Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar karın bölgemde acayip şişlik hissediyorum patlayacakmış gibi. Gaz sorunu yaşayan var mı daha5. Haftada?
Ben hamileliğimi öğrenmek üzere olduğum o birkaç günde acayip mide şişkinliği yaşadım sonra geçti çok şükür.

Herkese merhaba.Kafamdaki deli sorulardan dolayı aranıza yeni katıldım.Biraz uzun sürecek sabrınıza teşekkürler şimdiden.Öncelikle 3.5 yıllık evliyim ve hala korkudan hiç jinekolağa gitmedim🙊
Geçen ay adetim tam gününde başladı.Ama ilk defa ağrısız sızısız,her ay davul olan göğüslerim hiç şişmeden.Bir türlü tam sökemedim ve bir günlük pedi her lavaboda değiştirecek şekilde akıntılar 17-18 gün sürdü.Bir sonraki reglimin de bu sebepten gecikmeli olacağını tahmin ediyordum.Fakat bu arada korunmadığımız bir dönem geçirdik ve beklenen adet tarihimde göğüs şişkinliği regl sancıları başladı.Yaklaşık iki hafta gecikmedeyim ve iki haftadır karnım davul gibi, ara ara vuran şimdi geliyor galiba sancıları oluyor ama sonra geçiyor.Bu sabah yataktan korkunç bir şişkinlik ve sancıyla uyandım.Sağ kasığımda inanılmaz bir sancı vardı ve hareket dahi edemiyordum.Öyle ki apandisit mi acaba diye çok korktum.Sonra lavaboya gittim ve tuvaleti yapıp bi nebze rahatladım.Şimdi akşam oldu ama hala kasığımda sağ tarafta batma,ara ara vuran sancı ve şişlik var.Göğüslerim hala acıyor.Yarın test yapıcam evde ama dayanamadım buraya danışayım dedim😄 sizce gebelik belirtisi olabilir mi?

Benimde boğazımda acı tat var. İştahım var ama bu sebepten yemek istemiyorum yaa 😭
Bazı anne adaylarında oluyormuş Allah kolaylık versin🥺
Ben de yavaş yavaş bazı yiyeceklerden tiksinmeye başladım.
Kokularına bile midem bulanıyor.
İnşallah çabuk atlatırız bu haftaları da sonrası rahat rahat geçer.

Bazı anne adaylarında oluyormuş Allah kolaylık versin🥺
Ben de yavaş yavaş bazı yiyeceklerden tiksinmeye başladım.
Kokularına bile midem bulanıyor.
İnşallah çabuk atlatırız bu haftaları da sonrası rahat rahat geçer.
Umarım. Kızımda hiç bulantım olmamıştı . Hoş bunda da öyle öğürme kusma yok ama reflü gibi durum.
Yürüyüş iyi geliyor. Bayadır sabahları yürüyorum 1 saat 😌

Umarım. Kızımda hiç bulantım olmamıştı . Hoş bunda da öyle öğürme kusma yok ama reflü gibi durum.
Yürüyüş iyi geliyor. Bayadır sabahları yürüyorum 1 saat 😌
Reflü hamilelikte zaten azıyor bende de reflü var malesef bakalım inşallah çok perişan olmam son aylarda.
Ben de akşamları cikiyorum arada.
Hava almak bile iyi geliyor.
Ah o egzoz kokuları olmasa birde 😖

Reflü hamilelikte zaten azıyor bende de reflü var malesef bakalım inşallah çok perişan olmam son aylarda.
Ben de akşamları cikiyorum arada.
Hava almak bile iyi geliyor.
Ah o egzoz kokuları olmasa birde 😖
Ben zaten kızartma vs yiyemem hiç midem çok hassas. İnşallah 3 aydan sonra normalleşir sende de ..
Türkiye’de artık oksijen kalmadı ki.. her yer araba , çevre kirliliği.
Ben fırsat buldukça ormana gidiyorum kızı okula bırakıp .
Ağustos ortasına kadar da Türkiye’de olacağız. Sıvak bunaltacak biraz 🔥
Ateş basıyor bol bol bana

Kizlar bisey soracagim ben ilk kez bu ay cok guzel bi pik yakaladim yumurtlamayi ertesi gun de catlamayi gordum 2 gunu de degerlendirdim bugun catlamanin 3. Gunu ve 3 gundur bel ve kasik agrim var 6 aydir deniyorum ve ilk kez boyle bisey yasiyorum boyle olan var mi acaba baya kafama takildi

Ben zaten kızartma vs yiyemem hiç midem çok hassas. İnşallah 3 aydan sonra normalleşir sende de ..
Türkiye’de artık oksijen kalmadı ki.. her yer araba , çevre kirliliği.
Ben fırsat buldukça ormana gidiyorum kızı okula bırakıp .
Ağustos ortasına kadar da Türkiye’de olacağız. Sıvak bunaltacak biraz 🔥
Ateş basıyor bol bol bana
Öyle gerçekten.
Benim de çok şükür yakınlarda yeşillik alanlar var da gidip nefes alabileceğim inşallah iyi olmayı bekliyorum 🙄
Serin yerde durmaya çalış mümkün olduğunca yoksa insan cidden tahammül edemiyor

Öyle gerçekten.
Benim de çok şükür yakınlarda yeşillik alanlar var da gidip nefes alabileceğim inşallah iyi olmayı bekliyorum 🙄
Serin yerde durmaya çalış mümkün olduğunca yoksa insan cidden tahammül edemiyor
Yazlıklarda olduğu kadar bakalım..
Plajda da şemsiye altı 😃

Back