik bir kucuk tuvaletim vardi.cok sikistim diye gidiyorum hicbise yok tam ayin 19 unda test yaptim birsey yok.20 si yaptim (prodoctor erken gebelik testi) siliiik mi silik bi cizgi.baska kaset denedim birsey cikmadi.21 i tekrar denedim kasette silik cizgi.ayin 21 inden sonra(yumurtlamanin 12.gunu) regl agrisi gibi olan agri yerini igneli sanciya birakti.boyle kimiltilar oldu sol rahim tarafinda(soldan yumurtlamistim doktor gormustu)hafif bi igne batmasi gibi.egilince orda bi doluluk ve basinc hissi...goguslerimde sanci vs yok ama buyuduler.

Dunki kan sonucum beta 75 cikti. Yumurtlamaya gore 13 gunluk sata gore 23 gunluk deger.

Son durum bu...bilgi gecmek istedim sizlere ..
Hepinize duaciyim.opuyorum sizleri..

Merhaba peki normalde adet zamanları olan sancılarınız kasık ağrısı gibi, hamile kaldığınız ay da oldu mu? Ama aynı adet olacakmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…