- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.522
- 123
- 44
Canın sağ olsun. Ni dahaki aya inş.Adet oldum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canın sağ olsun. Ni dahaki aya inş.Adet oldum.
Minği sağ salim kucağına alırsın inş.Canım ben yumurtlamadan 2 ya da 3 gün sonra hemen başladı belirtilerim. Göğüs hassasiyetim oldu ki normalde adetime 3 gün kala falan olurdu. Kasık agrım oldu ve aşırı yemek yemeye başlamıştım birden bire. Bir de gaz problemi çok yaşadım. Sonra gün geçtikçe göğüslerimde damar görüntüsü oluştu koyulaşma ve büyüme başladı ve karnımda baloncuk patlar gibi pıt pıt patlamalar oldu. Tabi ben önce 10 gün sonra 6 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı aceleci olduğum için. Umudumu kaybetmiştim ama aşırı derecede sol kasigim ağrıyordu enfeksiyon olduğunu düşündüm acile gittim şüphem olduğu için kan da verdim orda çıktı reglime 4 gün vardı. Uzun yazdim biraz belki şüphen varsa yardımcı olabilirim diye. Allah gönlüne göre versin senin ve burdaki herkesin. Bende zamanında her saniye girip okurdum şimdi 5 aylık hamileyim çok şükür. Sizlerede nasip olsun.
Çok teşekkür ederim canım inşallahMinği sağ salim kucağına alırsın inş.
Yoo bilakis sağ ol uzun olur mu, yardımcı olmaya çalışman değerli.
Bende göğüs hassasiyeti vs yok da, adet öncesi belirtiler erken başladı ve hafifleyerek devam ediyor.
Beyaz akıntı olmuş muydu sende?
Özelden yazdım canım.Çok teşekkür ederim canım inşallahevet bende de olmuştu. Inşallah istediğin gibi olur her şey
Merhaba bende o dertten muzdaribim adeti takip eden 14.gun peçeteye gelen lekelenmelerim oldu 4gun kadar Pet kullanmayı gerektirmiycek kadar açık kahve günlük pedi bile batirmiycak sekilde sonra kesildi adete 5gun kala bu sefer beyaz sit kıvamı bazen seffaf bi akıntı Du güne kadar devam ediyor adetim 8gun kadar gecikti herdaim müthiş bi karın gurultusu ve patlayacak göğüsler oldu adetim geliyor derdim ve birkaç gün içinde olurdum bu ay bu akintilar dışında hiç bisey yok ve dün test yaptım negatif çıktı nedir bu şimdiArkadaşlar 1 haftadır bitmeyen beyaz akıntım var yapışkan tarzda, bat 1 gün gecikti. Hiç böyle bi belirti yaşayan var mı?
Bende adet olacak gibi ağrı var ama kan ve idrarda pozitif çıktı. Kasik ağrısı karın ağrısı geçmiyor bir türlüMerhaba kızlar; reglim 28-30 gün de bir olur normalde. ve bugün 30. Günüm gelen giden yok ama bir bel ağrısı, sızısı hatta ve de kasık sızısı var 2 gündür evet normalde de regl günlerimde olur bunlar ama bi değişik geliyor nedense ve hafif bi baş sallanması gibi baş dönmesi oluyor bugün akıntım ise her adet öncesi gibi beyaz ve sarımtırak geliyor. Asla doymak bilmiyorum sanki midemde bi karadelik var gibi hem bidem bulanıyor hem sürekli bişeyler yemek istiyorum ve hamile gibi hissediyorum sanki bu ay reglim gelmeyecek gibi. ben de uzun süredir bekliyorum olabilir mi acaba tabi test yapmadan kimse bilemez ama yine de bir umut arıyorum işte kendime yoksa yine beynimin oyunları mı![]()
Yaa hayırlı olsun inş sağlıcakla kucağına al bebişini adına çok sevindim.Bende adet olacak gibi ağrı var ama kan ve idrarda pozitif çıktı. Kasik ağrısı karın ağrısı geçmiyor bir türlü
