- 5 Temmuz 2021
- 53
- 24
- 38
- 32
O zaman hamilesiniz hayırlı olsun darısı bana insallahBöyle oluyor
TeşekkürlerO zaman hamilesiniz hayırlı olsun darısı bana insallah
O zaman hamilesiniz hayırlı olsun darısı bana insallah
InsallahhhhTeşekkürler
teşekkürler kızlar.
Umarım Pazartesi sorunsuz görürüm ..
Ben hamileliğimi öğrenmek üzere olduğum o birkaç günde acayip mide şişkinliği yaşadım sonra geçti çok şükür.Kızlar karın bölgemde acayip şişlik hissediyorum patlayacakmış gibi. Gaz sorunu yaşayan var mı daha5. Haftada?
Evet o gaz mahvetti beni.Ben hamileliğimi öğrenmek üzere olduğum o birkaç günde acayip mide şişkinliği yaşadım sonra geçti çok şükür.
Şişkinlik bende de var ya yediğim herşey ağzıma gelcekmis gibi bi değişik midemBen hamileliğimi öğrenmek üzere olduğum o birkaç günde acayip mide şişkinliği yaşadım sonra geçti çok şükür.
Mide yanması falan da yapıyor bu süreç belki o tetikliyordur.Şişkinlik bende de var ya yediğim herşey ağzıma gelcekmis gibi bi değişik midem
Bende hepsi var bi tek hamile olup olmadığım kesin değil onu da anladıktan sonra ne olcak bakalım kusmam yok bi tekMide yanması falan da yapıyor bu süreç belki o tetikliyordur.
Benim kusmalarım da başladı
İstiyorsanız eğer inşallah vardırBende hepsi var bi tek hamile olup olmadığım kesin değil onu da anladıktan sonra ne olcak bakalım kusmam yok bi tek
Benimde boğazımda acı tat var. İştahım var ama bu sebepten yemek istemiyorum yaaMide yanması falan da yapıyor bu süreç belki o tetikliyordur.
Benim kusmalarım da başladı
Bazı anne adaylarında oluyormuş Allah kolaylık versinBenimde boğazımda acı tat var. İştahım var ama bu sebepten yemek istemiyorum yaa
Umarım. Kızımda hiç bulantım olmamıştı . Hoş bunda da öyle öğürme kusma yok ama reflü gibi durum.Bazı anne adaylarında oluyormuş Allah kolaylık versin
Ben de yavaş yavaş bazı yiyeceklerden tiksinmeye başladım.
Kokularına bile midem bulanıyor.
İnşallah çabuk atlatırız bu haftaları da sonrası rahat rahat geçer.
Reflü hamilelikte zaten azıyor bende de reflü var malesef bakalım inşallah çok perişan olmam son aylarda.Umarım. Kızımda hiç bulantım olmamıştı . Hoş bunda da öyle öğürme kusma yok ama reflü gibi durum.
Yürüyüş iyi geliyor. Bayadır sabahları yürüyorum 1 saat
Ben zaten kızartma vs yiyemem hiç midem çok hassas. İnşallah 3 aydan sonra normalleşir sende de ..Reflü hamilelikte zaten azıyor bende de reflü var malesef bakalım inşallah çok perişan olmam son aylarda.
Ben de akşamları cikiyorum arada.
Hava almak bile iyi geliyor.
Ah o egzoz kokuları olmasa birde
Öyle gerçekten.Ben zaten kızartma vs yiyemem hiç midem çok hassas. İnşallah 3 aydan sonra normalleşir sende de ..
Türkiye’de artık oksijen kalmadı ki.. her yer araba , çevre kirliliği.
Ben fırsat buldukça ormana gidiyorum kızı okula bırakıp .
Ağustos ortasına kadar da Türkiye’de olacağız. Sıvak bunaltacak biraz
Ateş basıyor bol bol bana
Yazlıklarda olduğu kadar bakalım..Öyle gerçekten.
Benim de çok şükür yakınlarda yeşillik alanlar var da gidip nefes alabileceğim inşallah iyi olmayı bekliyorum
Serin yerde durmaya çalış mümkün olduğunca yoksa insan cidden tahammül edemiyor
Salı günü gittim canım duydum çok şükür.NedirYani canım selam gıttınmı doktora kalp atısı ıcın nezaman gıdıcektın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?