erken gebelik testleri

belirsiizz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
16
7
30
merhaba, adet günüme 6 gün varken vula markalı erken gebelik testi yaptım negatif cıktı. normal idrarda gebelik testlerinden daha farklıymış döllenmeden 5-6 gün sonrasında sonucu gösteriyormuş. peki bunu yapıp testi negatif çıkan ama daha sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı? yoksa erken gebelik testleri diğerlerine göre daha mı kesin sonuç verir?

Ben de çok merak ettim bu testin güvenilirliğini. Ovula markaymış. Baya bir Vula diye arattım internette. Predictor earlyden bile erken söyleyebiliyormuş. Ama emin olamadım güvenilirliğinden.

Gec dollenmeyse kesinlikle erken gebelik testi yapsanda cikmaz. adrt gununu bekle o gun ucuz testlerden yap cikar. Bana gore bu erken gebelik testleri resmen para tuzagi.

Son düzenleme:
Canim ben de miratech marka erken gebelik testlerinden almistim 2tane. Birini adetime yaklasik 5 6 gun varken yaptim negatif cikmisti. Digerini de adetim 1gun gectiginde yaptim pozitifi gordum. Bence onlar da o kadar erken sonuc vermiyor adet gununde falan yapmak gerek sanirim.

güzel haber :) şuan hamile misin

Bende yapmstm cift czigi ckmsti sonrası husran

valla kızlar ben test falan değil de limon testi yaptım orda hamile olduğumu anlayınca gittim test aldım 1.5 yılda çok kez hüsrana uğradığım için hemen test almak istemedim

Canim ben tipki dediğin gibi oldum. Üzerinde ilişkiden 5 gun sonra kesin sonuc yazıyor ama yalan. Ben adetime 2 gün kala yaptım erken gebelik testi negatif çıktı. ama adetim 3 gün gecikince normal gebelik testi yaptım pozitif ciktı şu an hamileyim

Kızlar bir sorum olacaktı. 9 kasımda surtunmeli ilişkiye girdik nişanlımla zevk suyundan suphelendik 29 unda adet oldum acaba üstüne görme diye mi suphelendim bundada. Sonrasında adetten sonra yaklaşık 15 defa test yaptık 2 gun arayla hepsi negatif çıktı ve 2. adeti mi gördüm normal bir şekilde. 2. adet imden sonra 3 test daha yaptim onlarda negatif çıktı hamilelik riski nedir varmi dır yoksa benmi çok takıyorum sanki karnım şişiyor?

Ben martin 2snde adet oldum sonra ovulasyon takibi yaptım günleri değerlendirdm son gun gecen pazartesiydi sonta cuma günü köyü kahverengi kanamam oldu 2 gün sonrada sarı koyu gelmeye devam ediyo bu nedir bilginiz varmi adetim için çok erken ve adet gbi degl zaten bu kanama olduğunda adetime 11 12 gün vardı erken gebelik test yaptım hamilelik negatif ckti bilgnz varmi neden byle oldu

Ben adetime bi kac gun vardı kaç defa yaptım negatif ade5 gördüğümü zannetim ama üstüne görme baya şeyler oldu ama malesf meleğim gitti

Canı

CanıM merhabalar. O ay hamile kalmışmışım çok heyecanlandım merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…