E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
güzelim önce kaç haftalık hamişsin onu bilmemiz gerek...bunun dışında da kimyasal gebelik te bildiğimiz gebelikten farksızdır yanii...mide bulantısı da olur,karnın da büyür başdönmen de olur...fakat sendeki sanki bana geç döllenme gibi geldi bilemiyorum ama...çünkü bende de öyle olmuştu...kaç haftalık hamişsin söyler misin canım?selam arkadaslar..3 gün önce aşırı mide bulantısı ile beta hcg testi yaptırdım..23.59 cıktı,ıkıncı gün yaptırdım 45.90 ,sonra 86 cıktı ve bugunde 133 cıktı hersey normal gözüküyor ama 2 gündür lekelenmem oluyor...implantasyon yerlesmesı oldugunu düşünüyorum çünkü cinsel ilişkimizin üsütnden 8-10 gun gecıyor..ama yınede kımyasal gebelık yada düşük korkusu var içimde..acayip derecede mide bulantım ve gögüs agrım var...bu konuda düşünceleriniz nelerdir..kimyasal gebelıkte mide bulantısı oluyormu,yada diğer belırtıler..:1no2:
slm kızlar aranıza bugün katıldım bende bebek istiyorum klomen ve iğne kullandım 10 gün sonra gel dedi dok sizce bu dönemde anlayabilirmiyim gebeliği acele cvp
canım dört haftalıkken bu kanamalar çok normaldir...değerlerin de çok şükür normal..şimdilik endişelenecek bir olay yok..zaten şuan gebelik keseni zar sor görürsün...yine de doktorunla bir görüş istersen ama benim fikrimce korkularına değmeyecek...sevgiler...4. haftadayım suan.....mide bulantıları öldürüyor beni...ama bebegımız sagsalım dunyaya gelırde unutturu ınsallah bunları
güzelim bu dönem anlaman için henüz çok erken ama yine de doktoruna danış bir istersen...slm kızlar aranıza bugün katıldım bende bebek istiyorum klomen ve iğne kullandım 10 gün sonra gel dedi dok sizce bu dönemde anlayabilirmiyim gebeliği acele cvp
selam arkadaslar..3 gün önce aşırı mide bulantısı ile beta hcg testi yaptırdım..23.59 cıktı,ıkıncı gün yaptırdım 45.90 ,sonra 86 cıktı ve bugunde 133 cıktı hersey normal gözüküyor ama 2 gündür lekelenmem oluyor...implantasyon yerlesmesı oldugunu düşünüyorum çünkü cinsel ilişkimizin üsütnden 8-10 gun gecıyor..ama yınede kımyasal gebelık yada düşük korkusu var içimde..acayip derecede mide bulantım ve gögüs agrım var...bu konuda düşünceleriniz nelerdir..kimyasal gebelıkte mide bulantısı oluyormu,yada diğer belırtıler..:1no2:
merhaba arkadaşlar benimde 2 gündür kanamam var ama sürekli değil biraz kırmızı plarak geldi sonra kahverengi oldu sizce bu normal mi doktorum beta hcg yaptı 185 çıktı sizce normal mi bu durum yarım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?