- 5 Ekim 2016
- 16
- 7
- 30
-
- Konu Sahibi belirsiizz
merhaba, adet günüme 6 gün varken vula markalı erken gebelik testi yaptım negatif cıktı. normal idrarda gebelik testlerinden daha farklıymış döllenmeden 5-6 gün sonrasında sonucu gösteriyormuş. peki bunu yapıp testi negatif çıkan ama daha sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı? yoksa erken gebelik testleri diğerlerine göre daha mı kesin sonuç verir?
güzel haber :) şuan hamile misinCanim ben de miratech marka erken gebelik testlerinden almistim 2tane. Birini adetime yaklasik 5 6 gun varken yaptim negatif cikmisti. Digerini de adetim 1gun gectiginde yaptim pozitifi gordum. Bence onlar da o kadar erken sonuc vermiyor adet gununde falan yapmak gerek sanirim.
Evet canim 14+1 haftalik hamileyim. Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah:)güzel haber :) şuan hamile misin
bir bardağa idrarını yapıyorsun daha sonra üzerine yarım limonu sıkıyorsun eğer limonun tortuları dibe çökerse hamilesindir çökmezse yüzerse üstünde değilsindir..limon testi nasıl yapılıyor?
Canim ben tipki dediğin gibi oldum. Üzerinde ilişkiden 5 gun sonra kesin sonuc yazıyor ama yalan. Ben adetime 2 gün kala yaptım erken gebelik testi negatif çıktı. ama adetim 3 gün gecikince normal gebelik testi yaptım pozitif ciktı şu an hamileyimmerhaba, adet günüme 6 gün varken vula markalı erken gebelik testi yaptım negatif cıktı. normal idrarda gebelik testlerinden daha farklıymış döllenmeden 5-6 gün sonrasında sonucu gösteriyormuş. peki bunu yapıp testi negatif çıkan ama daha sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı? yoksa erken gebelik testleri diğerlerine göre daha mı kesin sonuç verir?
Ben adetime bi kac gun vardı kaç defa yaptım negatif ade5 gördüğümü zannetim ama üstüne görme baya şeyler oldu ama malesf meleğim gittimerhaba, adet günüme 6 gün varken vula markalı erken gebelik testi yaptım negatif cıktı. normal idrarda gebelik testlerinden daha farklıymış döllenmeden 5-6 gün sonrasında sonucu gösteriyormuş. peki bunu yapıp testi negatif çıkan ama daha sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı? yoksa erken gebelik testleri diğerlerine göre daha mı kesin sonuç verir?
Ben martin 2snde adet oldum sonra ovulasyon takibi yaptım günleri değerlendirdm son gun gecen pazartesiydi sonta cuma günü köyü kahverengi kanamam oldu 2 gün sonrada sarı koyu gelmeye devam ediyo bu nedir bilginiz varmi adetim için çok erken ve adet gbi degl zaten bu kanama olduğunda adetime 11 12 gün vardı erken gebelik test yaptım hamilelik negatif ckti bilgnz varmi neden byle oldu
Ben martin 2snde adet oldum sonra ovulasyon takibi yaptım günleri değerlendirdm son gun gecen pazartesiydi sonta cuma günü köyü kahverengi kanamam oldu 2 gün sonrada sarı koyu gelmeye devam ediyo bu nedir bilginiz varmi adetim için çok erken ve adet gbi degl zaten bu kanama olduğunda adetime 11 12 gün vardı erken gebelik test yaptım hamilelik negatif ckti bilgnz varmi neden byle oldu
[/QUOTE
Camım merhabalarŞu an tam olarak benim durumumu anlatmışsın merak ettim o ay hamilemiymişsin? 3 günüm var sabredemiyorum
CanıM merhabalar. O ay hamile kalmışmışım çok heyecanlandım merak ediyorum