- 6 Mart 2021
- 124
- 59
- 48
Bende göğüste ağrı yok ama 1 haftadır dolgunluk var. Yorgunluk var. Bı de bende çökelek gibi bir akıntı geliveriyor. Yumurtlama günleri çok şiddetli kasik ağrım vardı. O günden beri azalarak devam etti Ağrı . Şuan regle 6 gün var. Bel sızısı kasik sızısı oluyor. Başka belirtim yok .Tabiii kiigögüs agrısı oldu bu ilk belirti bence uç ve çevresi çok agrılı oluyor ve benim adetim sancılı geçer her regl olucam gibi hissettiğimde beyaz temiz kokusuz bir akıntı geliyor.. Ve baş agrısı sonra adet geçikmesi sancı var ama gelmiyor hala sancı devam ediyor
Benim de 6 gün varBende göğüste ağrı yok ama 1 haftadır dolgunluk var. Yorgunluk var. Bı de bende çökelek gibi bir akıntı geliveriyor. Yumurtlama günleri çok şiddetli kasik ağrım vardı. O günden beri azalarak devam etti Ağrı . Şuan regle 6 gün var. Bel sızısı kasik sızısı oluyor. Başka belirtim yok .
Bel agrısı benimde var hatta fıtık var bende bu akşam MR giricem hatta böle bir durumda MR iptal olur mu Bir zararı var mıdır dogrusu hiç bilgim yokBende göğüste ağrı yok ama 1 haftadır dolgunluk var. Yorgunluk var. Bı de bende çökelek gibi bir akıntı geliveriyor. Yumurtlama günleri çok şiddetli kasik ağrım vardı. O günden beri azalarak devam etti Ağrı . Şuan regle 6 gün var. Bel sızısı kasik sızısı oluyor. Başka belirtim yok .
Bende 1 yıldan beri istiyorum bir kızım var büyüdü arada yaş farkı çok olmasın dedim ama gene 7 yaş olucakBenim de 6 gün varama artık belirti takip etmiyorum, 1 yıldır uğraşınca..
İnşallah tez zamanda kucağına alırsın sağlıklaBende 1 yıldan beri istiyorum bir kızım var büyüdü arada yaş farkı çok olmasın dedim ama gene 7 yaş olucakilk gebelik zehirlenmesi geçirdim erken dogum oldu ve çok korkum vardı veee hala var
İnşallah canım Rabbim isteyen tüm annelere saglıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah seninde hamiş haberini alırız . Birde folik asit hamile kalmayı kolaylaştırıyor ben 2 ay düzenli kullandım ve tiroit oldugu içinde kalamıyordum vücut düzene girince Rabbim de nasip edince oluyor canım bunuda söylemek isterimİnşallah tez zamanda kucağına alırsın sağlıkla
İptal olur benceBel agrısı benimde var hatta fıtık var bende bu akşam MR giricem hatta böle bir durumda MR iptal olur mu Bir zararı var mıdır dogrusu hiç bilgim yok
Canım merhaba.Kızlar selam bende pazar gunu kan testı yaptırdım 380 cıktı sanırım 3 haftalık falan oluyo cumartesı doktora gıdıcem konustum doktorla sımdı alttan bakar mı sızce ?
Ay cok sevındım canım ıyı alttan bakmamısCanım merhaba.
Bugün ilk kontrol için doktora muayene oldum.
Henüz 5 haftalıkmış bebek.
Kalp atışını 10 gün sonra falan gittiğimde inşallah duyacağız.
Bugün o yüzden sadece karından baktı.
Bildiğim kadarıyla karından kalp atışını duyamadıklarında birde alttan bakıyorlar.
Haber vereyim dedim
Hayırlı olsun saglıkla kucagına almayı Rabbim nasip etsinCanım merhaba.
Bugün ilk kontrol için doktora muayene oldum.
Henüz 5 haftalıkmış bebek.
Kalp atışını 10 gün sonra falan gittiğimde inşallah duyacağız.
Bugün o yüzden sadece karından baktı.
Bildiğim kadarıyla karından kalp atışını duyamadıklarında birde alttan bakıyorlar.
Haber vereyim dedim
Benim 13 mayisti son adet tarihinin ilk günü. Orda 6 hafta diyordu. Ama doktor 5 dedi. Kan tahlilini ben geçen hafta sağlık ocağından yapmıştım onu gösterdimAy cok sevındım canım ıyı alttan bakmamıskan tahlılı falan ıstedımı senden bıde son adet tarıhın nedır senın yani ona gore tuttumu haftası
Çok çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun saglıkla kucagına almayı Rabbim nasip etsin
Anladım benmde 19 mayıs ozaman benmkı 4 haftalık mı oluyo tam 7 gun var aramıZda ama erken cagırmıs olcak benı ozamanBenim 13 mayisti son adet tarihinin ilk günü. Orda 6 hafta diyordu. Ama doktor 5 dedi. Kan tahlilini ben geçen hafta sağlık ocağından yapmıştım onu gösterdim
Kanda nelere baktırdın genel kan tahlılı mı yani doktor farklı bısey ıstemedı mı test olarakBenim 13 mayisti son adet tarihinin ilk günü. Orda 6 hafta diyordu. Ama doktor 5 dedi. Kan tahlilini ben geçen hafta sağlık ocağından yapmıştım onu gösterdim
Belli olmaz belki duyulabilir.Anladım benmde 19 mayıs ozaman benmkı 4 haftalık mı oluyo tam 7 gun var aramıZda ama erken cagırmıs olcak benı ozamanuygulamada benmde suan 5+1
Yok canımKanda nelere baktırdın genel kan tahlılı mı yani doktor farklı bısey ıstemedı mı test olarak
Birde keseden anlıyorlar diye biliyorum.Anladım benmde 19 mayıs ozaman benmkı 4 haftalık mı oluyo tam 7 gun var aramıZda ama erken cagırmıs olcak benı ozamanuygulamada benmde suan 5+1
YErlesme kanaması olabılır 5 haftada oluyomus genelde panık yapma canım benm hayırlsı olsun tesekkur ederım bılgıler ıcınYok canım
Normal kan tahliliydi. değerlere baktı. İşte kolestrol, şeker, kan değerleri. Genel bir tarama gibi yani
İlaç falan da verdi birde iğne.
Dün biraz kanamam oldu da düşük olmasın diye
İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırım.YErlesme kanaması olabılır 5 haftada oluyomus genelde panık yapma canım benm hayırlsı olsun tesekkur ederım bılgıler ıcın
Canım selam bende bugun gittim keseyi gördük 5 haftalık dedı 10 gun sonra kalp atısı ıcın cagırdı cok heycanlıyız bakalım ınsallah hayırlısı olurİnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırım.
Rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?