Evet anlıyomus doktorlar ınsallah hayırlısı olur hakkımızda canım haberleselım tekrarOlur tabiki yazarım
Ben de hiç anlamıyordum yavaş yavaş bir şeyler öğrenmeye başlıyorum.
Ben de 6. Haftaya gireceğim.
Ordaki tarihten daha minik olabiliyormuş acaba doktor anlıyor mu tam kaç haftalık olduğunu ben de onu merak ediyorum
Amin ben yazarim inşallah bir sıkıntı çıkmaz da muayene olursamEvet anlıyomus doktorlar ınsallah hayırlısı olur hakkımızda canım haberleselım tekrar
Evet canım bende oldu hala arada oluyoErken gebelik belirtileri arasında goguslerinize iğne batma gibi bir şey yaşayan var mı arkadaşlar?
Peki ne zaman başladı benim yumurtlamamin üzerinden daha 6 gün geçti yani çok erken değil mi göğüse iğne batmasiEvet canım bende oldu hala arada oluyo
Benim adet 3 gün geçince test yapmıştım. İki çizgiydi. Göğüs ağrım vardı. Halsizlik baş ağrısı yoktu ama herkeste belirtiler farklı olur.Merhaba hanımlar benimde adetim 3 gün geçikti sancım var ama olmuyor halsizlik baş ağrısı ve gögüs agrısı da var normalde tiroitim var ama hiç adet düzensizliğim olmadı böle bir durumu yaşamış olan var mı
Benim adet günüm gelince adet olma belirtilerim çıkmaya başladı.Erken gebelik testi aldım yarın sabah ilk idrarla yapıcam ilk gebeligimde sancılı olmuştu ama her han sanki olucakmışım gibi gelio sonra sancı geçiyor
İnşallah Kan sonucuda öle çıkar
Çizgi gayet net, kan testi ver sonucunu paylaşİnşallah Kan sonucuda öle çıkarBeni biraz düşündüren erken gebelik testi ve adetim 4 gün geçti koyu çizgi olması lazım aslında ama bu silik o yüzden sizinde görüşünüzü almak istedim
Bazıları öyle oluyor canım herkeste farklı çalışıyor hormonlar. Aslında doğru olan regl den 7 gün geçince test yapmakmis . Bakalım 6 gün sonra ben de regl tarihimi bekliyorum. Test yapmıyorum bile :)İnşallah Kan sonucuda öle çıkarBeni biraz düşündüren erken gebelik testi ve adetim 4 gün geçti koyu çizgi olması lazım aslında ama bu silik o yüzden sizinde görüşünüzü almak istedim
Teşekür ederim canım darısı tüm isteyenlere inşallahÇizgi gayet net, kan testi ver sonucunu paylaşhayırlı olsun
Bir de belirtilerinizi paylaşır mısınız ne gibi belirtiler olduSizce hamile miyim?
İnşallah canım seninde hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzBazıları öyle oluyor canım herkeste farklı çalışıyor hormonlar. Aslında doğru olan regl den 7 gün geçince test yapmakmis . Bakalım 6 gün sonra ben de regl tarihimi bekliyorum. Test yapmıyorum bile :)
Tabiii kiiBir de belirtilerinizi paylaşır mısınız ne gibi belirtiler oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?