Erken gebelikte her şeyin birdenbire durması?

jazzoli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2021
45
13
28
Merhaba 4 haftalık gebeyim. Düne kadar kasik sancılarım, göğüs hassasiyetim ve kahverengi lekelerim vardı, doktor yerleşme döneminde olduğu için normal karşılıyordu. Dün rahmimde keskin bir sancı hissettim şimdiye kadarkilerin en güçlüsüydü.
Sonra her şey durdu. Göğüslerim acımıyor, kasıklarım ağrımıyor, leke gelmiyor. Birdenbire kesilmesi normal mi? Bebek gitti diye çok üzülüyorum. Yoksa tam mı yerleşti acaba o yüzden mi ağrılar bitti sizce?

Benim de 5. Haftaya girerken hepsi bitti, cidden neden böyle oldu
Siz doktora gittiniz mi her şey yolunda mi? Ben çok korkuyorum. Bir de dünkü o rahmimdeki yoğun sancı beni ağlattı o denliydi, hepsi ondan sonra bitince bir şey oldu diye düşünüyorum

Herkesin hamileliği farklı üzülme. Eğer gitseydi (ki seninle) düşmese bile kalbi dursa dahi inanılmaz bir ağrı , kanama , vücutta başka dengesizlikler görürdün. Ben de 4 haftaya kadar halsizlik , bıçak saplanması gibi ağrı , lekelenme, baş ağrısı yaşadım 2. Aya girdim hepsi geçti. 33+2 şuan ve asla ne mide bulantısı ne halsizlik ne de başka şikayetim var mis gibi geçiyor hamileliğim. Tabiki yine doktorunla görüş ama biz hiç belirti yaşamayan hamişler çok şanslıyız 😅🌸 Totoyu kaşı 🧿🧿🧿 Sağlıkla kucağına al inşallah

Herkesin hamileliği farklı üzülme. Eğer gitseydi (ki seninle) düşmese bile kalbi dursa dahi inanılmaz bir ağrı , kanama , vücutta başka dengesizlikler görürdün. Ben de 4 haftaya kadar halsizlik , bıçak saplanması gibi ağrı , lekelenme, baş ağrısı yaşadım 2. Aya girdim hepsi geçti. 33+2 şuan ve asla ne mide bulantısı ne halsizlik ne de başka şikayetim var mis gibi geçiyor hamileliğim. Tabiki yine doktorunla görüş ama biz hiç belirti yaşamayan hamişler çok şanslıyız 😅🌸 Totoyu kaşı 🧿🧿🧿 Sağlıkla kucağına al inşallah
Normal zamanda olsa bu kadar kafama takmazdim da dünkü sancidan sonra çok taktım aha gitti dedim 🥺 maşallah size böyle devam eder inşallah ❤️

X