Sonra kaç gün sonra kan verdiniz. Hayalet çizgi varken kasık ağrısı vs oldu muHayalet çizgi görüyorum benim de böyleydi..iki gün sonra tekrarlayıp kan verin bence
Normal testtemi hayalet cizgi cıktı yoksa etken gebelikte mi? Gidip kan vericem simdiEvet yoğun kasık ağrım bel ağrım ve akıntım vardı..hayalet çizginin sabahında kan verdim 18 çıktı
Canım gebelik daha yeni olduğu için kasette çıkmamış kanda mutlaka çıkar hayırlı olsunNormal testtemi hayalet cizgi cıktı yoksa etken gebelikte mi? Gidip kan vericem simdi
Erken gebelikte çok silik çizgi çıktıNormal testtemi hayalet cizgi cıktı yoksa etken gebelikte mi? Gidip kan vericem simdi
Ben gördüm canım kan ver istersenBenim de 4 gün var ve erken gebelik testim bu şekilde çıktı. Siz çizgi görüyor musunuz bakar mısınız bii
Evet senin de pozitifBenim de 4 gün var ve erken gebelik testim bu şekilde çıktı. Siz çizgi görüyor musunuz bakar mısınız bii
yaaaa benim gibi olmuşBeta:18 cıktı kızlar
Bence var
Valla seninki de pozitif gibi canım kan verBence varBenim de adete 5 gün var, böyle çıktı bu sabah, sonra one step gebelik testi vardı elimde onunla tekrarladım o da çok çok silik çıktı
İnşallahEvet senin de pozitif
yaaaa benim gibi olmuşhayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Bu testler bugün yapıldı ve artı olarak kan da verdim ama kanda çıkmadı testler böyle sizceEvet senin de pozitif
yaaaa benim gibi olmuşhayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Benim de testlerde çıkıyor ama kanda çıkmadı niyeCanım gebelik daha yeni olduğu için kasette çıkmamış kanda mutlaka çıkar hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?