Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde aynı böyle oldu iki gün gecilti bugünde yaptım yine negatif sanırım takmayınca oluyorkizlar adetimden 3 gun once erken gebelik testi yaptim negatif cikti ama adetimde 3 gun gecikti . tam gunumde olurdum hep . bu testin uzerindede yuzde 99 dogru sonuc yaziyor ama. benim gibi baska boyle erken gebelik testi yapip sonradan hamile cikan oldu mu?
hayir 1 yildir ediyordum ama son 2 3 aydir etmiyorum. evde ovulasyon testi vardi ovulasyon testiyle gebelik ogrenenler olmus biraz once onu yaptim hafif silik bir test cizgisi olustu.Yumurtlama gününüzü ovulasyon testiyle takip ettiniz mi? Takip etmediyseniz geç döllenme olmuş olabilir. Biraz daha bekleyin.
Pikden daha koyu olmalı 2.çizgi.hayir 1 yildir ediyordum ama son 2 3 aydir etmiyorum. evde ovulasyon testi vardi ovulasyon testiyle gebelik ogrenenler olmus biraz once onu yaptim hafif silik bir test cizgisi olustu.
acikcasi nasilsa olmuyor diye takmiyordum hic. ama adetim gecikince de umutlaniyorum hep boyle .Benimde aynı böyle oldu iki gün gecilti bugünde yaptım yine negatif sanırım takmayınca oluyor
hadi ya ☹ nasip ne diyelim . kendimi umutlandirdigim icin kendime kiziyorum hep aynisini yapiyorum.Pikden daha koyu olmalı 2.çizgi. ☹
insallah oyledir canim .Konuyu yanlış anladığım için tekrar yorumu güncelliyorum geç döllenmede çıkmayabilir kuzum biraz daha bekle❤
Umutsuz da olmamak lazım. İnşallah sürprizin gelir.hadi ya ☹ nasip ne diyelim . kendimi umutlandirdigim icin kendime kiziyorum hep aynisini yapiyorum.
İdrarda hamile görünüp kanda hiç hamile görünmemek = benkizlar adetimden 3 gun once erken gebelik testi yaptim negatif cikti ama adetimde 3 gun gecikti . tam gunumde olurdum hep . bu testin uzerindede yuzde 99 dogru sonuc yaziyor ama. benim gibi baska boyle erken gebelik testi yapip sonradan hamile cikan oldu mu?
İnsan ister istemez takıyor ya düşünmeyeyim diyorum yine aklıma geliyor ama test negatifacikcasi nasilsa olmuyor diye takmiyordum hic. ama adetim gecikince de umutlaniyorum hep boyle .