Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bende göğüste ağrı yok ama 1 haftadır dolgunluk var. Yorgunluk var. Bı de bende çökelek gibi bir akıntı geliveriyor. Yumurtlama günleri çok şiddetli kasik ağrım vardı. O günden beri azalarak devam etti Ağrı . Şuan regle 6 gün var. Bel sızısı kasik sızısı oluyor. Başka belirtim yok .

Benim de 6 gün var ama artık belirti takip etmiyorum, 1 yıldır uğraşınca..

Bel agrısı benimde var hatta fıtık var bende bu akşam MR giricem hatta böle bir durumda MR iptal olur mu Bir zararı var mıdır dogrusu hiç bilgim yok

Benim de 6 gün var ama artık belirti takip etmiyorum, 1 yıldır uğraşınca..
Bende 1 yıldan beri istiyorum bir kızım var büyüdü arada yaş farkı çok olmasın dedim ama gene 7 yaş olucakilk gebelik zehirlenmesi geçirdim erken dogum oldu ve çok korkum vardı veee hala var

İnşallah tez zamanda kucağına alırsın sağlıkla
İnşallah canım Rabbim isteyen tüm annelere saglıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah seninde hamiş haberini alırız . Birde folik asit hamile kalmayı kolaylaştırıyor ben 2 ay düzenli kullandım ve tiroit oldugu içinde kalamıyordum vücut düzene girince Rabbim de nasip edince oluyor canım bunuda söylemek isterim

Kızlar selam bende pazar gunu kan testı yaptırdım 380 cıktı sanırım 3 haftalık falan oluyo cumartesı doktora gıdıcem konustum doktorla sımdı alttan bakar mı sızce ?
Canım merhaba.
Bugün ilk kontrol için doktora muayene oldum.
Henüz 5 haftalıkmış bebek.
Kalp atışını 10 gün sonra falan gittiğimde inşallah duyacağız.
Bugün o yüzden sadece karından baktı.

Bildiğim kadarıyla karından kalp atışını duyamadıklarında birde alttan bakıyorlar.

Haber vereyim dedim

Ay cok sevındım canım ıyı alttan bakmamıs kan tahlılı falan ıstedımı senden bıde son adet tarıhın nedır senın yani ona gore tuttumu haftası

Hayırlı olsun saglıkla kucagına almayı Rabbim nasip etsin

Ay cok sevındım canım ıyı alttan bakmamıs kan tahlılı falan ıstedımı senden bıde son adet tarıhın nedır senın yani ona gore tuttumu haftası
Benim 13 mayisti son adet tarihinin ilk günü. Orda 6 hafta diyordu. Ama doktor 5 dedi. Kan tahlilini ben geçen hafta sağlık ocağından yapmıştım onu gösterdim

Benim 13 mayisti son adet tarihinin ilk günü. Orda 6 hafta diyordu. Ama doktor 5 dedi. Kan tahlilini ben geçen hafta sağlık ocağından yapmıştım onu gösterdim
Anladım benmde 19 mayıs ozaman benmkı 4 haftalık mı oluyo tam 7 gun var aramıZda ama erken cagırmıs olcak benı ozaman uygulamada benmde suan 5+1

Kanda nelere baktırdın genel kan tahlılı mı yani doktor farklı bısey ıstemedı mı test olarak

Anladım benmde 19 mayıs ozaman benmkı 4 haftalık mı oluyo tam 7 gun var aramıZda ama erken cagırmıs olcak benı ozaman uygulamada benmde suan 5+1
Belli olmaz belki duyulabilir.
Genelde 6 haftadan sonra duyulduğunu söylüyorlar ama değişiyordur bence.

Kanda nelere baktırdın genel kan tahlılı mı yani doktor farklı bısey ıstemedı mı test olarak
Yok canım
Normal kan tahliliydi. değerlere baktı. İşte kolestrol, şeker, kan değerleri. Genel bir tarama gibi yani

İlaç falan da verdi birde iğne.
Dün biraz kanamam oldu da düşük olmasın diye

Birde keseden anlıyorlar diye biliyorum.
Geç döllenme olduğunda daha da minik olabiliyor bebiş

Yok canım
Normal kan tahliliydi. değerlere baktı. İşte kolestrol, şeker, kan değerleri. Genel bir tarama gibi yani

İlaç falan da verdi birde iğne.
Dün biraz kanamam oldu da düşük olmasın diye
YErlesme kanaması olabılır 5 haftada oluyomus genelde panık yapma canım benm hayırlsı olsun tesekkur ederım bılgıler ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…