Erken gebelik testinde kuruma çizgisi olur mu

hayallerdualaraemanet1408

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
36
Puanlar
3
Arkadaşlar öncelikle merhaba sizce erken gebelik testinde kuruma çizgisi olur mu lütfen başına böyle bişey gelip hamile olduğunu öğrenen varsa yazabilir mi

Eklentiler

• 6E39B016-F1C0-498F-BBA5-D11FCC5ACB78.jpeg
    38,1 KB · Görüntüleme: 1.378
Adetin geçti mi çok yeni heralde kuruma çizgisi pembe olmaz bu baya belli

Bende 5 gün kala yapmıştım aynı böyleydi ince pembe çizgi şimdi reglime 2 gün var dün akşam kan verdim 20.48 çıktı bugün tekrar vericem kan bence sende hemen kan ver ama çok yenidir daha

Bende 5 gün kala yapmıştım aynı böyleydi ince pembe çizgi şimdi reglime 2 gün var dün akşam kan verdim 20.48 çıktı bugün tekrar vericem kan bence sende hemen kan ver ama çok yenidir daha
Yaaa çok sevindim inşallah sağ Salim kucağına almak nasip olur canım Aşırı heyecanladım sen böyle yazınca inşallah vardır

Amin canım Allah razı olsun inşallah seninde vardır git bi kan ver bence yada her gün test yaparak koyulaşmayı takip et
İnşallah canım Aşırı heyecan korku hepsi bir anda var her gün test yapmaya devam edicem sen hamilesin duan kabul olur dua et bana da

Ayy etmem mi canım ya Allah'ım herksin evlat duasını kabul etsin inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah senin ilk mi peki

Daha yeni de evlisin canım benim Rabbim hayırlısını versin kan verince sonucu paylaş inşallah hayır haberlerle gel

Arkadaşlar öncelikle merhaba sizce erken gebelik testinde kuruma çizgisi olur mu lütfen başına böyle bişey gelip hamile olduğunu öğrenen varsa yazabilir mi
Kaç dakika sonra çıktı bana pek kuruma çizgisi gibi gelmedi ben de bu şekilde hatta belki de daha silik bir çizgiyle öğrenmiştim

Kaç dakika sonra çıktı bana pek kuruma çizgisi gibi gelmedi ben de bu şekilde hatta belki de daha silik bir çizgiyle öğrenmiştim
Ya aslında testi yaparken misafirim vardı yaptım ilk 1 2 dakika bişey görmeyince testi bıraktım 1 2 saat sonra baktığımda böyleydi o yüzden beni şüpheye soktu

Ya aslında testi yaparken misafirim vardı yaptım ilk 1 2 dakika bişey görmeyince testi bıraktım 1 2 saat sonra baktığımda böyleydi o yüzden beni şüpheye soktu
Elinizde başka test varsa onunla mutlaka tekrar deneyin ben yaptığım erken gebelik testlerinde negatifken sonrasında hiç çift çizgi görmedim hatta burda okuduktan sonra özellikle dikkat ettim falan göremedim ama burda gören arkadaşlar çoğunlukta o yüzden ya kan verin ya da başka bir testle tekrar deneyin derim garanti olması açısından yarın sabah ilk idrarla yaparsanız hem çizgi varsa koyulaşır

Geçtiğimiz aylarda ben de asla görmedim erken gebelik testinde kuruma çizgisi o yüzden beni şüpheye soktu negatifi görmekte korkutuyor beni açıkcası ama dediğiniz gibi tekrar deneyeceğim inşallah vardır teşekkür ederim bu arada yorumun için

yeni test yapın saatinizi kurup 10 dk sonra bakın

Adetime 6gun kala yaptım 4saat sonra çıktı bu çizgi erken gebelik testini öncedende yapmıştım hiç bı şekilde iki çizgi kurumada olsa çıkmıyordu varmıdır acaba

Eklentiler

• IMG_20240622_083659.jpg
    127,7 KB · Görüntüleme: 951
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…