- 29 Kasım 2020
- 104
- 35
- 13
- 27
E yükselmiş sıkma canını devamı hızlı gelir :)Merhabalar ben 2 gün önce beta hcg testi yaptırdım 102 çıktı doktor iki gün sonra gel dedi yükselirse sorun yok dedi bugün yaptırdım 239 çıktı iyi mi kızlar korkuyorum iki kere düşük yaptım bilen varmı cvp verebilirmisinz
İnşallah daha önce iki kere düşük yaptıgım için korkuyorum valla saolun cvp verdiğiniz içinE yükselmiş sıkma canını devamı hızlı gelir :)
Sıcaktan su içiyor olabilirsin ama benim arkadaşıminda ilk hamilelik belirtisi çok su icmekti inşallah hamilesindir.arkadaşlar merhaba bat a biraz daha var ama normalde olmayan sağda kasık ağrısı ve sağ tarafta bel ağrısı var ve yine çok su içiyorum sizce belirti midir bunlar
inşallahSıcaktan su içiyor olabilirsin ama benim arkadaşıminda ilk hamilelik belirtisi çok su icmekti inşallah hamilesindir.
5 gün kala dün yaptım ben erken gebelik testi ile böyle çıktı bugün normal kaset yaptım onda da böyle çıktı şuan 4 günüm varArkadaşlar en erken ne zaman yapabiliriz gebelik testini, ne zaman belli olur?
Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah5 gün kala dün yaptım ben erken gebelik testi ile böyle çıktı bugün normal kaset yaptım onda da böyle çıktı şuan 4 günüm var
Aniden gelen durduk yere her yerde uyku isteği tek hamilelik belirtisi diğerleri adet belirtisiyle aynı şeyler zaten 2 gebelıgımde bu sekılde olduKızlar her ay meme ağrısı çekerdim ama bu ay hareketlerimi kısıtlıyor kollarım değince bile aşırı acıyor bir de farklı olarak kuyruk sokumuma ara ara ağrı giriyor ve çok akıntım oluyor şimdiye kadar bunları hiç yaşamadığım için acaba mı dedim benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba
Benimde adetime 4 gün var 6 gün kala Test yaptım ama negatif çıktı benimde belirtilerin bazen olan kasık ağrılarim var 2 günde bir kremsi beyaz akıntım oluyor. Akşamları bazen belim ve bacaklarım ağrıyor yatağa yattığımda gündüzleri bazen uykum geliyo temmuz ayında ayaklarım üşüyor birde sürekli canım ekşili şeyler yemek istiyor limonlu tuzlu falan göğüslerim normalde de 15 gün önceden hassalasmaya ve şişmeye başladığı için yine aynı. Bu şekilde hamilelik belirtisi yaşayan var mı.
Aynıları bende var.benım adetıme 6 gün kala sag kasıgımda bişi tık demiş ondan sonra şiddetli bir ağrı ile uyandım bir iki saat sonra ufak bir kanama oldu bidaha olmadım tam 7 gun oldu bu olay adetım bir gün gecıktı göğsümde şişme sertleşme falan yok sadece ucunda bir hassasiyet oluştu bel ve kasık ağrısı ayaak üşümesi bacak agrısı aşırı yorgunluk bitlinlik duygusallık depresif haller var cylclo progynova ilacı kullandım iki ay önce araştırdım ara kanama yapıomuş burdan bir arkadaş da myle olmuş aynı benim gibi o yüzden pazartesi gününe kadar adet olmazsam test yapcam bu sefer normalde hemen yapıodum ma bu sefer boşuna umutlanmaknistemiyorumBenimde adetime 4 gün var 6 gün kala Test yaptım ama negatif çıktı benimde belirtilerin bazen olan kasık ağrılarim var 2 günde bir kremsi beyaz akıntım oluyor. Akşamları bazen belim ve bacaklarım ağrıyor yatağa yattığımda gündüzleri bazen uykum geliyo temmuz ayında ayaklarım üşüyor birde sürekli canım ekşili şeyler yemek istiyor limonlu tuzlu falan göğüslerim normalde de 15 gün önceden hassalasmaya ve şişmeye başladığı için yine aynı. Bu şekilde hamilelik belirtisi yaşayan var mı.
Bende test yaptım pozitif yarın regli günüm normalde yazdıgınız belirtiler bende de bar ama regli ve hamilelik belirtileri aynıAynıları bende var.benım adetıme 6 gün kala sag kasıgımda bişi tık demiş ondan sonra şiddetli bir ağrı ile uyandım bir iki saat sonra ufak bir kanama oldu bidaha olmadım tam 7 gun oldu bu olay adetım bir gün gecıktı göğsümde şişme sertleşme falan yok sadece ucunda bir hassasiyet oluştu bel ve kasık ağrısı ayaak üşümesi bacak agrısı aşırı yorgunluk bitlinlik duygusallık depresif haller var cylclo progynova ilacı kullandım iki ay önce araştırdım ara kanama yapıomuş burdan bir arkadaş da myle olmuş aynı benim gibi o yüzden pazartesi gününe kadar adet olmazsam test yapcam bu sefer normalde hemen yapıodum ma bu sefer boşuna umutlanmaknistemiyorum
Bende eğer adet olmazsam pazartesi test alır denerim.Bende test yaptım pozitif yarın regli günüm normalde yazdıgınız belirtiler bende de bar ama regli ve hamilelik belirtileri aynı
Bu sabh yani az önce pembe akıntı gördüm reglm sanırımBende test yaptım pozitif yarın regli günüm normalde yazdıgınız belirtiler bende de bar ama regli ve hamilelik belirtileri aynı
Hayırlısı inşBu sabh yani az önce pembe akıntı gördüm reglm sanırım
İnş inş bilmiorum bu ay ne oluyor halan damla damla gelio sabah pembeidi aksam çamur renk anlamadım belim sag kasıgım cok fena ağrıyor..ben hiç böle adet gecırmedımHayırlısı inş
Regli oluyorsun sökülür yarın bi gün cnmİnş inş bilmiorum bu ay ne oluyor halan damla damla gelio sabah pembeidi aksam çamur renk anlamadım belim sag kasıgım cok fena ağrıyor..ben hiç böle adet gecırmedım
Bbeklıorum halen bişi yokRegli oluyorsun sökülür yarın bi gün cnm
Test yap idrar testi varsa cıkarBbeklıorum halen bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?