• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gelen ve kısa süren regl

busemm0607

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
20
0
6
İzmir
Arkadaşlar adetim 7 gün önce geldi yaklaşık 2 gün sürdü ve ağrı yok denecek kadar azdı psikolojik mi bilmiyorum ama arada bulantı gögüslerde şişlik var ama kanama olduğu için hamileliğe ihtimal vermedim bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi acaba? Teşekkürler.

Cnm kanama az mı yoksa iyice adet gibi miydi. Adet düzenin nasıl. Yoksa çok garip bu kadar erken adet olman

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar adetim 7 gün önce geldi yaklaşık 2 gün sürdü ve ağrı yok denecek kadar azdı psikolojik mi bilmiyorum ama arada bulantı gögüslerde şişlik var ama kanama olduğu için hamileliğe ihtimal vermedim bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi acaba? Teşekkürler.

merhaba hamilelikte çok az bi kanama olabiliyor kalan son adet kanında dolayı,ama kesin emin olmak için bi gebelik testi yaptır sonuca göre doktora gtmeyi ihmal etme.başka bir şey de olabilir.

Cnm kanama az mı yoksa iyice adet gibi miydi. Adet düzenin nasıl. Yoksa çok garip bu kadar erken adet olman

normalde 28 günde bir adet oluyorum ama nrmal kanamamdan daha azdı normalde 3 gün yoğun sürüp sonra azalıyo daha önce 7 gün atladığı olmadı test yapmaya korkuyorum:18:

Bilemedim ki walla istersen bi dr git. Kimse kesin hamilesin veya değilsin diyemez ki burda. Hayirlisi olsun canım. Eğer istiyorsan inşallah hamilesindir

Back