Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Canım selam bende bugun gittim keseyi gördük 5 haftalık dedı 10 gun sonra kalp atısı ıcın cagırdı cok heycanlıyız bakalım ınsallah hayırlısı olur
Yaaa ne güzel hayırlı uğurlu olsun çok sevindim 😍
İnşallah duyalım minik kalp atışlarını da mutluluğumuz katlansın 😊

Donunce yazarmısın cok merak edıyorum 🥰 bı uygulama ındırdım orda son adet tarıhıme gore suan 5 haftalık dıyo ama hıc anlamıyorum bende
Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin indirdiğiniz uygulamanın ne olduğunu öğrenebilir miyim

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Benim aşırı göğüslerim ağrıdı tam ağrı değil hatta sızı ve şişti bir de sürekli bir açlık vardı bende yiyorum yiyorum midem boş gibi sanki sonra reglime 9 gün kala kaset test yaptım silik bir çizgi çıktı

Yaaa ne güzel hayırlı uğurlu olsun çok sevindim 😍
İnşallah duyalım minik kalp atışlarını da mutluluğumuz katlansın 😊
CAnım selam bısey sorcam doktor senı kalp atısı ıcın tam 7. Haftada mı cagırdı ben cok kararsızım acaba dıyorum 7 haftayı bıkac gun gecırıp mı gıtsem kımısınınkı duyulmuyomus ya o haftada kafam cok karısık

CAnım selam bısey sorcam doktor senı kalp atısı ıcın tam 7. Haftada mı cagırdı ben cok kararsızım acaba dıyorum 7 haftayı bıkac gun gecırıp mı gıtsem kımısınınkı duyulmuyomus ya o haftada kafam cok karısık
Merhaba canım 🥰

Ben 5 haftalıkken gitmiştim 10 gün sonra dediği için 7. Haftaya yakın olmuş oluyor.
Ama benim de birkaç gün geçecek gibi duruyor.
Herhalde bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ekstra bir problem olmadığı sürece tabi. Doktorun wp numarasını verdiyse bir mesaj atıp sor istersen yarın ☺️

Merhaba canım 🥰

Ben 5 haftalıkken gitmiştim 10 gün sonra dediği için 7. Haftaya yakın olmuş oluyor.
Ama benim de birkaç gün geçecek gibi duruyor.
Herhalde bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ekstra bir problem olmadığı sürece tabi. Doktorun wp numarasını verdiyse bir mesaj atıp sor istersen yarın ☺️
Numarasını almadım ama sorun olcanı sanmıyorum sonucta gec gıdersem daha ıyı kalp atısı duyulabılır dıye dusunuyorum 😚 zaten cok gecırmıcem bıkac gun dedıgın gıbı ekstra bısey cıkmazsa ınsallah ❣️

Kızlar her ay meme ağrısı çekerdim ama bu ay hareketlerimi kısıtlıyor kollarım değince bile aşırı acıyor bir de farklı olarak kuyruk sokumuma ara ara ağrı giriyor ve çok akıntım oluyor şimdiye kadar bunları hiç yaşamadığım için acaba mı dedim benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba

Kızlar her ay meme ağrısı çekerdim ama bu ay hareketlerimi kısıtlıyor kollarım değince bile aşırı acıyor bir de farklı olarak kuyruk sokumuma ara ara ağrı giriyor ve çok akıntım oluyor şimdiye kadar bunları hiç yaşamadığım için acaba mı dedim benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba
Benim de buna benzer belirtilerim vardı.
Psikolojik olabileceği gibi gerçek belirtiler de olabilir.
İstiyorsanız inşallah vardır.
Regl gecikirse test yapın mutlaka ☺️

ben bu hamişlik belirtilerine artık hiç inanmıyorum.bunlar hem kişiden kişiye değişiyor hemde adet belirtilerinin aynısı.bu sitede sayılan ne kadar hamilelik belirtisi varsa her ay yaşıyorum ama tık yok.en iyisimi bu belirtileri takılıp boş boşuna umutlanmamak..
Aynen bende

Merhaba hanımlar yeni katıldım ve merak ettiğim şeyleri sormak istiyorum. Âdet dönemim bigun geçti normalde adet olmadan 10 gün önce göğüslerim hassaslaşır dokunamazdim. Bu ay hic olmadi ağrı sızı bende acaba dedim hamile olabilir miyim bugün baş dönmesi ve mide Bulantim oldu. Arada belimde ağrı oluyo. Midemde ekşime var. Halsizlik falan iste. Iki üç gün daha bekleyip test yaptırayım diyorum. Bunlar hamile olmak için yeterli mi sizce bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba hanımlar yeni katıldım ve merak ettiğim şeyleri sormak istiyorum. Âdet dönemim bigun geçti normalde adet olmadan 10 gün önce göğüslerim hassaslaşır dokunamazdim. Bu ay hic olmadi ağrı sızı bende acaba dedim hamile olabilir miyim bugün baş dönmesi ve mide Bulantim oldu. Arada belimde ağrı oluyo. Midemde ekşime var. Halsizlik falan iste. Iki üç gün daha bekleyip test yaptırayım diyorum. Bunlar hamile olmak için yeterli mi sizce bilgi verirseniz sevinirim.
Bende de ekşime ve boğazda acı tat oldu.
adet günümde yaptım testi kıpmırmızı idi çizgi

Kırmızı olunca ne oluyo testleri hic bilmiyorum bikac gün sonra bekleyip bende yapicam çift çizgi olursa hamile olunuyomus

Eklentiler

• 1667E40C-C4CE-4973-9735-B127F56564E9.jpeg
    1667E40C-C4CE-4973-9735-B127F56564E9.jpeg
    99,5 KB · Görüntüleme: 54
Back