Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ay cok sevındım bende cumartesı gıdıcem hayırlısıyla ınsallah
Bugün aklıma gelmiştin sorayım diyordum unuttum sonra
Hadi inşallah sen de duy o minik pıt pıtları.
Karından kalp atışı duymak çok tuhaf bir şey

Bugün aklıma gelmiştin sorayım diyordum unuttum sonra
Hadi inşallah sen de duy o minik pıt pıtları.
Karından kalp atışı duymak çok tuhaf bir şey
Senınde 7+1 mıydı aynıydık sankı bıkac gun mı vardı aramızda ? Ay evet cok ılgınc olcak okadar heycanlıyız kı eşimle anlatamam ınsallah sorunsuz duyarız bızde

Senınde 7+1 mıydı aynıydık sankı bıkac gun mı vardı aramızda ? Ay evet cok ılgınc olcak okadar heycanlıyız kı eşimle anlatamam ınsallah sorunsuz duyarız bızde

Yaa eşin de gelirse çok güzel olur benim eşim çalıştığı için gelemedi inşallah diğerinde o da duyar

Benim önceki doktorum 1 hafta geriden söylemişti son doktorum normal gününü söyledi şuan tam 8 hafta.
Senin şimdi kaç oldu

Evet oda cok merak edıyo oyuzden cumartesı gıdıcez Cumartesı 7+3 olacagız bızde duyulur heralde ınsallah

İyi günler ben seda
2 yıllık evliyim 1.5 yıl kadar önce 10 haftalık gebeliğimin kalp atışı durduğu için kurtaj oldum o dönemden sonra düzenli adet görmediğim için tarlusal kullandım bir kaç doktora gittim polistik over olduğum söylendi son gittiğim doktor klomen önerdi 9 haziranda son adetim başladı klomen kullandım 22 haziranda muayene ye gittim iki yumurtamın olgunlaştığı söylendi çatlama iğnesi kullanıldı 4 temmuzda şüphe ile beta yaptırdım 3.87 çıktı 6 temmuzda tekrar yaptım 7.37 çıktı 8 temmuzda 12.46 çıktı gittiğim doktorum iki katına çıkmasını beklerdim dedi ve yarın tekrar test vermemi istedi şuan yurt dışında olduğu için ve bayramdan sonra döneceği için doktoruma çok hızlı ulaşamıyorum gebeliğim için endişelenmeli miyim ? Adetim normalde bugün başlamalı daha çok erken olduğu için bu gördüğüm değerler yanıltıcı olabilir mi şimdiden ilginiz için teşekkür ediyorum

Cnm seni üzmek istemem ama kimyasal gibi görünuyor değerlerin çok düşük sıfırlanor bi kaç güne

arkadaşlar adet gününüz geçmeden hamile olduğunuzu anlayan varmı?
adete bir hafta kala falan belirti gösteriyormu?
Ben adet gübü gelmeden belirti yaşadım kan ve idrar testi yaptım negatif çıktı .. hala adet olmadım ama şiödi de yapmaya korkuyorum açıkcası

Bende tüm belirtiler yaşadım yalnız adet günümden bir gün sonra yaptım negatif çıkmıştı hala olmadım bugün beş gün geçti yapmalımıyım ki. Belirti yaşıyorum hissediyorum ama bazen de yok gibi oluyor korkuyorum açıkcası

Merhaba normalde adetlerim çok sancılı geçer 1 kaç gün öncesinden başlardı ağrılarım bugün adet günüm henüz adet olmadım ama test yaptım negatif. Herhangi bir karın ağırısı yok onun dışında belim bacağım çok ağrıdı. Bide demir hapı kullanıyorum bu ay ve folik asit bunlar adet geciktirebilir miii yarın gidip kan testi vermeli miyim. Hamilelik olsa teste çıkmazmıydı yoksa çıkmayabilirmiii olabilir mi böyle adetim gecikmesini bekleyimmiiiii

çıkma ihtimali var yine de pozitif. Biraz bekle istersen erken yapmişsin

Kızlar selam, sat 4 haziran, bat 6 temmuzdu, olmadım hala. Henüz test yapmadım ama ilginç şekilde 2 gündür aynı saatte mide bulantım oluyor bu kdr erken mide bulantısı yaşanır mı en erken 14hazda değerlendirmiştik.

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Benim hiçbir belirtim olmadı. Kendimi çok dinledim ama yoktu. Tamamen adet olacakmışım gibi bir hafta öncesinden göğsüm şişti ve ağrıdı. Adetten iki gün önce de kasıklarım ağrıdı dedim adet oluyordum kahverengi leke geldi ve çok üzüldüm. Sonra devamı gelmedi tabi :) yerleşme kanamasıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…