Erken hamilelik belirtiler nasıl olur

laviniaas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2024
30
4
25
Merhaba arkadaşlar eşimle korunmasız ilişki yaşadık sonrasında takvimde yumurtlama günümden bi gün sonra olduğunu gördüm daha öncede olmuştu ama gebe kalmadım o günde ayaklarımı dikip beklemedim özellikle uğraşmadım yani reglime 4 gün kaldı ama 3 gündür falan bi şişkinlik var ara ara regl olcak gibi ağrı dünden önceki 2 günde bacak ağrısı çektim bunlar belirtimi acaba yoksa reglmi olucam test yapsam çıkarmı acaba 11 gün önceydi ilişkimiz belirti olurmu bu kadar erken

benim ilişkiden 12 gün önce ilk belirtim sağ tarafta batma ve ara sıra gelen regl sancısıydı.

Şuan sağ tarafta benimde batma gibi bişey var ara ara oluyor ama dediğim gibi uğraşmadığımız için bi seferlik bi kaçmadan olurmu bilemedim

Merhaba arkadaşlar eşimle korunmasız ilişki yaşadık sonrasında takvimde yumurtlama günümden bi gün sonra olduğunu gördüm daha öncede olmuştu ama gebe kalmadım o günde ayaklarımı dikip beklemedim özellikle uğraşmadım yani reglime 4 gün kaldı ama 3 gündür falan bi şişkinlik var ara ara regl olcak gibi ağrı dünden önceki 2 günde bacak ağrısı çektim bunlar belirtimi acaba yoksa reglmi olucam test yapsam çıkarmı acaba 11 gün önceydi ilişkimiz belirti olurmu bu kadar erken
erken test alırsanız varsa çıkar beklemenize gerek yok

bende aylarca kendimi dinledim her ay bi belirti bulmaya çalışırdım burdaki yorumlara bakardım benim beklenen adet günümden önceki gece bel sırt ağrısı oldu normalde hiç olmaz ve kasık ağrısı yürürken iki kasığımdada hissettim normalde çok sancılı geçer reglim apranax boyutunda. ama gebelik düşünürken içmedim parolla geciştirmeye calıstım oda zor oldu bende sarı akıntı oldu birazda şeffaf. kiminde sarı olmuyor belki iltihapta vardır bende Rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲🏻🤲🏻

Merhaba istiyorsan inshallah olur ben 5 ay boyunca denedim her ay her türlü belirdi yasadim gecen ay doktora gitdim yumurtaliklarimda iltahaplanma olmus bu yuzden yumurtlama gormemisim ve bu yuzdende sag yumurtalıgım şişmiş 5 gun antibiyotik tedavi oldum ve iki kere yumurtlama gordum bu ay ikisinide degerlindirdim her ay regl oncesi kasiklarimda batma oluyordu aci cekiyordum bu ay ara ara alt karin bölgemde agrı hissediyorum regime 4 gun kala normal test yapdim negatif artik delirdigimi dusunmeye basladim bilmiyorum simdi 2 gun kaldi regle agrilarim biraz artdi kafama takmiyim diyorum ama elimdeki sey değil dusunmeden edemiyorum ne dusuniyorsunuz hamilemiyim acaba

X