Hayır olsun inşallah ,ağlamak gülmek derler ,ölü görmek diri görmek derler .İnşallah hayırlısı olur .Ben de hiç uyumadım. Acile gittim kan verdim ama kadın acil doğumhanede bakılıyormuş ,alttan da muayene ettiler .Kanama yok rahim kalın gebeliğe hazırlanmış kese yok çok erken dediler.kanlar 2 saate çıkacakmış.İnşallah artış vardır.Acile gitme nedenim evde ki son gebelik testi boşa gitmesin yapam dedimAlt karın sancım çok arttı şuan 3 saatlik uykudan yeni uyandım ve rüyamdan ilk eşimden düşük yaptığım bebeğimi gördüm ağlayarak uyandım
Adet olurken de olur muydu ?Veeee bel boşluğundaki ağrıda arttı
K karakizizmir sonuç çıkmış 5 küsür ,sanırım kimyasalHayır olsun inşallah ,ağlamak gülmek derler ,ölü görmek diri görmek derler .İnşallah hayırlısı olur .Ben de hiç uyumadım. Acile gittim kan verdim ama kadın acil doğumhanede bakılıyormuş ,alttan da muayene ettiler .Kanama yok rahim kalın gebeliğe hazırlanmış kese yok çok erken dediler.kanlar 2 saate çıkacakmış.İnşallah artış vardır.Acile gitme nedenim evde ki son gebelik testi boşa gitmesin yapam dedimnegatif ,ama perşembe kanda 15.Yani gebelik testlerine inanmamak lazım yaaaa.Neyse inşallah kanda artış vardır ,inşallah sende de olur Amin
Evet negatif çıktı zaten adet de oldumCanım test yaptın mi
Aaaaaa hadi ya
Hayırlısı olsun ikimiz için de inşallah en kosa sürede olurAaaaaa hadi yaçok üzüldüm valla Allah en kısa zamanda nasip eylesin inşallah. Bizde bugün eşim için doktora gittik normal yolla imkansız dedi belki bir ihtimalle tese ameliyatı oda belki
Bende adet bitimi bir başlıyorum bir sonraki adete kadar sürekli düzenli her gün olarak denedim olmadı bir gün iki gün arayla denedim yine olmadı bu ay tam yumurtlama günü önceleri ilişki oldu ve yumurtlama günüde oldu tabi takvime göre baktım doğru zaman mı bilmiyorum ve o gün düştüm sonraki günler ilişki yaşayamadım çünkü her yerim agrıyor yara bere içinde bu ayda olmucak dedim ve üzüldüm şimdi sizin bu yazıyı okuyunca içimi ümit kapladı belkide böyle nasip olur tek ilişkiyle banada hayırlısı inşallahBen bu ay tüm araştırmalarımın sonucunda, az ilişki ve yumurtlama gününden sonra ilişki olmazsa gebelik ihtimali daha yüksek olduğunu farkettim. Gebelik hikayelerini yazanların çoğu böyle, 1 yada 2 ilişki yaşamışlar.
Yıllardır denemişler olmamış ama sonra bir durum gelişmiş aynı sizin hikayeniz gibi 1-2 ilişki yaşanmış ve birdaha ilişki yaşamak mümkün olmamış... işte bu durum farketmediğimiz bir kısmet bence..
Çünkü çoğu kadında sert ilişki-sık ilişki- yada her bir ilişki saatlerce sürüyorsa tüplerdeki sıvı rahim içine akıyor, ve döllenme olsa bile yerleşme olmadığı için adet günü adet oluyorlar.
Bu teoriye dayanarak bende birkaç ay böyle deneyeceğim, sadece yumurtlama günü yada yumurtlamadan 1 gün önce ilişki yaşayıp adet gününe kadar ilişki yaşamayacağım.
Uzun zamandır gebelik isteyenler ama hiç bir sorun yokken hamile kalamayanlar 1 ayda böyle deneyin demeye geldim...
Test ile idrar testiAdet düzensizliğim var nasıl anliycam hamile olup olmadığımı arkadaslar
Tesekkurler canim 3 gün adet oldum adetliyken silik cizgi cikti yarin doktora gdecemTest ile idrar testi
Bende de silik çıkmıştı çizgiTesekkurler canim 3 gün adet oldum adetliyken silik cizgi cikti yarin doktora gdecem
Bende de silik çıkmıştı çizgi
Adetten 2 gün önce yaptım silik çıktı kan verdim 1 hafta sonra 187,2 çıktı hamileyim şuan 7 haftalığımAdetliyken mi silik cizgi cikti birde hamile mi çıktın yoksa başka birsey mi
Ben bugün kadın doğuma gittim kist yok dedi gebeliğe dair bisey yok dedi sol tarafta yumurtan büyümüş dedi küçükse görünmez dedi midem bulanıyor kan testi verdim bakalim ne olacakAdetten 2 gün önce yaptım silik çıktı kan verdim 1 hafta sonra 187,2 çıktı hamileyim şuan 7 haftalığım
İnşallah çıkar küçük olunca ultrasonda 5 haftadan önce kese gözükmüyor sadece kanda belli oluyor net. Testin muhakkak sonuçlanmıştır e-nabızdan girip baksana sonuca bende merak ettim canımBen bugün kadın doğuma gittim kist yok dedi gebeliğe dair bisey yok dedi sol tarafta yumurtan büyümüş dedi küçükse görünmez dedi midem bulanıyor kan testi verdim bakalim ne olacak
Canim daha cikmamis saglik ocagi yarin 10 da cikar dediİnşallah çıkar küçük olunca ultrasonda 5 haftadan önce kese gözükmüyor sadece kanda belli oluyor net. Testin muhakkak sonuçlanmıştır e-nabızdan girip baksana sonuca bende merak ettim canım
Hmm anladım canım benim bana da haber et meraklandım şimdi inşallah güzel haberi alırsınCanim daha cikmamis saglik ocagi yarin 10 da cikar dedi
Insallah canim cok sagol yazacam burayaHmm anladım canım benim bana da haber et meraklandım şimdi inşallah güzel haberi alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?