Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken gebelik testinde hayalet çizgi çıkanlar
- Konu Sahibi sball
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sonra kaç gün sonra kan verdiniz. Hayalet çizgi varken kasık ağrısı vs oldu muHayalet çizgi görüyorum benim de böyleydi..iki gün sonra tekrarlayıp kan verin bence
Normal testtemi hayalet cizgi cıktı yoksa etken gebelikte mi? Gidip kan vericem simdiEvet yoğun kasık ağrım bel ağrım ve akıntım vardı..hayalet çizginin sabahında kan verdim 18 çıktı
Canım gebelik daha yeni olduğu için kasette çıkmamış kanda mutlaka çıkar hayırlı olsunNormal testtemi hayalet cizgi cıktı yoksa etken gebelikte mi? Gidip kan vericem simdi
Erken gebelikte çok silik çizgi çıktıNormal testtemi hayalet cizgi cıktı yoksa etken gebelikte mi? Gidip kan vericem simdi
Ben gördüm canım kan ver istersenBenim de 4 gün var ve erken gebelik testim bu şekilde çıktı. Siz çizgi görüyor musunuz bakar mısınız bii
Evet senin de pozitifBenim de 4 gün var ve erken gebelik testim bu şekilde çıktı. Siz çizgi görüyor musunuz bakar mısınız bii
yaaaa benim gibi olmuş hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahBeta:18 cıktı kızlar
Bence var Benim de adete 5 gün var, böyle çıktı bu sabah, sonra one step gebelik testi vardı elimde onunla tekrarladım o da çok çok silik çıktı
Eklentiler
Valla seninki de pozitif gibi canım kan verBence var Benim de adete 5 gün var, böyle çıktı bu sabah, sonra one step gebelik testi vardı elimde onunla tekrarladım o da çok çok silik çıktı
İnşallah çok teşekkür ederimEvet senin de pozitif
yaaaa benim gibi olmuş hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Bu testler bugün yapıldı ve artı olarak kan da verdim ama kanda çıkmadı testler böyle sizceEvet senin de pozitif
yaaaa benim gibi olmuş hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Eklentiler
Benim de testlerde çıkıyor ama kanda çıkmadı niyeCanım gebelik daha yeni olduğu için kasette çıkmamış kanda mutlaka çıkar hayırlı olsun