- Emoji Skoru
- 36
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi hayallerdualaraemanet1408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayır daha 1 hafta var kendimi tutamayıp test yaptım inşallah vardır çok mutlu etti yorumunAdetin geçti mi çok yeni heralde kuruma çizgisi pembe olmaz bu baya belli
Yaaa çok sevindim inşallah sağ Salim kucağına almak nasip olur canımBende 5 gün kala yapmıştım aynı böyleydi ince pembe çizgişimdi reglime 2 gün var dün akşam kan verdim 20.48 çıktı bugün tekrar vericem kan bence sende hemen kan ver ama çok yenidir daha
İnşallah canımAmin canım Allah razı olsuninşallah seninde vardır git bi kan ver bence yada her gün test yaparak koyulaşmayı takip et
![]()
Aminn canıımmAyy etmem mi canım ya Allah'ım herksin evlat duasını kabul etsin inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahsenin ilk mi peki
Kaç dakika sonra çıktı bana pek kuruma çizgisi gibi gelmedi ben de bu şekilde hatta belki de daha silik bir çizgiyle öğrenmiştimArkadaşlar öncelikle merhaba sizce erken gebelik testinde kuruma çizgisi olur mu lütfen başına böyle bişey gelip hamile olduğunu öğrenen varsa yazabilir mi![]()
Ayy inşallah canııımm mutlaka haber vericemDaha yeni de evlisin canım benim Rabbim hayırlısını versin kan verince sonucu paylaş inşallah hayır haberlerle gel![]()
Ya aslında testi yaparken misafirim vardı yaptım ilk 1 2 dakika bişey görmeyince testi bıraktım 1 2 saat sonra baktığımda böyleydi o yüzden beni şüpheye soktuKaç dakika sonra çıktı bana pek kuruma çizgisi gibi gelmedi ben de bu şekilde hatta belki de daha silik bir çizgiyle öğrenmiştim
Elinizde başka test varsa onunla mutlaka tekrar deneyin ben yaptığım erken gebelik testlerinde negatifken sonrasında hiç çift çizgi görmedim hatta burda okuduktan sonra özellikle dikkat ettim falan göremedim ama burda gören arkadaşlar çoğunlukta o yüzden ya kan verin ya da başka bir testle tekrar deneyin derim garanti olması açısından yarın sabah ilk idrarla yaparsanız hem çizgi varsa koyulaşırYa aslında testi yaparken misafirim vardı yaptım ilk 1 2 dakika bişey görmeyince testi bıraktım 1 2 saat sonra baktığımda böyleydi o yüzden beni şüpheye soktu
Geçtiğimiz aylarda ben de asla görmedim erken gebelik testinde kuruma çizgisi o yüzden beni şüpheye soktu negatifi görmekte korkutuyor beni açıkcası ama dediğiniz gibi tekrar deneyeceğim inşallah vardır teşekkür ederim bu arada yorumun içinElinizde başka test varsa onunla mutlaka tekrar deneyin ben yaptığım erken gebelik testlerinde negatifken sonrasında hiç çift çizgi görmedim hatta burda okuduktan sonra özellikle dikkat ettim falan göremedim ama burda gören arkadaşlar çoğunlukta o yüzden ya kan verin ya da başka bir testle tekrar deneyin derim garanti olması açısından yarın sabah ilk idrarla yaparsanız hem çizgi varsa koyulaşır
Tamamdır teşekkür ederimyeni test yapın saatinizi kurup 10 dk sonra bakın
Adetime 6gun kala yaptım 4saat sonra çıktı bu çizgi erken gebelik testini öncedende yapmıştım hiç bı şekilde iki çizgi kurumada olsa çıkmıyordu varmıdır acabaArkadaşlar öncelikle merhaba sizce erken gebelik testinde kuruma çizgisi olur mu lütfen başına böyle bişey gelip hamile olduğunu öğrenen varsa yazabilir mi![]()
Arkadaşlar öncelikle merhaba sizce erken gebelik testinde kuruma çizgisi olur mu lütfen başına böyle bişey gelip hamile olduğunu öğrenen varsa yazabilir mi![]()