Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti 12 gün geçtiyse çıkar testte kaldı ki yerleşme lekesi geldiğinde hcg çoktan salgılanmış oluyor yerleşmeyse testte çıkması gerekMerhaba kızlar benim dün yani döngümün 23. Günü yerleşme kanaması diye tahmin ettiğin kahverengi bir akıntım oldu daha sonra hiçbir şey gelmedi adetime 4 gün var erken gebelik testi yapsam doğru sonuç alır mıyım acaba?? Daha önce erken gebelik testinde hangi markayı denediniz ve memnun kaldınız mı bi de memnun kalanlar gebeliği adete kaç gün kala öğrendiniz çok merak ediyorum yardim lütfen
Teşekkürler cevap için önerebilecegin bi test markası var mi acabaYumurtlama üzerinden kaç gün geçti 12 gün geçtiyse çıkar testte kaldı ki yerleşme lekesi geldiğinde hcg çoktan salgılanmış oluyor yerleşmeyse testte çıkması gerek
Laboquick beni hiç yanıltmadıTeşekkürler cevap için önerebilecegin bi test markası var mi acaba
Awox marka erken gebelik testi yaptım negatif çıktı üzüldüm..Laboquick beni hiç yanıltmadı
Sende mi yaşadın benimde bu sabah oldu kahverengi akıntım ama hiç adet olacak gibi hissetmiyorum yaMerhaba kızlar benim dün yani döngümün 23. Günü yerleşme kanaması diye tahmin ettiğin kahverengi bir akıntım oldu daha sonra hiçbir şey gelmedi adetime 4 gün var erken gebelik testi yapsam doğru sonuç alır mıyım acaba?? Daha önce erken gebelik testinde hangi markayı denediniz ve memnun kaldınız mı bi de memnun kalanlar gebeliği adete kaç gün kala öğrendiniz çok merak ediyorum yardim lütfen
Aynen ben de hissetmiyorum ama erken gebelik testi negatif neden acabaaaSende mi yaşadın benimde bu sabah oldu kahverengi akıntım ama hiç adet olacak gibi hissetmiyorum ya
Bilmiyorum ki ben test yapmadım yarın doktora randevum varAynen ben de hissetmiyorum ama erken gebelik testi negatif neden acabaaa
Doktora neden gidiyosun canımBilmiyorum ki ben test yapmadım yarın doktora randevum var
Şöyle ki (adet oldum sayıyorum bunu) olmasaydım yarına randevu almıştım rah kalınlığıma baktiracaktim sonrasında adetin 2 veya 3 günü hormon testleri yaptiracaktim ayrıca aşılama düşünmüştüm ama bu ay bütçem yeterli değil malesef o yüzden bu ay klomen kullanacam yumurtalarim klomenle nasıl gelişecek eğer sıkıntısız gelişirse Ekim ayında aşılama yaptiracaksam iğne değil hap kullanacam iğne çok pahalı 1350 tlydi geçen seneDoktora neden gidiyosun canım
Sen özel hastanede mi yaptiriyorsun aşılamayıŞöyle ki (adet oldum sayıyorum bunu) olmasaydım yarına randevu almıştım rah kalınlığıma baktiracaktim sonrasında adetin 2 veya 3 günü hormon testleri yaptiracaktim ayrıca aşılama düşünmüştüm ama bu ay bütçem yeterli değil malesef o yüzden bu ay klomen kullanacam yumurtalarim klomenle nasıl gelişecek eğer sıkıntısız gelişirse Ekim ayında aşılama yaptiracaksam iğne değil hap kullanacam iğne çok pahalı 1350 tlydi geçen sene
Evet burda devlet hastanesi yapmıyor özel hastaneye de yeni gelmişSen özel hastanede mi yaptiriyorsun aşılamayı
Hii anladım maddi manevi zorluyo işte inşallah hamilesindir sen deEvet burda devlet hastanesi yapmıyor özel hastaneye de yeni gelmiş
İnşallah canım iki senede 10 bini geçti harcamam tek temennim bir bebegimin olması maddi olarak çok şükür iyi durumdayız ya olmasaydık nasıl yapardık bilmiyorum gerçekten de ilaçları iğneleri pahalı Rabb'im inşallah nasip etsin hepimizeHii anladım maddi manevi zorluyo işte inşallah hamilesindir sen de
Inşallah canımİnşallah canım iki senede 10 bini geçti harcamam tek temennim bir bebegimin olması maddi olarak çok şükür iyi durumdayız ya olmasaydık nasıl yapardık bilmiyorum gerçekten de ilaçları iğneleri pahalı Rabb'im inşallah nasip etsin hepimize
Merhaba arkadasm gecen hafta asilama yaptirdi 160 tl verdi igneye ki devlet 1tane cocugu oldugu icin aldi bu ucreti ondan normalde hic cocugu olmayanlara ucretsiz igne eltimfe asilama yaptirdi igneye paravermedilerŞöyle ki (adet oldum sayıyorum bunu) olmasaydım yarına randevu almıştım rah kalınlığıma baktiracaktim sonrasında adetin 2 veya 3 günü hormon testleri yaptiracaktim ayrıca aşılama düşünmüştüm ama bu ay bütçem yeterli değil malesef o yüzden bu ay klomen kullanacam yumurtalarim klomenle nasıl gelişecek eğer sıkıntısız gelişirse Ekim ayında aşılama yaptiracaksam iğne değil hap kullanacam iğne çok pahalı 1350 tlydi geçen sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?