Daha 1 gün var regle bende önce 10 gün önce meraktan yaptım birşey çıkmadı 3 gün önce yaptım belli belirsiz çıkınca ard arda 2 gün daha yaptım her testte daha koyu çıktı çizgi ve bugün normal gebelik testi de pozitif çıkınca kan verdim o da pozitif çıktı. Henüz doktora gitmedim ne zamn gidilir ne yapılır insan bilmiyor. Belirti olarak sarı beyaz akıntı ve kaşık karın ağrısı var sanki her an adet olacak gibi. Birde belki kuruntu ama geçen hafta sol kasıklarımda değişik bir batma oldu daha önce öyle hiç olmamıştı eşime de söyledim tuhaf bir ağrım var diye.Yaa hayırlı olsun inş sağlıcakla kucağına al bebişini adına çok sevindim.Ben bi değişik ruh hali içindeyim anlam veremiyorum. Peki senin başka belirtin oldu mu? Kaçıncı gün idrar ve kan testi yaptın? Yoksa önceki mesajlarda yazdın mı ben mi kaçırdım
![]()
O değişik ruh hali bende her daim var zaten belirti mi bilmiyorumYaa hayırlı olsun inş sağlıcakla kucağına al bebişini adına çok sevindim.Ben bi değişik ruh hali içindeyim anlam veremiyorum. Peki senin başka belirtin oldu mu? Kaçıncı gün idrar ve kan testi yaptın? Yoksa önceki mesajlarda yazdın mı ben mi kaçırdım
![]()
AhagahdldkjdkdkO değişik ruh hali bende her daim var zaten belirti mi bilmiyorum![]()
Rabbim ramazan in Hayri ile isteyen herkese nasip etsin inşallahAhagahdldkjdkdkhayırlı olsun tekrar çok sevindim gerçekten. Ben de hiç gebelik geçirmedim bilemiyorum o yüzden. Ama sanırım 2 gün de bi tekrarlatıp değerin artıp artmadığına bakıyorlar ve belli bi değerin üstüne çıkınca ultrasonla bakıyorlar. Dikkat et kendini koru. Yani değişik dediğim bi sersemlik gibi bişey odaklanamıyorum hiç bişeye yatasım var hep bi baş sallanması gibi. Zaten ben hamile kalmadım ama bütün belirtileri yaşadım yaklaşık 2 buçuk yıl boyunca her ay.
Göğüs dolgunluğu, kasık ve bel sızısı, sarımtrak azcık gelen akıntı, ara ara mide kazınmasıyla gelen açlık krizi var şu an diğer zamanlardan farklı olarak bu sersemlik var üzerimde 1, 1 buçuk gündür bir de her ay diyordum bu ay da kesin kesin adet olacağım ama bu ay da bütün belirtilere rağmen adetim hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum höff çookk değişikk çoookk
![]()
Merhaba, beta hcg değeriniz 190 çıktığında köa haftalık hamileydiniz ? Benim de dün beta hcg 190 çıktı, henüz kadın doğuma da gitmedim190 dedi galiba İnan net hatırlamıyorum ama haftaya tekrar kan alcaklarmış yükselmiş mi diye
Üstünden tam 1 sene geçti sanırım 3 haftalık gebeydim o zamanlar Allah size bağışlasın inşallah ben 3 aylıkken kaybettim bebeğimi şimdi yeni umutlar içindeyim Rabbim bana da nasip etsin inşallah tekrar bu duyguyuMerhaba, beta hcg değeriniz 190 çıktığında köa haftalık hamileydiniz ? Benim de dün beta hcg 190 çıktı, henüz kadın doğuma da gitmedim
Teşekkür ederim, AminÜstünden tam 1 sene geçti sanırım 3 haftalık gebeydim o zamanlar Allah size bağışlasın inşallah ben 3 aylıkken kaybettim bebeğimi şimdi yeni umutlar içindeyim Rabbim bana da nasip etsin inşallah tekrar bu duyguyu![]()
Canim ne oldu sonuç adet oldun mu benimde böyle oldu bugunMerhaba arkadaşlar adete 8 gün kala dayanamadım test yaptım ve testten 2 saat sonra şöyle kuruma çizgisi çıktı ama çok belirgin oluncA merak ettim sizce gebelik ihtimali var mıdır testin markası LABQOUİCK . Hiç böyle testi olupta hamile kalan oldu mu?
Oldum ya ne yazık kiCanim ne oldu sonuç adet oldun mu benimde böyle oldu bugun