Erken gebelik testime bakar misiniz?

02panda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2022
89
16
31
Kızlar 4 ocak da bthcg bakıldı negatif cıktı. Bugün ovulasyon testlerim tekrar pik yapınca gebelik testi yaptım siz de bi bakar mısınız var mı? Mümkün mu iki gün sonra pozitif olması . Ilk bir iki dk içindeki sonuçlar

Eklentiler

• 20230106_173436.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 315
  • 20230106_165538.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 310
Hamile olabilirsin canım ama erken gebelik testlere çok güven olmuyor sabah ilk idrarla kaset test yap

Eğer kuruma çizgisi değilse var gibi duruyor, 2 günde artmış olabilir iki katına çıkacak şekilde artıyor hormon adet gününüz yakınsa normal kaset testte de çıkacaktır

Hamile olabilirsin canım ama erken gebelik testlere çok güven olmuyor sabah ilk idrarla kaset test yap
Birisi erken gebelik testi diğeri kaset gebelik testi önce onda yapmıştım zaten ama sabah da ilk idrarla tekrarlayacam testi teşekkür ederim

Eğer kuruma çizgisi değilse var gibi duruyor, 2 günde artmış olabilir iki katına çıkacak şekilde artıyor hormon adet gününüz yakınsa normal kaset testte de çıkacaktır
Bir dakika olmadan böyle oldu. Adetime 6 gün var doktoruma attım testleri pazartesi gel kanda bakalım dedi inşallah vardır dua edin lütfen

Tekrar baktirdinizmi bhcg ayni durumdayim cumartesi bhcg negatifti bugun testte silik cizgi gordum tekrarlayacagim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…