• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik

Titiz nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
78
124
43
27
Bu ay çatlatma iğnesi oldum adetimden 2 gün önce erken gebelik testi yaptım sizce varmı iğne vurulali 14 gün oldu

Eklentiler

• ABB6AA0B-A050-4A9A-A211-E71DFCB6B427.jpeg
    ABB6AA0B-A050-4A9A-A211-E71DFCB6B427.jpeg
    46,4 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Valla bariz ben burdayım diyor bebek🌸yalnız çatlatma iğnesi kullandığınız için kaçıncı gününde olduğunuzda önemli yanılmamak için

Merhaba bayanlar bende erken gebelik testi kullandim cift cizgi cikti ama normal gebelik testinde cizgi cikmadi. Bu arada catlatma ignemi 20 temmuz oldum bugun 1 agustos acaba ignenin etkisi hala var da bu daha iyi test olduu icinmi cikiyor

Merhaba! Bende 21 inde yumurtam çatlamıştı tedavi görüyorum Bayram’ın ilk külü karnım ağrıdı kan tahlili yaptım negatif erkenim acaba

Bi hafta önce kahve akıntı geldi çok bayramdadır karnım ağrıdı adet olmıyınca kan tahlili verdim çok umutluydum tedaviden varsa çıkar dediler bi 8 inde adet olmam gerek 31 inde test yaptım yami 8 gün önce belli olurmu bilemedim

Ne tedavisi gordunuz ozel degilse ? Adetini bekle biraz erken davranmissin hayal kirikligina ugruyor insan erken davraninca

Merhabalar bende ayın 28 inde yumurtladım yumurtlama testiyle çift çizgiyi gördük son bir kaç gündür sağ kasığım batıyor ağrımda oluyor akıntımda çok nezaman testte çıkar adetime 6 gün var daha

Merhabalar bende ayın 28 inde yumurtladım yumurtlama testiyle çift çizgiyi gördük son bir kaç gündür sağ kasığım batıyor ağrımda oluyor akıntımda çok nezaman testte çıkar adetime 6 gün var daha
yumurtlama gününden 14 gün say canım 14. gün test yap 10 gün sonrada çıkabiliyor ama kesin 14. gün

Yumurtlama gününden itibaren mi yoksa pik gördüğümüz günden itibaren mi saymamız lazim
Yumurtlama günüde pikte olabilir canım zaten ni yumurta 36 saat içerisinde çatlıyor 14 gün yumurtlamadan satınca 10 hünğ geçiyor 36 saat sonra bile olsa 3 gün çok 11 gün yapar zaten ilişkiden 10 gün sonra çıkıyor canım varsa

Back