• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gelen Adet

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nisayoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2018
82
35
88
31
Hanımlar merhaba pkos tanım var fakat adetlerim gayet düzenlidir.günümde olurum 28 günde bir. . Bu ay ilk defa 5 gün erken geldi ve leke şeklinde ben o lekeyi görünce e tabi umutlandım felan neyse akşama kalmadı söküldüm bildiğin regl geldi yani. Geç gelmesini anlıyorum stres sıkıntı, bekleyiş felan ama erken gelmesi neyden kaynaklı olur. Mevsimsel olabilirmiş yaşayan var mı bu ay böyle bir düzensizlik

Benim stresli ve hareketsiz olduğum aylarda daha erken geliyor. Rahat olduğum spor yaptığım aylarda daha geç. Stresli olduğun için olabilir...

Benim stresli ve hareketsiz olduğum aylarda daha erken geliyor. Rahat olduğum spor yaptığım aylarda daha geç. Stresli olduğun için olabilir...
Anladım inşaallah öyledir.. Birde gebeliğe hazırlanmak için reglin erken gelebilir dediler Bi kaç kişi. Ben tabi diyemedim bende pcos var. İlk defa düzensiz gelince korktum

Anladım inşaallah öyledir.. Birde gebeliğe hazırlanmak için reglin erken gelebilir dediler Bi kaç kişi. Ben tabi diyemedim bende pcos var. İlk defa düzensiz gelince korktum
Evet öyle bi durum var. Batıl gibi gelmişti bana ilk duyduğumda ama çok var bunu yaşayan. Bende de aksine geç olmuştu bi önceki ay. Her ay 1 gün aksamadan 29 günde bir adet oldum. Son ay 38 güne çıktı. Sonraki ay hamileydim. İnşallah sendeki de bu sebeptendir.

Evet öyle bi durum var. Batıl gibi gelmişti bana ilk duyduğumda ama çok var bunu yaşayan. Bende de aksine geç olmuştu bi önceki ay. Her ay 1 gün aksamadan 29 günde bir adet oldum. Son ay 38 güne çıktı. Sonraki ay hamileydim. İnşallah sendeki de bu sebeptendir.
Ayyy inşallah ya Rabbim

Hayırlısı artık herşeyi birşeye bağlar oldum... Kızlar aslanpençesi kullandınız mı hiç

Back