Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Evet anlıyomus doktorlar ınsallah hayırlısı olur hakkımızda canım haberleselım tekrar

Kızlar bu ay ovulasyon günlerini değerlendirdim. Bata 6,7 gün var. Hafif bel sızısı hafif kasik sızı bazen bacağıma ve ayağıma vuran hafif sızı , çok hafif baş dönmesi ama çok hafif anlık . Gaz var . Başka da hiç bir belirti yok. Mide bulanti falan filan yok ,,,,, ovulasyon testi yaptım tek çizgi. Bekliyoruz bakalimmmmm

Evet canım bende oldu hala arada oluyo
Peki ne zaman başladı benim yumurtlamamin üzerinden daha 6 gün geçti yani çok erken değil mi göğüse iğne batmasi birde yumurtladigim sağ tarafti hala şanki yumurtlama olacak gibi o taraf ince ince sızlıyor oda bugün başladı

Merhaba hanımlar benimde adetim 3 gün geçikti sancım var ama olmuyor halsizlik baş ağrısı ve gögüs agrısı da var normalde tiroitim var ama hiç adet düzensizliğim olmadı böle bir durumu yaşamış olan var mı

Benim adet 3 gün geçince test yapmıştım. İki çizgiydi. Göğüs ağrım vardı. Halsizlik baş ağrısı yoktu ama herkeste belirtiler farklı olur.

Şüpheniz varsa kaset testlerden yapın sabah ilk idrarla.

Erken gebelik testi aldım yarın sabah ilk idrarla yapıcam ilk gebeligimde sancılı olmuştu ama her han sanki olucakmışım gibi gelio sonra sancı geçiyor

Erken gebelik testi aldım yarın sabah ilk idrarla yapıcam ilk gebeligimde sancılı olmuştu ama her han sanki olucakmışım gibi gelio sonra sancı geçiyor
Benim adet günüm gelince adet olma belirtilerim çıkmaya başladı.
Belim ağrıyordu karnım ağrıyordu.
Akıntım çoğalmıştı.
Kesin adet olacağım gözüyle bakıyordum.
Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı oluyor diyorlardı. Gerçekten öyleymiş.

İnşallah Kan sonucuda öle çıkarBeni biraz düşündüren erken gebelik testi ve adetim 4 gün geçti koyu çizgi olması lazım aslında ama bu silik o yüzden sizinde görüşünüzü almak istedim
Bazıları öyle oluyor canım herkeste farklı çalışıyor hormonlar. Aslında doğru olan regl den 7 gün geçince test yapmakmis . Bakalım 6 gün sonra ben de regl tarihimi bekliyorum. Test yapmıyorum bile :)

Bazıları öyle oluyor canım herkeste farklı çalışıyor hormonlar. Aslında doğru olan regl den 7 gün geçince test yapmakmis . Bakalım 6 gün sonra ben de regl tarihimi bekliyorum. Test yapmıyorum bile :)
İnşallah canım seninde hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz

Bir de belirtilerinizi paylaşır mısınız ne gibi belirtiler oldu
Tabiii kii gögüs agrısı oldu bu ilk belirti bence uç ve çevresi çok agrılı oluyor ve benim adetim sancılı geçer her regl olucam gibi hissettiğimde beyaz temiz kokusuz bir akıntı geliyor.. Ve baş agrısı sonra adet geçikmesi sancı var ama gelmiyor hala sancı devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…