• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık erken gebelik yesti yanlis cikan oldu mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

essariga

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2020
10
0
1
32
kizlar adetimden 3 gun once erken gebelik testi yaptim negatif cikti ama adetimde 3 gun gecikti . tam gunumde olurdum hep . bu testin uzerindede yuzde 99 dogru sonuc yaziyor ama. benim gibi baska boyle erken gebelik testi yapip sonradan hamile cikan oldu mu?

Yumurtlama gününüzü ovulasyon testiyle takip ettiniz mi? Takip etmediyseniz geç döllenme olmuş olabilir. Biraz daha bekleyin.

kizlar adetimden 3 gun once erken gebelik testi yaptim negatif cikti ama adetimde 3 gun gecikti . tam gunumde olurdum hep . bu testin uzerindede yuzde 99 dogru sonuc yaziyor ama. benim gibi baska boyle erken gebelik testi yapip sonradan hamile cikan oldu mu?
Benimde aynı böyle oldu iki gün gecilti bugünde yaptım yine negatif sanırım takmayınca oluyor

Yumurtlama gününüzü ovulasyon testiyle takip ettiniz mi? Takip etmediyseniz geç döllenme olmuş olabilir. Biraz daha bekleyin.
hayir 1 yildir ediyordum ama son 2 3 aydir etmiyorum. evde ovulasyon testi vardi ovulasyon testiyle gebelik ogrenenler olmus biraz once onu yaptim hafif silik bir test cizgisi olustu.

hayir 1 yildir ediyordum ama son 2 3 aydir etmiyorum. evde ovulasyon testi vardi ovulasyon testiyle gebelik ogrenenler olmus biraz once onu yaptim hafif silik bir test cizgisi olustu.
Pikden daha koyu olmalı 2.çizgi. ☹️

Konuyu yanlış anladığım için tekrar yorumu güncelliyorum geç döllenmede çıkmayabilir kuzum biraz daha bekle 🙏🏻❤️

İdrarda hamile görünüp kanda hiç hamile görünmemek = ben 🥺

Back