Kızlar 4 ocak da bthcg bakıldı negatif cıktı. Bugün ovulasyon testlerim tekrar pik yapınca gebelik testi yaptım siz de bi bakar mısınız var mı? Mümkün mu iki gün sonra pozitif olması . Ilk bir iki dk içindeki sonuçlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile olabilirsin canım ama erken gebelik testlere çok güven olmuyor sabah ilk idrarla kaset test yapKızlar 4 ocak da bthcg bakıldı negatif cıktı. Bugün ovulasyon testlerim tekrar pik yapınca gebelik testi yaptım siz de bi bakar mısınız var mı? Mümkün mu iki gün sonra pozitif olması . Ilk bir iki dk içindeki sonuçlar
Birisi erken gebelik testi diğeri kaset gebelik testi önce onda yapmıştım zaten ama sabah da ilk idrarla tekrarlayacam testi teşekkür ederimHamile olabilirsin canım ama erken gebelik testlere çok güven olmuyor sabah ilk idrarla kaset test yap
Bir dakika olmadan böyle oldu. Adetime 6 gün var doktoruma attım testleri pazartesi gel kanda bakalım dedi inşallah vardır dua edin lütfenEğer kuruma çizgisi değilse var gibi duruyor, 2 günde artmış olabilir iki katına çıkacak şekilde artıyor hormon adet gününüz yakınsa normal kaset testte de çıkacaktır
Kan ver o zaman kesin çıkar inşallah güzel haberlerin olurBirisi erken gebelik testi diğeri kaset gebelik testi önce onda yapmıştım zaten ama sabah da ilk idrarla tekrarlayacam testi teşekkür ederim
Bence hamilesiiiiiin :)Bir dakika olmadan böyle oldu. Adetime 6 gün var doktoruma attım testleri pazartesi gel kanda bakalım dedi inşallah vardır dua edin lütfen
Inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinKan ver o zaman kesin çıkar inşallah güzel haberlerin olur
Yaaa inşallahBence hamilesiiiiiin :)
Yaaa inşallahBence hamilesiiiiiin :)
İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunInşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Inşallahİnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
Tekrar baktirdinizmi bhcg ayni durumdayim cumartesi bhcg negatifti bugun testte silik cizgi gordum tekrarlayacagim bendeKızlar 4 ocak da bthcg bakıldı negatif cıktı. Bugün ovulasyon testlerim tekrar pik yapınca gebelik testi yaptım siz de bi bakar mısınız var mı? Mümkün mu iki gün sonra pozitif olması . Ilk bir iki dk içindeki sonuçlar
Çok şükür benim kanda cıktı darısı size inşallah geciktirmeden kan verin benceTekrar baktirdinizmi bhcg ayni durumdayim cumartesi bhcg negatifti bugun testte silik cizgi gordum tekrarlayacagim bende