Aldınız mı sonuçları?Insallah canim cok sagol yazacam buraya
BekliyoruzInsallah canim cok sagol yazacam buraya
Ya benim bütün sonuçları almışlar kanda ama gebelik cikmamis dedi doktor bugun bir daha kan verdim doktor onu görmeyi unutmuş mu ne öyle birsey bugun verdim bir daha yarin cikacak dedi ama çok merak ediyorumAldınız mı sonuçları?
Canim gebelik testi cikmamis bugun yine kan verdim ya hatta eminsiniz demi dedi bu sefer çıksın gebelik testi hemşire yok doktora söyledim diyorBekliyoruz
Merak üstüne merakYa benim bütün sonuçları almışlar kanda ama gebelik cikmamis dedi doktor bugun bir daha kan verdim doktor onu görmeyi unutmuş mu ne öyle birsey bugun verdim bir daha yarin cikacak dedi ama çok merak ediyorum
Nasıl anlmadımCanim gebelik testi cikmamis bugun yine kan verdim ya hatta eminsiniz demi dedi bu sefer çıksın gebelik testi hemşire yok doktora söyledim diyor
Beta 3.9Nasıl anlmadım
Beta 3.9Merak üstüne merakHayırlı güzel haberler gelsin
Her şeyin hayırlısı ben de dün dayanamadım gebelik testi yaptım bat a 5 gün kala negatif çıktıBeta 3.9
Hayırlı uğurlu olsun canım yine baktır sürekli katlanır oBeta 3.9
Aynı durumdayız diyebilirim benim belim de çok ağrıyor 5 gün var adetime dün test yaptım artımed diye bir marka negatif çıkardı. Ben de aşı olacağım ama ne olur ne olmaz regl günümü bekliyorumKizlar merhaba yumurtlamanin 10.gunu kasik agrilarim gogus hassasiyetim ve siskinligim var. Adetime 12 gun kaldi. Boyle olması normal mi cok umutsuz hissediyorum kendimi adet olacagim sanki
Hayırlı uğurluBeta 3.9
bence adet günü tekrar yapın benim ki bile adete 2 gün kala çıkmıştıHer şeyin hayırlısı ben de dün dayanamadım gebelik testi yaptım bat a 5 gün kala negatif çıktı
Adetim daha var ama hep 2 den küçük çıkardı ilk defa 3.9 çıktı hayallerim yıkıldı ve kimseye umudum var demiyorum belki erken cikmadi demiyorum artık insanlar da sıkıldı bendenHayırlı uğurlu
bence adet günü tekrar yapın benim ki bile adete 2 gün kala çıkmıştı
Bir daha deneriz hayirlisi neyse o olsun canimHer şeyin hayırlısı ben de dün dayanamadım gebelik testi yaptım bat a 5 gün kala negatif çıktı
Kaset testlerde hemen çıkmıyor insallah vardir insallahAynı durumdayız diyebilirim benim belim de çok ağrıyor 5 gün var adetime dün test yaptım artımed diye bir marka negatif çıkardı. Ben de aşı olacağım ama ne olur ne olmaz regl günümü bekliyorum
Öyle tabi ki rabbim aratmadan versin inşallahBir daha deneriz hayirlisi neyse o olsun canim
Yani aslında benimki planlanan bir şey değildi sadece eşim yaptı yapacağınıKaset testlerde hemen çıkmıyor insallah vardir insallah
Öyle düşünmeyin amaAdetim daha var ama hep 2 den küçük çıkardı ilk defa 3.9 çıktı hayallerim yıkıldı ve kimseye umudum var demiyorum belki erken cikmadi demiyorum artık insanlar da sıkıldı benden
Hqyirlisi artık canim yaÖyle düşünmeyin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?