- 7 Eylül 2024
- 65
- 10
- 3
- 32
- Konu Sahibi kutupyildizi123
-
Hangi marka kullandınız resmini atabilir misin testin canımKızlar erken gebelikte silik çıkıp kan testi yaptığınızda sonucunuz nasıldı? Birazdan almaya gideceğim kalbim ağzımda atıyor. Korkuyorum negatif olacak diye
Hangi marka kullandınız resmini atabilir misin testin canım
Artimed marka testi değer 24 cıkmıştı baya silikti zor gözüküyorduKızlar erken gebelikte silik çıkıp kan testi yaptığınızda sonucunuz nasıldı? Birazdan almaya gideceğim kalbim ağzımda atıyor. Korkuyorum negatif olacak diye
adet günüme 1 gün varken artımed vardı elimde sonuç negatif çıkmıştı ama bütün testlerde negatifti bilmiyorum geç döllenme olabilir diyorlar sabaha yine test yapıcam uyuyabilirsemArtimed marka testi değer 24 cıkmıştı baya silikti zor gözüküyordu
Evet silik var görüyorum sonucunu yazar mısın benim ki de silikEki Görüntüle 3549491
Adı vula life testin adı canım
Artimed marka testi değer 24 cıkmıştı baya silikti zor gözüküyorduKızlar erken gebelikte silik çıkıp kan testi yaptığınızda sonucunuz nasıldı? Birazdan almaya gideceğim kalbim ağzımda atıyor. Korkuyorum negatif olacak diye
Bunda çizgi var negatif değilkiEki Görüntüle 3549491
Adı vula life testin adı canım
Aynı şeyi daha bugün yaşadım 4 gündür test yapıyorum silik pozitif çıkıyordu bugün kan verdim 104 çıktı çarşamba tekrar gidicem :)Kızlar erken gebelikte silik çıkıp kan testi yaptığınızda sonucunuz nasıldı? Birazdan almaya gideceğim kalbim ağzımda atıyor. Korkuyorum negatif olacak diye
Erken gebelik testi mi kaset testler mi canım.? Hayırlısı olsun inşallahAynı şeyi daha bugün yaşadım 4 gündür test yapıyorum silik pozitif çıkıyordu bugün kan verdim 104 çıktı çarşamba tekrar gidicem :)
İkisindede hep silik pozitif çıktı :) teşekkür ederim inşallah:)Erken gebelik testi mi kaset testler mi canım.? Hayırlısı olsun inşallah
Yazarım canımEvet silik var görüyorum sonucunu yazar mısın benim ki de silik
Yanıltıcı olabilir diyenler oluyor erken gebelik testlerindeArtimed marka testi değer 24 cıkmıştı baya silikti zor gözüküyordu
Bunda çizgi var negatif değilki
Kaset testte yapmıştım ben aynı dakka oda cok silikti sende dene istersenYanıltıcı olabilir diyenler oluyor erken gebelik testlerinde
Sabah yaptım işte yarın sabah inşallah yine yapıcam canımKaset testte yapmıştım ben aynı dakka oda cok silikti sende dene istersen
Hadi inşallah net çift çizgiyi görürsünSabah yaptım işte yarın sabah inşallah yine yapıcam canım
Canım çıktı mı sonuç ne olduKızlar erken gebelikte silik çıkıp kan testi yaptığınızda sonucunuz nasıldı? Birazdan almaya gideceğim kalbim ağzımda atıyor. Korkuyorum negatif olacak diye
İnşallah değildir negatif canım. Sende haber edersin Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahCanım ya hiç üzülme rabbim hayırlı sağlıcakla en yakın zaman bizlere nasip etsin o zaman silik çıkmıştı büyük ihtimalle benim ki de negatiftir ya
Canım benim ki awox marka çok nadir yalancı pozitif çıkarıyor diye biliyorum sence var mı benim kiİnşallah değildir negatif canım. Sende haber edersin Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?