Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Alt karın sancım çok arttı şuan 3 saatlik uykudan yeni uyandım ve rüyamdan ilk eşimden düşük yaptığım bebeğimi gördüm ağlayarak uyandım
Hayır olsun inşallah ,ağlamak gülmek derler ,ölü görmek diri görmek derler .İnşallah hayırlısı olur .Ben de hiç uyumadım. Acile gittim kan verdim ama kadın acil doğumhanede bakılıyormuş ,alttan da muayene ettiler .Kanama yok rahim kalın gebeliğe hazırlanmış kese yok çok erken dediler.kanlar 2 saate çıkacakmış.İnşallah artış vardır.Acile gitme nedenim evde ki son gebelik testi boşa gitmesin yapam dedim negatif ,ama perşembe kanda 15.Yani gebelik testlerine inanmamak lazım yaaaa.Neyse inşallah kanda artış vardır ,inşallah sende de olur Amin

K karakizizmir sonuç çıkmış 5 küsür ,sanırım kimyasal sevincim çok kısa sürdü ya

Bende adet bitimi bir başlıyorum bir sonraki adete kadar sürekli düzenli her gün olarak denedim olmadı bir gün iki gün arayla denedim yine olmadı bu ay tam yumurtlama günü önceleri ilişki oldu ve yumurtlama günüde oldu tabi takvime göre baktım doğru zaman mı bilmiyorum ve o gün düştüm sonraki günler ilişki yaşayamadım çünkü her yerim agrıyor yara bere içinde bu ayda olmucak dedim ve üzüldüm şimdi sizin bu yazıyı okuyunca içimi ümit kapladı belkide böyle nasip olur tek ilişkiyle banada hayırlısı inşallah

Kızlar slmlar 27 mayısta pik gününü 28i öğleden sonra çatlama gordum ilişki sadece 27si oldu 2 3 gün sonra göğüs hassasiyeti başladı düne kadar devam etti dun aksam kasikda 3 4 defa batma yaşadım 1 2 saat sonra bel agrisi başladı sabah uyandım aha gecmis dedim sonra yine başladı bildiğin regli ağrısı ve bel agrisi 4 5 gun var regli me ay bi içimi döktüm rahatladım bugun erken gebelik testi yaptım negatif geldi iştahım da kafayı yedi kendimi sürekli atıştırmalık ararken buluyorum

Ben bugün kadın doğuma gittim kist yok dedi gebeliğe dair bisey yok dedi sol tarafta yumurtan büyümüş dedi küçükse görünmez dedi midem bulanıyor kan testi verdim bakalim ne olacak
İnşallah çıkar küçük olunca ultrasonda 5 haftadan önce kese gözükmüyor sadece kanda belli oluyor net. Testin muhakkak sonuçlanmıştır e-nabızdan girip baksana sonuca bende merak ettim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…