Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

28 günde bir olan adetim 32. Gün oldu hala yok. Sadece göğüslerim çok sızlıyor ve uçlarında beyaz beyaz kabarttılar çıkmış az evvel duşta farkettim. Fakat iki test yaptım az evvel ikisi de negatif. Kimyasal mıdır kasette mi görünmemiştir bilgisi olan var mı ?

Kizlar surekli adet oluyormus gibi his cok hafif sari akinti rahme surekli bicak sokuyolarmis gibi olmasi hamilelik belirtisimi

Kizlar surekli adet oluyormus gibi his cok hafif sari akinti rahme surekli bicak sokuyolarmis gibi olmasi hamilelik belirtisimi
Olabilir . Ben de adetim gecikince erken gebelik testi yaptım biraz silik olsa da çift çizgi çıktı . Bugün de kan vermeye gittim pzt sonuç çıkar diyorlar . Hayırlısı olsun bakalım . Allah isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat versin

Rabbim hakkinizda hayirlisni versin ben gidemedim karantinadayim hala evde gebelik testiyle takip ediyom 5 gunde koyulasma agir gidiyo normal mi cok cok silikti simdi belirgin ama bole tam kirmizi degil hala

Ben de çift çizgiyi görünce kan verdim pazartesi çıkacak.
Haftasonu girmeseydi keşke araya

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Merhaba sanırım adet günün geçmesini beklemen gerekecek çünkü adet ile hamilelik belirtileri hemen hemen aynı en iyi sonuç kan tahlili yapman

Benimde reglime 4 gün kaldı sanki kasıklarıma ara sıra iğne batıyormuş gibi oluyor var mı acaba böyle olanlar yoksa ben sadece kendime umut mu çıkarıyorum

Benimde reglime 4 gün kaldı sanki kasıklarıma ara sıra iğne batıyormuş gibi oluyor var mı acaba böyle olanlar yoksa ben sadece kendime umut mu çıkarıyorum
Benim de belim ve karnım adet olacak gibi ağrıyordu. Bazen sancı saplanıyor gibi oluyordu.
Bunlar hamilelik belirtisi de olabiliyor adet belirtisi de.
En doğrusunu adetiniz gecikirse anlarsınız

Hamişler acaba belirtileriniz en erken ne zaman başladı ve neydi yazabilir misiniz
Merhaba
Benim adet günlerim geldiği zaman en fazla belirtileri yaşadım.
Çok belim ağrıyordu, karnıma ağrı giriyordu adet ağrısı gibi. Akıntım çoğalmıştı. Birde midemde acayip şişkinlik vardı. Sonra adetim 3 gün geçince test yaptım pozitif çıktı. O şekilde anladım ben.

Maşallah darısı bizlere

Benim de çıktı 600lerdeymiş
Bende doktora gideceğim inşallah bakaljm ne diyecek.
Hayırlı olsun ikimize de
Kızlar selam bende pazar gunu kan testı yaptırdım 380 cıktı sanırım 3 haftalık falan oluyo cumartesı doktora gıdıcem konustum doktorla sımdı alttan bakar mı sızce ?

Kızlar selam bende pazar gunu kan testı yaptırdım 380 cıktı sanırım 3 haftalık falan oluyo cumartesı doktora gıdıcem konustum doktorla sımdı alttan bakar mı sızce ?
Valla hiç bilmiyorum.
Ben de yarın gideceğim ilk kez.
Ben de merak ediyorum açıkçası

Donunce yazarmısın cok merak edıyorum bı uygulama ındırdım orda son adet tarıhıme gore suan 5 haftalık dıyo ama hıc anlamıyorum bende
Olur tabiki yazarım

Ben de hiç anlamıyordum yavaş yavaş bir şeyler öğrenmeye başlıyorum.
Ben de 6. Haftaya gireceğim.
Ordaki tarihten daha minik olabiliyormuş acaba doktor anlıyor mu tam kaç haftalık olduğunu ben de onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…