• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testinin her yerine idrar sıçradı

icimdebirdag

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
8
1
1
Gebelik testini idrarıma tutarak yaptım fakat idrarın değmemesi gereken yerlere de idrar kaçtı ve tek çizgi anında belirdi. Hamile olsaydım yine de bu duruma rağmen iki çizgi çıkar mıydı ? Yoksa tekrar test yapmalı mıyım ? Bu durumu yaşayanlar yazarsa sevinirim

Gebelik testini idrarıma tutarak yaptım fakat idrarın değmemesi gereken yerlere de idrar kaçtı ve tek çizgi anında belirdi. Hamile olsaydım yine de bu duruma rağmen iki çizgi çıkar mıydı ? Yoksa tekrar test yapmalı mıyım ? Bu durumu yaşayanlar yazarsa sevinirim
Tekrarlayın öyle olduğunda doğru sonuç vermiyor

Bence bir şey olmaz sonucta içindeki kit uzun ince etrafına değse de aynı yere ulasır idrar kite. Kaç günün var

Yani böyle idrar testi yapıldığını ilk defa gördüm bakkaldan alabilirdin 25 krş bir şey
Taşınıyorum eşyalarımı topladım alamamış olabilirim siz ilk kez duydunuz diye bu şekilde konuşmanıza lüzum yok demek ki o an evde yokmuş olabilir bir durum . Olsaydı zaten onla yapardım.

Bende böyle bir durum yaşadım kabin içine düşürdüm ama 🤣 cizgi çıkan ekran yeri sıvı doldu hamile olduğum halde tek çizgi gözüktü test bozuldu.

Back