Erken gebelik

nuratalebe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
3
0
22
Merhabalar, ovülasyon gününü değerlendirdim iki gün arayla yakın temas oldu, ve ilişkinin üzerinden 8 gün geçti dün gece itibarıyla alt karın ağrısı sol kasık ağrısı ve miğde bulantısı aynı zamanda göğüs hassasiyetim var Regli olmama henüz 10 gün var sizce erken gebelik belirtisi midir ?

Merhabalar, ovülasyon gününü değerlendirdim iki gün arayla yakın temas oldu, ve ilişkinin üzerinden 8 gün geçti dün gece itibarıyla alt karın ağrısı sol kasık ağrısı ve miğde bulantısı aynı zamanda göğüs hassasiyetim var Regli olmama henüz 10 gün var sizce erken gebelik belirtisi midir ?
ovulasyondan 18 gun sonra mı adet oluyorsun?

hmm ama yıne de dollenme olduysa bıle 8. gun yerlesebılır. normal agrı ondan da olabılır umıtlenme tabı de. sadece adete su kadar kaldı dıye baz alırsan yanlıs olur 14 gunluklerın adet gunu senın adete 4 var demen le es deger :)) dolayısıyla 2 3 gun sonra erken gebelık testı yapabılırsın
Yani bunlar hamilelik belirtisi midir ?

hemen mide bulanmaz gogus hassasıyetı ovulasyonun 7 8. gunlerınde pik oluyor progesteron zırve yanı hamıle olmasan da olur . kasık agrısını kastettım sadece olabılır dıye.

X